Jump to content

Martin

Members
 • Content Count

  4768
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Everything posted by Martin

 1. Nu släpper vi foto för en stund, om än bara en liten sådan. Någon som har förslag på app som finns både för Windowsdator och iphone där man kan läsa en PDF-fil på t.ex. datorn och sedan fortsätta på samma ställe om man läser i sin telefon, dvs en synkning? Eller möjlighet att sätta bokmärke men som synkas så att den andra enheten vet var den skall börja. Det gör inget om appen i fråga hanterar e-böcker med samma funktion... Läser en del större pdf:er mellan varven och det är inte alltid man är vid datorn, då kan det vara skönt att beta av några sidor ändå. Bluefire Reader har jag fått rekommenderat men får inte det riktigt att fungera, vet inte vad jag missar. Men det jag laddar i den ena läsaren dyker inte upp på andra enheten.
 2. Martin

  Grattis Robban!

  Jag är också pucktvåa och sent på det, men stort grattis Robban!
 3. Tack! Ja, jag är också lite inne på vattenfladdermus, den är vanlig och relativt stor som jag förstår det.
 4. version 2 mycket bättre! Tycker även att stänket som tillför en del framträder bättre på den, nog för att stocken försvinner mer. Smart att använda vinjetteringen för att få mer fokus på istapparna.
 5. Bra verktyg i en duktig hantverkares händer, då blir det så här. Rakbladsvasst och bländande fint!
 6. Kul att hänga med på dina strövtåg och räven var ju trevlig!
 7. Kul och grattis! Riktigt trevliga bilder med bland annat 3-4 som riktiga höjdare. Vi hade ju Tornuggla 1 km från mig häromdagen men såg det dels lite för sent och dels var jag kass så hade inte gått ändå, synd för det var väl den chansen...
 8. Verkligen andra möjligheter och en helt annan sak än "vanliga" kvällsbilder!
 9. Får hoppas att det inte påverkar era forsärlor och kungsfiskare för mycket för det var väl där de hade sina bon?
 10. Tvåan gillar för speglingen men siskan försvinner lite mot bakgrunden, där är ett och tre bättre på att framhäva den. Men fina bilder!
 11. Den lirar bra den lille rackarn, kul! Och skönt att se dig på benen och ute med kameran igen!
 12. Bara att dyka, inga problem ! Säg bara till innan så vi får det på film
 13. jag kan tycka att den är lite platt och mörk, men den har ett budskap. Några har bråttom och några tar det lilla lugna. Att sitta ner och andas, ta det lugnt och ta tillvara på naturen.
 14. Förvirrad stackare mitt på ljusa dagen på Söderåsen idag. Okänd art...
 15. Grattis i efterskott och den där budapesten... mums!
 16. Det är väldigt jämnt men skall jag välja en som favorit före den andra blir det liggande, men det är marginellt. Riktigt bra båda två!
 17. Jag fastnar faktiskt på istapparna direkt, blicken dras dit. Givevis ser jag det stora mörka i förgrunden och det är dit jag tittar sen. Jag tror att man hade fått djup i bilden utan stocken också, en krusad yta som är dold i bokeh och inte skarp utan snarare bara ett dimmigt mönster hade inte tagit uppmärksamhet till sig på samma sätt sin stocken men ändå (tror jag) gett djupet. Men du hade behövt motsvarande den ytan stocken ligger på, beskär du bort stocken tycker jag inte djupet blir lika påtagligt pga för lite yta framför istapparna.
 18. Löjligt bra! Hur gjorde du för att den skulle sitta still så länge?
 19. Uppdatering: blev 3 från Best Canvas och vi är nöjda! Tack! (så får vi såklart se hur de håller på sikt också)
 20. Martin

  Dagens mobilbild

  Det där på överetid och fina pengar hade man ju kunnat stå ut med
 21. ibland är det de små orden som gör det Conny. Du skall kanske vara glad att det stod "för" också så att det inte var "Du skall få tvillingar"
 22. Han var inte blyg han, nöjer sig inte med att snorta kola utan behåller ett lager ovanpå snoken till nästa lina...
×
×
 • Create New...