Jump to content

Anna Högberg

Members
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Anna Högberg last won the day on Mars 12 2013

Anna Högberg had the most liked content!

About Anna Högberg

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Göteborg
 1. Hur bär ni er åt... jösses vad ni är duktiga på blomflugor (och andra kryp). Kul för oss andra som får njuta av alla fina foton!
 2. Men du vad häftigt.... förstår att du vill åka dit. Trots att Norge är vår granne har jag aldrig upplevt deras storslagna natur. Det står högt upp på önskelistan för resor.
 3. Två fina stämningsfulla bilder. Snyggt fångat.
 4. Det är tur att vi har våra årstider så vi får lite ombyte på motiven. ⛄
 5. I'm impressed! Jäkligt snygga allihop. 4:an ser ju till och med lite söt ut... hi hi
 6. Det sägs att; Ju mer man övar desto mer tur har man
 7. Snyggt Jens, och jag är verkligen glad att de är ytte pytte små... ryser lite inombords när jag ser alla kryp, men som sagt bra jobbat.
 8. Så många fina bilder, du har utvecklats inom macro-fotografering ! Kul att se. Vilken tur att vi inte behöver se insekterna så uppförstorade i verkligeheten... hi hi Jag tycker många är läskiga som de är.
 9. Tack Cope Det är lite klurigt att komma på passande bildtexter, men ibland så... ;-)
 10. Tack Jens Ang nr fyra har jag bara använt lite blur-effekt runt kanterna som förstärkt känslan av miniatyr lite grann. Men vi stod så pass högt upp och fotade att de blev väldigt små redan från början.
 11. Tack, kul att vara här igen Jag håller med dig, s/v är något speciellt. För gatufoto passar det ofta väldigt bra. Bilder i stadsmiljö är ju ofta fyllda av färg och form och s/v kan då lugna ner bildupplevelsen en hel del.
 12. Anna Högberg

  Insta-walk

  Hej alla, long time no see... Hoppas ni mår bra! Efter en tids frånvaro från många ställen på nätet tänkte jag ta nya tag. Fotats har det gjorts en hel del, mest "klicka och knäppa kort" och mobilfotografering. Här i Göteborg anordnas med jämna mellanrum fotopromenader där det fotas med mobilkameror. Sen görs diverse bildbehandling direkt i kameran. Ett lekfullt och otvunget sätt att fotografera, väldigt skönt ibland :-) Igår träffades igersgothenburg, en samling Instagramnördar, som tycker om att fika, promenera och fotografera. Några bilder som jag fick till kommer här, (mycket olika motiv och bildbehandling). 1. It's all about the perspective 2. Stairway to heaven? 3. Talking... 4. Small people
 13. Som Ove berättade så åkte vi ut till Hönö en söndagskväll för att fota solnedgång. Ove och jag är vad man kan kalla varandras ytterligheter när vi fotograferar, Ove är teknikern som noga väljer ut sin plats, riggar med stativ, fixar med kamerainställningar och gör sig redo. Jag bär med mig mitt stativ, men använder det inte. Går istället runt och filurar, kryper gärna och fotar i konstiga vinklar. Jag lyckas även alltid att få mina horisonter luta åt det ena eller det andra hållet, men det roar ju vissa . Jag förstår vitsen med stativ, men jag har blivit en hejare på Räta-upp-funktionen i PS... Dessutom tror jag att jag frös mindre eftersom jag kröp och klev runt på klipporna. Det kan inte bero på min allra tjockaste jacka, långkalsonger, vantar och mössa i alla fall . Här kommer några av mina bilder. 1. 2. 3. 4.
 14. Verkligen en fin bild och stt stort grattis!
×
×
 • Create New...