Jump to content

Utställning


Recommended Posts

Utställning är utan tvekan det mest använda forumet av alla. Det är också det mest röriga, av naturliga skäl. Vi har spånat lite på en uppdelning av utställning i underforum, men vill givetvis först veta hur ni andra ser på en sådan uppdelning.Nu är det ju omöjligt att kategorisera alla olika motivtyper. Men dela upp det i underforum för de vanligaste, tex. Natur o landskap, Fåglar o vilda djur, City o gatufoto, Människor o porträtt för att ta några exempel. Kom gärna med förslag och synpunkter, antalet underforum eller vad de skall heta är inte spikat, det bestämmer vi gemensamt.

Link to post
Share on other sites

Mat och dryck kanske kunde innefatta även bakning?Eller så specar vi ännu mer, Gatufoto, porträtt, människor, fåglar, vilda djur, tama djur, natur, macro, landskap, arkitektur.Inget som hindrar att vi har ett forum för varje kategori men av praktiska skäl tror jag det blir bra med tex. Människor och porträtt i samma.

Link to post
Share on other sites

Ja absolut Mona, inte för många och närliggande motivområden som du säger, tex. Människor & porträtt i samma. Annars är det risk att rörigheten blir baland kategorierna i stället.Vi väntar några dagar så fler får tycka.

Link to post
Share on other sites

Ja utställning är et bra forum, för bra för att det som postas där snabbt skall sjunka ner i forumglömskans hav. Kom gärna med konkreta förslag till hur många kategorier vi skall ha och vad de skall heta. Var inte rädda för att det blir för få eller för många, det går att justera allt eftersom.Övrigt är ju kategori vi måste ha. Fyll på med flera.

Link to post
Share on other sites

Bra att ninkommer med konkreta förslag. Ser ut som ändringen snart kan ske till de flestas belåtenhet. Hur gör vi med alla trådar som ligger huller om buller nu? Bara skyffla in dom under övrigt eller försöka bena upp dom i passande kategori?

Link to post
Share on other sites

Fick ihop följande efter lite genomläsning av era förslag. Kom med synpunkter.Natur, Landskap och MakroMänniskor, Porträtt, BröllopDjur och fåglar.Gatufoto, arkitekturMat och DryckFordon, alla typerSport

Link to post
Share on other sites

En annan sak att ta hänsyn till är ju hur gör vi om någon varit ute en hel dag och fotat diverse saker, allt mellan natur via lite sport till gatufoto. Vi måste ju ha möjlighet att lägga sådana alster i en enda tråd. Övrigt kommer givetvis finnas men risken är väl att det blir samma kaos där som det är under utställning nu.

Link to post
Share on other sites
En annan sak att ta hänsyn till är ju hur gör vi om någon varit ute en hel dag och fotat diverse saker' date=' allt mellan natur via lite sport till gatufoto. Vi måste ju ha möjlighet att lägga sådana alster i en enda tråd. Övrigt kommer givetvis finnas men risken är väl att det blir samma kaos där som det är under utställning nu.[/quote']Kanske utflykter?
Link to post
Share on other sites

Tcker det ser bra ut som du skriver Rolf. Kanske en grupp som heter något i sitl med diverse blandat - men då måste alla ha klart för sig att den gruppen bara ska användas som du beskriver.

Link to post
Share on other sites

Ordningen på forumen fixar vi sedan, jag bara spaltar upp förslagen nu.Utflykter, händelser och samlingstrådar.Natur, Landskap och MakroMänniskor, Porträtt.Bröllop och högtider.Djur och fåglar.Gatufoto, arkitekturMat och DryckFordon, alla typerSport

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...