Jump to content

Mona

Administrators
 • Content Count

  19676
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  413

Everything posted by Mona

 1. Mona

  Ny tavla bestämd!

  Den blir snygg på väggen! Jag gillar verkligen den här stilen
 2. Den här Helge eller Helga, eller båda vill jag bli presenterad för! Det verkar vara en riktig cool och orädd kompis du har hittat, så du kan väl mata den tills vi kommer på träff i dina trakter Mycket fina bilder!
 3. Jag har ingen aning nu hur jag gjorde!! Minnet är verkligen kort Vad tycker du jag skulle gjort för att få dem att sticka ut mer? Mörka bakgrunden? Gillar hur du får till dina bilder Roligt att det finns någon som ser upp till mig! Ofattbart, men väldigt hedrande. Tack snälla
 4. Tack Himma! Man måste ju prova :)
 5. Mona

  Dagens mobilbild

  Det är alltså hosta som krävs för att man ska få se magi Önskar verkligen jag fick se detta någon gång! Fint fångat även med mobil Krya på dig!
 6. Två finfina porträtt! Vet inte att jag sett så många tranor som i år! Senast var i torsdags!
 7. Mona

  Gränna med omnejd!

  Då vet du vad du ska göra nu en månad framåt
 8. Mona

  Helge tribute

  Vad är det som inte är 100? Skärpan tycker jag är bra!
 9. Mona

  Nötväcka

  Nr 2 blev riktigt bra med en härlig och vacker bokeh!
 10. Mona

  Nötväcka

  Så mycket fin stämning💕
 11. Mona

  Gränna med omnejd!

  Är prognosen ösregn hela dagen är det ju inte så kul...
 12. Tack Thomas Det var det som gjorde att det blev lite kontur tycker jag
 13. Tack allihop! Roligt att ni gillar dem. Synd bara att jag inte fick med trädtopparna som Tarja fick, men jag satt på passagerarsidan och såg inte topparna från min plats, tyvärr. Men hon har lovat att beställa nytt regn till nästa gång Ja, ibland får man tänka lite utanför boxen och reglerna! Rolf, du får följa med en eftermiddag så ska jag visa var grisarna är!
 14. Perfekta träningsbilder till en blogg! Jättesnyggt! 1 & 3 tycker jag blev bäst, om jag måste välja ut några
 15. Nu tog jag mig igenom filmen som Todde länkade till och gjorde min variant på några suffolkfår. Gjorde en preset i LR av inställningarna så man slipper gå igenom hela processen varje gång Är den för ljus, eller kanske för mörk?
 16. Mona

  Kungen i ny tappning

  Det var mest att han inte kom till saken. Blir bara trött av allt ovidkommande snack. Men nu har jag gjort ett försök! Kommer snart!
 17. Mona

  Kungen i ny tappning

  Jag älskar också den här stilen och färgen! Tycker det är kul att försöka göra lite konst av sina bilder som har potential. Jättesnyggt jobbat Ska försök göra ett nytt försök att se hela filmen
 18. I går ringde klockan 03.30! Dags att åka till hjort- och vildsvinslandet. Tanken och önskan vara att få se något från brunstiga hjortar. Men tyvärr, vi såg inget spektakulärt, bara hörde hur det brölade överallt i skogarna. På någon timme var det över och allt blev tyst och lugnt igen. Det blev inte mycket som fastnade på kortet, men det som blev kommer här! 1. 2. 3. 4. 5. Mufflonfår. Plötsligt kom ett otroligt vackert regn! Ja, det kan faktiskt vara vackert när solen samtidigt lyser och dropparna glittrar Det blev en oväntad effekt. På bilden ser det ut som det snöar! Jag har inte lagt till eller tagit bort något förutom färgen. Så här blev det i regnet! 6. Redigerad för att få lite mer känsla.. Det var allt som blev denna underbara morgon!
 19. Så fina skördebilder Malin!! Det ser verkligen läckert ut. 2 & 5 i topp från mig
 20. Bra egenskap att inte ge sig! Grymt! På't igen och igen Jag var sån förr, men jag har nog tacklat av...
 21. Mona

  Helge tribute

  Dom här två gillar jag!! Skitsnyggt, rent ut sagt Försökte se videon, men orkade inte lyssna på honom till slutet.. Bra att du orkade, det blev ett fint resultat
 22. Tack för länken! Då är det alltså tvärtom vad jag sa, om jag fattat rätt!
 23. Jag säger som Jens, jag har svårt att ge kritik på modellbilder, jag är alldeles för oerfaren själv även om jag varit med lite grand med mina kompisar som gillar att fota modeller så har jag inte gjort det så mycket själv. Vi hade gravidfotografering en heldag med två modeller, men känner att det inte alls är min grej. Jag känner mig lite obekväm i rollen och har svårt att styra upp det hela. Däremot känner jag ganska direkt om jag gillar en bild eller inte, men har svårt att sätta fingret på vad det är jag gillar/ogillar. Det som blir alltför konstlat brukar jag inte gilla, men det är bara min personliga smak. Rent tekniskt kan det vara en pangbild. 10 & 12 tycker jag personligen är otroligt bra porträtt. Helt i min smak. Modellen ser avslappnad och naturlig ut. Det du kan göra (som jag skrev på fejjan) är att köra lite frekvensseparering på blänket i ansiktet i #10. Det finns bra guider på tuben eller Moderskeppet om du inte känner dig hemma med den tekniken. Moderskeppet har en action att ladda ner, så då blir det ganska enkelt Bra jobbat av er båda! Alla är vi nybörjare på allt, och jag beundrar dig verkligen att du med liv och lust kastar dig in i nya utmaningar
×
×
 • Create New...