Jump to content

Något ni ska göra/köpa under 2011


Recommended Posts

Jag har inga fotouppdrag mer än dom uppdrag och utmaningar jag själv ger mig, och dom är många :P Det jag skulle behöva köpa är en förlängningskabel till min externa blixt så jag kan rikta blixten från ett annat håll. Sen skulle jag vilja ha ett ljusbord eller tält. Även ett hopfällbart gömme står på önskelistan det här året. Får väl se vad plånboken säger framöver ;)

Link to post
Share on other sites
Monis' date=' jadu. Om du har 10 kr övers kan du alltid köpa en Ben&Jerry glass. ;)[/quote']Malin, det fattas 7:- om jag ska köpa den glassen, fast då är den ½ liter! Jag köper en ny lott och hoppas jag kan få ihop till både glass och den tredje miljonen :P
Link to post
Share on other sites

Jag hoppas att jag ska kunna utveckla allt jag har lärt mig här på sajten och verkligen kunna praktisera det :) Rolf eftersom du redan fixat den första miljonen så är det väl enkelt! ;) "Den första miljonen är den som är svårast att få till" -- sa någon okänd storhet... :penball:

Link to post
Share on other sites

Mycket är det man vill köpa... en systemkamera med lite trevliga objektiv, en bil, en ny dator, en ny TV, ett radhus skulle vara trevligt.Hmm... attans. Har nog valt fel bransch inser jag när jag tittar på lönebeskedet.Nåja, något skall det väl bli. Vi får se vad.Till sommaren är en sak helt säker i alla fall: Mjukglass i stora lass!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...