Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. ...funnen i potatislandet...
 3. Today
 4. Tack Sanne. Objektivet är ett Nikon AF-S VR 105/2,8G IF-ED Micro-Nikkor. Vilken slutartid jag hade minns jag inte, jag är inte hemma så jag kan kolla upp det i exif men bländaren är f/20-22. Jag använder inte stativ, allt är handhållet.
 5. 😁 de bits inte om man bjuder på en morot. eller ett äpple. de är till å med försiktiga när de äter ur ens hand så de inte råkar bita bita en. de fattar jättemycket. och är jättesnälla. men de är lättskrämda, och därför måste man vara jättesnäll själv. som en tjej ungefär....😄 mysiga bilder ulf!
 6. seså. inget att skämmas för. du var upptagen med viktigare ting än ett webforum för fotokompisar. men trist att du är ledsen. hoppas nåt gör dig glad snart igen. fota kan man leva utan, men glädje behövs hela tiden. den finns ju där inne alltid, men vi har en tendens att begrava den under allt vi tror att vi måste uppnå, allt vi tror att vi måste ha. vi måste ingenting. vi har inte hamnat här för att besegra något. vi är här för att uppleva något. nåt fint. nåt man måste fotografera t ex...🙂🙂🙂 det kommer tillbaka. inte för att vi gör hundra saker rätt. det kommer tillbaka när vi låter det komma tillbaka. det finns redan där. det är inbyggt i oss. tur det.😎
 7. Herligt med et par hestefotos..mig som selv er hesteinteresseret...gode billeder 🙂
 8. Hold op en kvalitet...skarpheden super god...Hvilken objektiv bruger du til dem ? hvad stod kameraet på ? Bruger du stativ ? 🙂
 9. Gud hvor hyggeligt...nærmest maleriske natur fotos...kan jo slet ikke vælge hvilken et som er bedst 😍
 10. Fantastiske farver på det næst sidste foto 🙂 og foto nr 1 også super godt ..
 11. Tack Mona. Du passade in det fin med att gratulera på min namnsdag istället. Sitter i samma båt med motivation till att fota. Hoppas få fram något under 2 veckor mc resa norra Frankrike 😁😁
 12. En liten undran bara. Vad skiljer D750 från D800 som gör den till ett bra komplement?
 13. Tjusigt. Gerard=mannen med de gröna fingrarna. Själv hade jag varit nöjd om jag hade lyckats hålla liv i dem i mer än två dar.
 14. Yesterday
 15. Hur var det nu, köpte du en D750? Har själv funderat på en D750 och jag tycker den verkar vara ett bra komplement till min D800 och D7100 och håller med dig om att det vore roligt att ha en ny kamera som ingen annan använt. PS: Ska till Växjö i dag, så jag kanske går in på MedieMarkt och känner lite på en D750 där.
 16. Mycket bra bilder! Själv har jag inte fotograferat så mycket ännu den här sommaren, men det ska bli mer i augusti för då har jag semester.
 17. Fina foton på dom farliga djuren. Bits i en ända, sparkas i den andra och är hala i mitten
 18. Hej! Det fungerade en kortare tid att logga in på flickr, efter det började bli problem att logga in men har nu lagt så mycket tid på att försöka komma in där så nu har jag nästan gett upp med att försöka logga in på min egen hemsida där. Däremot så kommer jag in på mobilen automatiskt när jag klickar på flickr-appen.
 19. Vilken härlig utdelning! Värst vad alla prästbaggar var aktiva då... 😎 Mamma spindel vaktar sina små. Och du har fått ett fjärilskryss jag saknar - ängsmetallvinge (Boktips - nyreviderad i år: Nordens fjärilar samt Nordens Trollsländor - utkommer snart)
 20. Det går liksom inte att inte gilla dom för dom är ju bra som f%n. Njae det har ju hänt en del men jag har inte samma känsla där som med makro-objektivet. MEN det är bara bra det går långsamt, vill njuta länge.
 21. Tack snälla för dom orden. Klart du skall laga din makroglugg!
 22. Tackar för de fina orden. Tack Todde. Det gläder mig att du gillar bilderna och jag tycker ska du känna att du är på god väg även som fågelfotograf.
 23. Den frågan har jag ställt mig ofta sedan jag började med foto. Tog mitt på avbetalning och det är nu betalt. Så då tog jag halva 150-600 på avbetalning. När det är klart så har jag säkert kommit på något nytt jag inte kan leva utan. 😃
 24. Skulle vilja ha ett Sigma... Varför är jag inte gjort av pengar?!
 25. JIIIISUUUUS!!!! Min fokusring är utsliten på makrot, det går inte att fokusera manuellt, och nu tror jag att jag skiter i att lämna in den!! Jädrans vilka bilder Du är så grym på makro också Mama Mia....
 26. Tack Todde. Självklart stod säkerheten i första hand, skulle inte för allt smör i Småland gå nära de här kreaturen.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...