Jump to content

Mona

Administrators
 • Content Count

  20113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  431

Everything posted by Mona

 1. Ja just det ja! Spridningstillståndet också... så mycket att tänka på med drönare.. Behöver man tillstånd för t ex nr 1? Så jobbigt att behöva skicka in bilder för godkännande
 2. Det är ju självklart ett personligt tycke och smak med bilder, och man ska göra det man själv gillar!
 3. Mona

  Gärdsmygen

  Här kommer några bilder i solnedgången på den svarthakade buskskvättans kompis! 1. 2. 3. 4.
 4. Tack Rolf! Motivet var tacksamt Tack så mycket Todde Tror du det?! Tack! Roligt att du gillar dom
 5. Fina bilder från din utflykt! Jag gillar gamla kvarnar, och då särskilt om dom fortfarande levererar mjöl Men det var väl ett tag sedan denna gjorde! Hade det inte varit för dom kala träden så skulle man kunna tro det var sommar!
 6. Sockersöta Hur många kaniner har du?
 7. Jättefina bilder!!! Men svanen!!!! Det är en vacker tavla! Så otroligt vacker bild
 8. Wow så många vackra motiv!!! Mycket bra fotat med finfina kompositioner. Med dom starka färgerna så blir det nästan ett sagolandskap
 9. Min första bekantskap igår med buskskvättan gav mersmak, så idag återvände jag till platsen där den bor. I några rishögar... Där lever den helt ensam tillsammans med en gärdsmyg (kommer annan dag i ett forum nära dig. Där ska finnas en vessla också, men den har jag inte sett, ännu! 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Solen har gått ner, och nu blev det dags att gömma sig för natten, ensam i rishögen...
 10. Tycker absolut att båten lyfter bilden. Utan den hade det blivit mer platt och ointressant. Nu händer det något, och man vet att båten är på väg. Spiran som Himma säger kunde haft mer luft. Det är såna där små detaljer man ibland glömmer bort i fotoögonblicket. Jag skulle givit bilden lite mer svärta, och kanske ljus, beroende på hur det blir med svärtan. Då skulle det bli lite mer sting i den. Bra komposition.
 11. Mona

  Säbysjön

  Fina bilder, och Hacke gillas så klart lite extra! Jag vill helst slippa matarna också, men du ska veta att jag fotat mycket vid matplatser, för vad gör man när man vill fota fågel och det inte finns några i skogen! Kanske finns det några träd eller grenar i anslutning till matplatsen som dom sätter sig på innan dom flyger fram. Då kan det bli fina bilder i naturligare miljö Vad var det för utrustning du testade?
 12. Både bild och beskärning är kalasbra! Så roligt att se dina hägerbilder. Det har liksom blivit en trevlig följetong. Tron nog han gillar dig lite
 13. Haha! Du är för roligt Gerard!! Tack så mycket snälla du Kanske utmärkelsen "Bilden som saknar bakgrund"
 14. Jag gillar ju när det är lite mer än bara ett artporträtt, så du gissar rätt på ettan Tack Perjak! Objektivet har en grym stabilisering, så det gjorde gott här på långa tider. Hade inget stativ. Brännvidden är 600 mm. Tack och bock Himma! Det ar första gången jag såg denna skönheten, och snart kommer det lite fler bilder från idag
 15. Tack Todde! Fyran tyckte jag själv var sämst, men kul att du tyckte annorlunda Tack Rolf! Tack Conny!
 16. Har beställt stora canvas från Best Canvas till en utställning. Dom duger bra för mig, men vill man ha högre kvalité så skulle jag beställa på qpix.se. Där har jag beställt bilder många ggr. Dom är proffsiga och har bra service. Jag har ju fördelen att kunna åka dit, men skulle inte tveka att beställa på nätet heller.
 17. WOW så häftiga trädbilder, särskilt nr 3 Kul att se pappersbruket från ovan också! Drönarbilder öppnar definitivt en ny värld En liten fråga dyker dock upp i mitt huvud. Är det tillåtet att fota industribyggnader utan tillstånd? Jag stod en gång och skulle fota över oljehamnen, men det gick inte många minuter förrän en vakt kom och körde bort oss. Vi var inte ens inne på området.
 18. Jag tycker ändå att den är ganska lyckad även om du inte fick det som du önskade. Jag gillar ju den här konstformen, och följer dig gärna och ser hur det utvecklas Många kanske tror det är enkelt att ta en suddig/skakig bild, men det är f*n så svårt att få till en konstnärlig bild. Mina försök går i perioder, men perioderna slutar alltid med att jag ger upp för att det är för svårt! Kämpa Jens, jag vill också lära mig! Hur lång exponeringstid hade du här?
 19. Fina bilder, och extra plus för örnen även om den är långt bort! Kråkor tror jag har något slags mindervärdeskomplex, för dom sitter alltid nära örnarna! Gruppbilen är ju kul! Du verkar ha myror i brallan Sjöfåglarna i nr 3 kanske fick syn på örnen..
 20. Mona

  Kurre

  Sötchock de lux Ser ut som han är skogsarbetare i tvåan Jättefina bilder!
 21. Underbara allihop!! Kolla ettan hur den håller fröna! En på längden och en på bredden! Det är skickligt! Skicklig fotograf också!
 22. Fick se den svarthakade buskskvättan idag! Det var verkligen en kul upplevelse då den inte verkar vara så vanlig. Det var sent på eftermiddagen och solen hade redan gått ner. Hoppas få se den fler gånger i bättre ljus och snabbare slutartider. Klicka upp! 1. 2. 3. 4. 5. 6. Nu ville han inte vara med längre!
 23. Förstår om du känner dig nervös Jens, men detta klarar du, en tuff norrlänning Otur och onödigt att du ramlade! Kanske bästa att skita i glasögonen, iaf i mörker Just dom där progressiva har jag undvikit just för detta... Testade progressiva linser en gång, men det var heller inget för mig!
 24. Svartvitt är ju det som gäller i dessa gråa tider! Finfina bilder, men tvåan sticker ut mycket! Toppenbild
 25. Hej Perjak! Gillar alla dina bilder! Snyggt komponerade. Brukar vara svag för svartvitt, och är det här också, men här är det snyggt att se färgerna också. Roligt att dom färgsatt tunnelbanan i starka fina färger. Skapar mer trivsel.
×
×
 • Create New...