Jump to content

Mona

Administrators
 • Content Count

  20340
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  436

Everything posted by Mona

 1. Mona

  Bara en svan!

  Idag blev det bara en promenad runt en damm i hemområdet. Inte mycket motiv, men svanar fanns det, och en and med unge. Det sistnämnda kommer kanske en annan dag! 1. Provade en 80D (inte min) ihop med min Canon 300/4L och TC 1,4 III. Bilden blev lite mjuk. 2. Utan TC blev det bättre. 3. En rejäl paddel!
 2. Kanonfint fångat! Vilket tillfälle Håller med Ove, du har verkligen fina fotomöjligheter!
 3. Mona

  Lära av varandra.

  Ibland kan det ju vara intressant att veta, så ska tänka på detta, men lovar inte att det blir varje gång. Du får fråga annars om du vill veta på någon specifik bild.
 4. Mona

  Bäverfilmer!

  Tack! Lite enkla filmer, men ändå kul att ha! Försökte flytta inlägget, men det finns ingen undermeny att flytta den till.. Står bara inspelade filmer, som jag kan se.
 5. Mona

  Bäverfilmer!

  Haha! Vad har jag missat?! Jag filmar ju aldrig, så det har gått helt förbi!
 6. Jag kan inte se någon rygga i den länken.. Själv använder jag min minsta rygga Flipside 300 när jag bara ska ha med 150-600, då får jag med ett par mackor, och termosen på utsidan.
 7. Mona

  Bäverfilmer!

  Vid senaste bäverdejten så tog jag ett par filmsnuttar också! Ville testa eftersom jag aldrig filmar med systemkameran. Största problemet är att hitta ett bra, och helst gratis redigeringsprogram. Först filmen gjorde jag i Adobes Premiere Rush som ingår i min prenumeration, men i det väldigt förenklade programmet kan man bara exportera tre filmer. Dåligt I andra filmen använde jag Win 10 inbyggda videoprogram. I det fanns ännu mindre redigeringsmöjligheter, för att inte säga inga! Tips på bra gratisprogram önskas! 1. 2.
 8. Vad kul att du också hittat bäver! Fina bilder, och kul att se filmen Jag misstänker att du inte kunde komma ner till vattnet här, eller stå på andra sidan. Jag har hittat ytterligare ett ställe att se bäver, men där är det inte lika bra fotoläge. Har än så länge bara rekat platsen, men snart åker jag nog dit och försöker få någon bild iaf
 9. Mona

  Monas bäver!

  Tack snälla Ove Lusten finns oftast hos mig, men det är så mycket annat som också ska hinnas med, särskilt nu när det är vår och sommar, och det är egentligen då som de flesta motiven finns att fota om man fotar djur. Man får ofta prioritera. Om jag kan så prioriterar jag alltid foto
 10. Mona

  Monas bäver!

  Tack så mycket alla! Det är så himla kul att fota bäver!! Himma, en vild gissning, men kanske ca 20 m. Lite beroende på var den sitter så klart. Bild 6-9 något närmare. Ledsen att jag varit lite frånvarande sista tiden, men ibland är det svårt att hinna med...
 11. Mona

  Monas bäver!

  Jag har inte brytt mig om kungen alls, tycker där är så tråkigt bakgrund och för mycket folk. Långt ifrån är det också. När ungarna kommer åker jag kanske dit!
 12. Mona

  Monas bäver!

  Tack Rolf! Dessa bilderna är från två olika dagar. Jag såg kungen flyga förbi några gånger och med fisk i näbben, men inga bilder.
 13. Mona

  Bäver

  Se min tråd nu!
 14. Mona

  Monas bäver!

  Här kommer några bäverbilder från olika dagar tagna den senaste veckan. 1. Det var rejält mörk här. 2. Puss! Bävrar är väldigt kärvänliga mot varandra. 3. 4. Dag 2 kom hon ut lite tidigare och i bättre ljus. Den här gammelbävern ser rätt sliten och härjad ut. Trasig lite här och där. Nosen, stjärtfenan och kroppen har stora ärr efter eventuella slagsmål. 5. På väg att hämta frukost! 6. Den kan gå loss på rejäla stockar! 7. Mammas fina tänder! 8. Två ungar. 8. 9.
 15. Mona

  Bäver

  Verkar som herr eller fru bäver äter hägg både till frukost och kvällsmat
 16. Mona

  Bäver

  Tack! Ja, men jag har ju varit så inaktiv sista tiden ju... men det kommer bilder!
 17. Det där blir ju kalasfint! Ett eget mörkrum är du värd! Fräckt med mönstret i golvet
 18. Den verkar inte ha förstått sin plats, haha! Fint fångat är det iaf
 19. Mona

  Grattis Mathias....

  YEEH! Bara en dag för sent här STORT GRATTIS Matthias i efterskott! Hoppas du fick några användbara presenter
 20. Mona

  Grattis Martin......

  Det är tur vi finns på fejan! Men säger STORT GRATTIS här också, lite i efterskott
 21. Mona

  Grattis Mona.....

  Lite sent kommer här ett STORT TACK till er alla Jag köpte mig en egen present! Då vet man att det blir rätt Det blev en Canon 90D
 22. Mona

  Bäver

  Mycket fina bilder på Castor Rolf Kul att bäversäsongen har börjat igen! Jag har ett gäng bilder jag också! Kanske ska posta dom..
 23. Så fin Kurrebesök du hade Ove!
×
×
 • Create New...