Jump to content

Dagens mobilbild


Recommended Posts

Vi har en tråd med dagens bild, men jag tänkte vi här också kan ha en tråd för dagens bild tagen med mobilen. Den har dom flesta i fickan och lätt åtkomlig för en bild. Fyll gärna på med bilder i tråden!Den här är tagen med iPhone Att få skärpa med mobil tycker jag är väldigt svårt eftersom man måste trycka på skärmen och då blir det lätt skakningsoskärpa. Den här jag jag fått skärpa upp en del.

favkon.png

Link to post
Share on other sites
  • Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ko-parkering;

Längesen man postade, men det är dags tror jag.. Malmös mest berömda byggnad fotograferad från taket på en av Malmös också berömda byggnader, gängtappen. 

Fick hem mitt c stand för några dagar sedan. Nu äntligen kan jag använda studioblixten🙂

Posted Images

  • 2 weeks later...

Efter ett nattpass så väntade jag på att ICA skulle öppna. Och passade på att cykla upp på övre P-däck och fotografera soluppgången över Malmö. Någon form av streetphoto kanske? Motivet inte så kul, men så här ser det ut vid en av Malmös Östra infarter när solen går upp. HDR-bild med Iphone4, endast redigerad genom att spakat minimalt i levels.

post-74-13454971014315_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

En vardagsbild värd att dokumentera. Hur bilden kom till tillför också mer dokumentation tycker jag. Nu när det blir kallare ser man också mer spår efter flygplan. Själv stod jag faktiskt och tittade på dem i morse där det hade blivit massor av mönster på den blå himlen. Spåren i din bild bildar ett fint mönster.Kul att du hängde på denna tråden!

Link to post
Share on other sites

Idag blir dagen mobilbild två bilder! 1. Barn av sin tid. Wordfeud-appen, det moderna sättet att umgås.Bild_003_Wordfeud.jpg© 2011 By Mona Nilsson. All rights reserved.2. På Basarbron i Göteborg, har dom hängt upp plastmuggar med färgat vatten som alstrar ljuvliga toner. En skön upplevelse och motvikt till stadens alla ljud.Bild_009_Basarbron.jpg© 2011 By Mona Nilsson. All rights reserved.

Link to post
Share on other sites

Dom här bilderna visar att dom riktigt billiga digitalkamerorna snart försvinner för att vi har bättre kameror i våra telefoner. Jag gillar höstbilderna från Götet. Kul att se sin gamla hemstad men samtidigt så får jag ingen hemlängtan när jag ser den gråa och kalla stan.Här kommer en från min Iphone. En kille jag jobbar med ibland har alltid sin hund med sig.

post-69-13454971088544_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites
  • Mona featured och unfeatured this ämne

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...