Jump to content

Paparazzi

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Paparazzi last won the day on Maj 15

Paparazzi had the most liked content!

About Paparazzi

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Idag går våra tankar till mamma extra mycket då hon idag skulle fyllt år 😢💖 Idag får hon fira med sina föräldrar och vi tänder extra många ljus idag🕯🌹🕯🌹🕯
 2. Jens. ljus får ni absolut tända det är inte det. Utan det blir så mycket spekulationer, frågor och massa kommentarer.
 3. Det är med ännu mer sorg i hjärtat jag skriver detta inlägg. Men eftersom ni är många som inte har lyssnat på mig och Rikard vad det gäller att lägga ut massa inlägg om mamma och bilder vilket vi har sagt nej till flera gånger. Och spekulationer om vad som har hänt. Så ska vi behöva hitta flera olika inlägg på olika hemsidor och grupper. Vi är tacksamma om detta upphör nu. Respektera att mamma inte ville vara en offentlig person speciellt under dessa omständigheter. Vi blir både ledsna, besvikna och arga på bristen på respekt för mammas skull och för hennes anhöriga.
 4. Tack Paparazzi.Jag har ingen aning om vad det var för tokstollar. Men nu när jag tänker efter så var det kanske min kamera dom ville prova Vem vet det kanske det var Det får du nog aldrig veta :silly: dom vill nog inte säga sanningen :silly:
 5. Jätte fina bilder det var väldigt dom har visst följt efter dig hela dagen vad var det för konstiga människor som gör det Det är svårt att välja bara en fin bild.
 6. Jätte fina bilder Ja vi hade verkligen tur med vädret Svårt att välja en fin bild :cheer:
 7. Det var de värsta :ohmy:
 8. Jaså var det de. Tack så mycket
 9. Någon som vet vad det här är för fågel? [attachment=3297]IMG_8998.JPG[/attachment][attachment=3292]IMG_8996.JPG[/attachment][attachment=3291]IMG_8979.JPG[/attachment]
 10. Tack så mycket Nu får det snart bli dags att göra några till
 11. Fina bilder Fick du se din favorit artist LIVE
×
×
 • Create New...