Jump to content

Eddie Johannisson

Members
 • Content Count

  1096
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Eddie Johannisson last won the day on Juni 21 2013

Eddie Johannisson had the most liked content!

About Eddie Johannisson

 • Rank
  Avancerad Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Mycket bättre i svartvit. Riktigt snyggt och passar bra på en vägg.
 2. Men det blev ju riktigt bra. Den första tycker jag om för ljuset i bilden men samtidigt så ser man Karlavagnen klart. Dom andra är inte dåliga heller.
 3. Kom ner hit så skall jag lära dig lite om hur man smyger sig på Bambi. Hur man ser ut är det som spelar minst roll men det vet du nog nu. Skarpa och fina blev dom. Nästa gång så får du "bilden".
 4. Fina höstmotiv och rena klara färger. Du har fångat speglingarna i vattnet bra och jag gillar hur dom klara bären sticker ut i femman. Fin serie.
 5. Snyggt gjort och som andra har sagt så har du lyckats med bakgrunderna vilket är otroligt viktigt. Skall bli spännande att se mer från dig.
 6. Attans har kameran gått sönder? Allvarligt talat så gillar jag dom väldigt mycket. Ettan är favoriten i en fin bildserie. Dom ser ut som oljemålningar.
 7. Jag kan bara hålla med dom andra. Väldigt bra bilder och den svarta bakgrunden gör att flugan står ut på ett suveränt sätt.
 8. Det är det jag säger. Inte köpa en massa prylar så kan man ut och resa istället. Går väl lika bra att fota med en mobiltelefon.
 9. Fina bilder och den blå bakgrunden passar tycker jag. Den sista bilden har en väldigt fin kontrast mellan det blå och svarta så flugan syns bra. Du har verkligen lyckats med dom små rackarna.
 10. Helt suverän. Den kan du ha när du är ute i skogen under älgjakten. Ser fram mot lite bilder från någon annan medlem av dig när du går omkring i Göteborg med den fina kostymen på dig.
 11. Mona. Du får låta bli att köpa så dyra objektiv. Då får du råd att åka. Cope, Odie, Martin. Tack så mycket. Det var en sån där dag som man måste dela med sig av.
 12. Som jag har sagt tidigare så finns det alltid ett ledigt rum hos oss. Det är bara en liten resa på så där 30 timmar. Men det är klart vi kommer ju att ha soligt och varmt när du njuter av kyla och slask.
 13. Ja Mona man ser ofta delfiner och den här gången hade vi en val som simmade omkring. Tyvär kunde jag inte få en bild på den eftersom jag aldrig visste var den skulle dyka upp. Men jag nöjde mig med delfinerna. Vi har också många små pingviner som simmar omkring. Det är en art som gillar lite varmare vatten. Skall försöka fånga en på bild nästa gång.
 14. Nä jag tror att man skulle ligga dåligt till om man käka delfiner.
 15. Ja det är vad som kallas "Common Dolphins". Deras färg kan gå mot lite gulbrunt. Vi ser ofta delfiner och i Fredags så hade vi också en val som simmade omkring lite längre bort.
×
×
 • Create New...