Jump to content
Rolf

Xponerat 10 år

Xponerat 10 år 2020  

4 members have voted

 1. 1. När skall vi fira Xponerat 10 år?

  • Juni
   0
  • Juli
   3
  • Augusti
   1


Recommended Posts

I juli 2020 fyller Xponerat 10 år och detta skall firas med en forumträff hos Robban i Hyltebruk. Det kommer bjudas på mat och dryck. Vi röstar om vilken månad träffen skall gå av stapeln så att så många som möjligt kan vara med.

Kommentera gärna i tråden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mina gamla "hoods" nästan. Inte långt från Bolmen och brukar ju alltid åka ner en gång per sommar. Och då oftast juli så jag röstar på det. Men aug skulle funka också. Vilken trevlig ide! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Detta låter hur trevligt som helst.

Någon gång i Juli och Augusti funkar säkert utmärkt för min del. Allt hänger beroende på datum, semester eller arbete :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kommer att bli en jubileumsfest med anledning av vår communitys 10 årsdag. Mat, i omgångar, kommer att serveras så ingen ska gå hungrig härifrån. Även dryck, med och utan alkohol, serveras så ingen ska behöva sakna något. För de som kommer långväga ifrån så har jag ett extrahus med övernattningsmöjligheter för ett helt kompani.

Hoppas vi blir några stycken för jag kommer att göra allt för att vi alla ska trivas när allt väl är igång.  Det kommer lite mer info när vi börjar samsas om ett datum.

 

/Robban

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det här låter ju väldigt trevligt, men vet inte hur årets sommar kommer att se ut. Två veckor vigs åt en utlandsresa med våra grannar, och sen vet vi inga detaljer men eventuellt kan resterande semester vigas åt Norrland då det dykt upp en sak som fortfarande är på ett slags fantasistadium. Så vi har svårt att bestämma oss men kan jag komma så kanske jag gör det, det vore jättekul!:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag kommer att försöka parera in detta när det än går av stapeln, och vet inget idag som kommer att hindra. Så jag avvaktar med att rösta så att jag inte gör röstningen missvisande med att rösta på en månad som jag sedan inte kommer kunna delta i. Men bokmärker tråden och ser mycket fram emot detta!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Låter som en trevlig ide!! Beror som så många andra på jobb o semester!! Om det blir aktuellt (för mig) att delta, kanske vi kan ordna med en samåkning från Blöteborg för att dela på kostnaden för bränsle !? Jag har gott om plats i min bil, (4 passagerare).

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...