Jump to content

Martin

Members
 • Content Count

  4813
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  84

Martin last won the day on Juli 13

Martin had the most liked content!

About Martin

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 05/11/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malmö
 • Interests
  Foto :o)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det blev ett par timmar i fält idag. Utgick från Havgårdssjön med omnejd. Mycket spännande i trakterna men jag såg varken stäppörn, dvärgörn eller mindre skrikörn (den var dock i området idag). De övriga är rapporterade från grannområden den senaste veckan. 1. Nästan direkt blev det en distansörn... eller ja, havsörn men på väldigt långt håll. 2. Röd Glada med lunch 3.Tornfalk 4. Samma falk leker tittut 5. Stenskvätta, ny bekanstskap för mig 6. Suddmes (eller stenskvätta som lyfter)
 2. Efter att ha glömt återställa inställningar efter lite experimenterande så hamnade jag i dag i en väldigt mörk miljö och då visade sig misstaget att inte återställt efter experimentet. De övriga fotona har varit i bättre ljus så då har inte ISO dragit iväg men nu studsade det iväg till 25.000 vilket ju är lite väl högt.... men nåväl, tack vare det så blev det ju en bild i alla fall.
 3. Har faktiskt redan beställt den, leverans i mitten/slutet av augusti hoppades de på. Tycker han gjort ett par riktigt fina böcker!
 4. Martin

  Dagens mobilbild

  ibland måste det bli lite sämre för att kunna bli bättre Kämpa Conny
 5. Det är otroligt intressant med hur perspektiv påverkar oss... Snyggt!
 6. Jäkla tur du postade den! Älskar den här typen av drönarfoto!
 7. Snyggt porträtt på rådjuret! Håller dock likt många andra fyran bäst!
 8. Martin

  Födosök

  Tjuvfiske i privata dammar, att den inte skäms! Förträffligt förevigat!
 9. Ute efter rovfågel och såg en massa svalor (trodde jag först) sitta på en kraftledning en bit bort, zoomade in och såg att det var massa starar (tror jag?). Tryckte av ett par skott och åkte vidare. Kommer hem och inser att jag minsann fångade en ormvråk också som jag inte alls såg på plats. Så kan det gå när man mållåser.
 10. Alldeles för längesedan jag postade något här. Ute efter rovfågel och det såg jag en del men fick inget vidare på bild, så detta blev dagens bästa. Och då bara fågel, inte rovfågel.
 11. Martin

  Dagens mobilbild

  Har funderat på en sådan, det är alltså att rekommendera då tolkar jag det som?
 12. Ser ut som att det är trädkrypare den tar?
 13. Martin

  (Gasol)grill

  Nu gäller det väl att inta låga ställningar innan man drabbas av kastade flaskor och annat av grilloraklet Conny... Men vad är forumets samlade erfarenhet av gasolgrillar? Vad skall man ha och inte ha, vad är bra att ha och vad kommer man aldrig att använda? Såklart lite från folk till folk... Vi står väl inför ett gasolgrillsköp och håller på att läsa in mig på det mesta.... men behöver man t.ex. 4 brännare? Såklart större möjlighet till jämnare värme, stora grillytor osv.... men jag vet inte hur pass stor skillnaden blir mellan 3-4? Vi grillar ju oftast inga mängder, 2 vuxna och 2 barn (visst, barnen växer). Men samtidigt har vi såklart ibland folk över på middag så det blir väl inte någon av de allra minsta men tänkte samtidigt försöka hålla mig under 5-siffrigt Hit me med allt vad ni har (utom flaskor då Conny)
×
×
 • Create New...