Jump to content

Martin

Members
 • Content Count

  4923
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  89

Martin last won the day on Januari 9

Martin had the most liked content!

About Martin

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 05/11/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malmö
 • Interests
  Foto :o)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Strömstare fight, eller om det möjligen var sista dansen kopplat till Robbans underbara tolkning. Riktigt fin serie och ja kanske många... men ser fram emot ännu fler. Väntar fortfarande på min första strömstarefotografering...
 2. Det är såklart troligen fullt möjligt att uppgradera äldre modeller med vissa nya funktioner med ny mjukvara, och det kommer vi säkert se framöver också. Dock tror jag tillverkarna är för "smarta" för att införa "de bästa" grejorna/fördelarna med de nya kamerorna till för många av de äldre. Framförallt när det skiljer mellan spegel/spegellöst. De vill ju behålla sina användare men sälja nytt, och i vissa fall är det säkert som Conny är inne på tekniska begränsningar också utifrån hur det är konstruerat.
 3. Väldigt fin räv, tjock fin pälst med fin lyster. Har du kollat på artportalen? Vet ju inte riktigt var du bor och stor region, men det finns en hel del häger hos er. Torslandaviken verkar det finnas en hel del bland annat.
 4. Riktigt fina porträtt i vanlig ordning, bug och bock!
 5. Sant eller ej, kul och intressant med historier bakom byggnader och utsmycknader. Det finns mycket i byggarkitekturen som man är förundrad över hur de kunde lösa ut förr i tiden utan dagens alla maskiner och allt annat.
 6. Ja jag hade i många delar för mycket att göra och delvis också genom felprioriteringar (samtidigt som jag gjorde andra prioriteringar rätt vilket kostade en massa tid och energi att lägga på de sakerna) men har bestämt mig nu för att prioritera tid till saker som behövs och som man får ut något av, träning och foto bland annat Kul att göra projekt av saker och att det sedan kröntes med framgång är såklart ännu roligare!
 7. Häftigt och kreativt med det oväntade. Ser även ut att finnas lite spotligths där (sista bilden) så det kan säkert förstärka känslan av dramatik och overklighet (?) i mörker. Jag tror att det är en ganska naturlig pose att sitta ungefär så, om man är lite höjdrädd och sitter på en hög smal pidestal - men det rimmar ju också med kroppsspråk/hur det ser ut om man skulle vara bunden så det är inte så konstigt att man drar de parallellerna. Var det en tillfällig installation eller något beständigt konstverk?
 8. Martin

  Dagens mobilbild

  Snyggt! Run acadamy är ungefär vad det låter som, en kurs för löpare. Finns i stort sett över hela landet. Antingen är man med i längre kurser eller så kan man ibland delta i enstaka träningspass. Just vinterlöpning är väl en kurs de gjort reklam för som jag sett lite i andra forum.
 9. Det är ok för denna gången, men låt bli att vänta så länge till nästa gång. Det är kalasbilder allihop och vi (jag) ser gärna mer
 10. Rakt av trevliga foton med hög kvalitet. Tror att ettan blir favorit, tätt följd av fyran. Eller om det blir tvärtom, kan inte riktigt bestämma mig.
 11. Det här var elakt Conny. Skriva lite inlägg då och då om att fotosuget inte är stort, att du väntar in det osv. Också har du antingen varit på träningsläger eller bara vilat dig i form. Det här var - på ren svenska - så jävla bra rakt igenom. Det går inte att välja någon favorit. Det finns säkert någon miss, eller något man kunde göra bättre (rätt trist om man inte kan utvecklas), men det här är så jäkla bra så jag tänker inte sitta och leta de missarna. Som du själv och andra är inne på, detta är första träffen och fotograferingen er mellan och det blev så här bra. Förutsatt att hon vill (och du), missa inte chansen med någon som i närheten - ta en fika eller sitt och snacka om vart ni vill med fotona. Jag tror att det - som du själv är inne på - kommer ta er närmre varandra och ni blir mer bekväma i era respektive roller. Ser fram emot nästa session!
 12. Går inte att utse någon favorit i detta sällskap.... det är riktigt hög kvalitet rakt igenom!
 13. Häftig serie rakt igenom men 5:an är bäst, klockrent fångad och att det hunnit gå precis lagom med tid för att få fallet men ändå helheten i fallet. Riktigt bra!
 14. Riktigt fin serie Todde! Själv var jag ute idag och tänkte att jag skulle vara lite rörlig så lämnade väskan hemma. Tog bara med kamera och teleobjektivet. Bokstavligt talat. Minneskortet kvar i kortläsaren, och eftersom att väskan inte var med var inte de andra korten med heller. Så inga foton från min sida... Dina foton här är knallskarpa rakt över. Väljer nog trädkryparen som favorit just för det är sällan man ser så jäkla bra foton på den!
×
×
 • Create New...