Jump to content
Sign in to follow this  
Robert

Lite nyheter

Recommended Posts

Har lagt till följande smågodis:

1. På tiden att länkade bildposter till Facebook visar bilden och inte något Xponerat-default.

2. Whatsapp tillagd för de som vet hur den fungerar

3. En Videobox finns numera. Lagt i en redirect till annan del av sajten. Kommer att småpyssla med den för att få till en snyggare look. Max filstorlek är 550Mb och man måste stanna kvar på sidan tills den laddat upp färdigt. Ligger en exempelfilm.

 

Har som funderat och egeninspelad film finns det ju alltid ett intresse för. Vi som är ansvariga för sajten kommer inte att använda dina filmer till vare sig reklam eller annat kommersiellt eller begränsa dina rättigheter till dina egna filmer. Du ska kunna närhelst du vill radera den egna filmer och då tjänsten inte fungerar som den ska begära av Xponerat.se att vi raderar de filmer som är dina vilka du vill ha bort. Du får naturligtvis inte ladda upp andras material överhuvudtaget. Du kan länka till YouTube- eller Twitch-klipp i tjänsten då dessa tillåter detta.

Lite korta regler som kommer att utarbetas mer grundligt men det ger er en fingervisning om att vi har inga baktankar alls med att låta er ladda upp videor. Så länge filmmaterialet är ert äger ni alla rättigheter och jag ser det mer som att ni låter sajten låna era filmer för att visa dem för de som klickar sig in på sajten.

 

/Robert

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...