Jump to content

Martin

Members
 • Content Count

  4741
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  81

Martin last won the day on Januari 19

Martin had the most liked content!

About Martin

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 05/11/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malmö
 • Interests
  Foto :o)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ibland så tänker man efter direkt när man ser en bild, "det där måste det ligga en massa jobb bakom". Men ibland ligger det massa jobb bakom utan att man tänker på det. Oavsett om det handlar om många timmar på speciella platser för att fotografera fåglar eller djur, eller om det handlar om långa resor eller lång väntan för att få till alla omkringliggande omständigheter för att få det perfekta fotot. Just surf-foton har jag inte funderat så mycket på hur man tar de där som sticker ut lite extra, men när jag såg ett klipp om Canons nya 1Dx Mark III så insåg jag att det ligger en hel del bakom en bra surfbild... https://youtu.be/iNXPMoN7iOM
 2. Aha, det är så det går till. Anade också att det fanns ett system bakom
 3. Krya på dig! Nej, försäkringskassan har jag haft mina duster med och fler lär det bli. Ser fram emot långsam comeback och fina bilder med nya kameran! Take your time! Edit: Skall också för transparensens skull säga att de har varit fantastiska gällande dotterns hörselskada, och det till och med utan speciellt mycket byråkrati.
 4. Martin

  Kurreträff

  Vi skall faktiskt ta och vaccinera hela familjen i år också har vi sagt, skulle gjort det redan förra året men det blev aldrig av. Snygg korre!
 5. Martin

  Nötväckan!

  Ettan vinner men där är många fina skarpa bilder i den serien!
 6. Det är väl en bra övningsbild för fågelräkning. Jag funderar ibland på hur ornitologer räknar när man ser på t.ex. artportalen stora flockar som har svept förbi. Om det är en form av uppskattning som man sitter och räknar på fotona i efterhand
 7. Jag tycker tvåan är en mycket bra miljöbild som tydligt visar hur bra den smälter in och hur svår den är att upptäcka. Ettan är också bra men synd på näbben.
 8. Martin

  Mera fåglar

  Kan bara instämma med övriga. Det är som vanligt riktigt bra över hela linjen!
 9. Ja vi får väl se. Det nya huset är ju betydligt dyrare oavsett så egentligen borde hela vinsten gå in där, men tanken är väl inte att nödvändigtvis maxa insatsen utan istället vara lite smart med fördelningen insats/buffert/annat.
 10. Jag har inget som helst problem med skönheter - det kan jag inte få för mycket av. Keep ém coming!
 11. Riktigt fint, igen. 4:an fastnar jag för lite extra med fågelns färger som går igen i bakgrunden. Snyggt!
 12. Riktigt snyggt Mona! har ju sett dem på mobilen innan men uppklickade på en skärm såhär är de ju (såklart) ännu bättre. Riktigt vassa!
 13. Skönt att det funkar smidigt för då uppmuntrar det ju folk att göra rätt. Har också bara hört gott om det av en bekant som flyger en del, och han brukar spara spridningstillståndet i samma mapp som fotona sedan så vet han var han har det. Har dock inte hört att de brukar klona men det har han kanske bara inte sagt. Det gör de ju sannolikt (eller så har han tråkigare foton/filmer) än du så att det inte behövs klonas
 14. I just completed this quiz. My Score 76/100 My Time 121 sekunder  
×
×
 • Create New...