Jump to content

Odie (Thomas)

Members
 • Content Count

  8088
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Everything posted by Odie (Thomas)

 1. Snyggt fångat! jag läste att de använder samma bo år efter år och är ett par hela livet ca 15år, så har du tur kan di se dem varje år.
 2. Tjusigt, fint porträtt ettan bäst men trean ligger inte långt efter. Kul att du hittat ett ställe med rådjur, var försiktig bara så de inte flyttar.
 3. Mycket fina bilder Todde! här har du kommit dem väldigt nära in på livet.
 4. Fina bilder Martin! kul att du ändå kom så pass nära.
 5. Jag missade den stora dagen men vill såklart önska ett stort grattis jag med!
 6. Verkligen fina bilder Martin! imponerad av dina bilder på flygande svalor, jag försökte sist jag var ute men slängde alla när jag kom hem, det blev ur fokus alla.
 7. Förmodligen är det Japanska körsbärsträd du fångat så fint och de bär inte frukt, jag har ett vanligt körsbärsträd som blommar för fullt nu med vita blommor och ger frukt om bina sköter sig.
 8. Grattis även från mig!
 9. Fina bilder speciellt bocken.
 10. En fin bildserie , ett fint sätt att komma nära djuren, jag hade ingen aning om att det finns en älgpark på söderåsen, var ligger den?
 11. Tack Himma! det är egentligen två turer till Hasslarp med cirka två veckors mellanrum vissa bilder har mer grönska än andra.
 12. Tack Toddde! kul att de gillades. Tack för det fina berömmet Rolf! Tack Martin! Jag satt i ett fast gömsle vid Hasslarps dammar, det finns två stycken likadana ett står i öster och det andra står i väster, så man kan välja om man vill fota i med eller mot ljus, de är fritt att använda och de rymmer 4-5 personer (fast i covid-19 tider bättre med bara två), förutom gömslen så finns det flera dammar och mycket sly och buskar som lockar små fåglar. Gömslena är byggda och betalda av Helsingborgs kommun och Kullabygdens Ornitologiska Förening (KOF)
 13. Kul att du fick se både snok och huggorm inte var dag man ser det, och fina bilder blev det med hem också.
 14. Kalas fina bilder! verkligen fina flygbilder, jag tror vi var ute samma dag och fotade fåglar.
 15. Några bilder från mina senaste turer till Hasslarp. Bilderna är tagna i morgonljus, 1. Strandskata 2. Strandskator som gör fler strandskator och på ett ben!!! 3. Skärfläcka 4. Herr och Fru skärfläcka (honan till vänster hennes näbb är mer böjd) 5. Större Strandpipare 6. Större Strandpipare 7. Drillsnäppa 8. Drillsnäppa 9. Rödbena 10. Kricka
 16. Fina bilder! Skönt att våren/foråret är på väg
 17. Snygga bilder, kul att få hänga med dig på din vandring
 18. Fin serie! där jag håller med Rolf staren vinner.
 19. Fina bilder på Hälge , nu har du fått bort magenta sticket så den ser helt ok ut, en mäktig upplevelse att möta skogens konung på tu man hand, i mina trakter fanns det på 80talet gott om älg men stammen har tunnats ut mycket men en del finns fortfarande kvar.
×
×
 • Create New...