Jump to content

Martin

Members
 • Content Count

  4524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

Everything posted by Martin

 1. Ulf har som vanligt klart för sig. De två nya med tvåan främst är riktigt vassa och bättre än den första du lade ut.
 2. Ändå borde han kunna glädjas av att det var du och inte Conny som var där för då hade han landat på grillen... Snyggt, gillar att du fått med nyfikenheten som uttryck.
 3. Riktigt bra foto och det syns att de tycker det är kul framför kameran. Det har du gjort med den äran och det blev ju bra i naturligt ljus också
 4. Riktigt snyggt. Jag är egentligen inte så svag för high key men denna var riktigt bra!
 5. Jaktfalk hade såklart varit mer läckert, men duvhök är inte fy skam det heller och häftig serie där den även kraschar i vattnet. Amazing! och skärpan sitter ju också. bra fångat! Fick den med sig duvan ur plurret?
 6. Martin

  Hjortar

  Fortfarande svårt att smälta dessa. Vilka giganter - riktigt snyggt!
 7. Martin

  Gullegris!

  Det här var en av dina bättre grisbilder jag sett, riktigt bra! Grattis!
 8. Skall du ge dig på det omöjliga att smyga så är tipsen att smyga rakt mot den och inte i sidled (funkar bättre med däggdjur än rovfåglar). Och vara blickstilla när den tittar mot dig och ta nästa steg när den tittar bort (glöm bara inte bort att den kommer att höra dig). Jag tror på att sätta upp gömsle när den inte är där och sedan vänta ut den. De kommer ofta tillbaka till samma stolpar. Jag kikar på gömsle nu och kommer nog snart slå till tror jag
 9. De där har vi några av också, riktigt stora faktiskt. Nästan så man tycker dem är lite otäcka
 10. Martin

  Scandic Lund

  Ettan tycker jag inte tillför något alls, undrar vad du har för tanke med fotot. Det andra däremot var ett läckert perspektiv.
 11. Den här var riktigt snygg, tycker fågeln och gallret harmonierar färgmässigt. Snyggt när olika motiv i samma foto går igen i färgtemat.
 12. Eller så är det så det ser ut 😎🙄
 13. Jag lovar att jag står ut med att se det! Genom sökaren på en kamera som förevigar allt! 😎😁
 14. Det har du ju löst fint med tornfalken nu om än på håll
 15. Trevligt! Jag har också funderat på att dra upp och se till de där små liven i helgen, vi får se. Det vankas en massa gamla tanter på fika på söndag och imorgon så är det massa annat på schemat. Så det blir nog ingen aftonfalk i helgen heller... Får väl överväga att ta lite flexledigt ngn dag...
 16. Martin

  hellooo

  En mask(erad) svamp! med masktugga, eller vad det nu är i taket... Det lär ju aldrig gå något vidare Regnar lätt in...
 17. Säger nog nr 4 för tycker pinnen intill på trean stör lite, men det är bara marginellt. Snygga skott!
 18. Kl 03.50 söndag morgon efter en lång utekväll "då skall jag bara ha en grogg till, sen skall jag sova..."
 19. Snygg pose på snygg miljö. Synd på avståndet.
 20. Du kan det här Conny, men jag förstår vad du menar med att känslan kan vara lite jobbig i början. Men förlita dig på din fotokunskap, för de här bilderna är grymma och det var de andra från bröllopen också av vad jag sett från dig. Så sov nu så du inte somnar på bröllopet.
 21. Otroliga! Ettan ser ut som stearinljus, låter man fantasin flöda vidare är det ju något som droppat ner och precis träffar den varma flytande stearinen och vi ser kratern som kommer skicka svallvågor runt om...
 22. Tycker det är kul att du inte bara ersatta första fotot utan lät båda ligga med. Det blir en påminnelse om hur mycket lite enkel redigering kan göra för ett foto. Mycket tjusigt!
 23. Minus Martin (hade dålig på dagarna, vi valde kalaset på lördagen istället för söndagen som vi brukar göra). Så det blir kalas för vår 8- och 4-åring för hela släkten med vänner istället, kul det också men jag hade behövt en forumträff nu! Arrgghhhh som jag retar mig på att jag missar denna!
×
×
 • Create New...