Jump to content

Mona

Members
 • Content Count

  20345
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  437

Mona last won the day on Juni 10 2020

Mona had the most liked content!

3 Followers

About Mona

 • Rank
  Canon for ever!
 • Birthday Maj 15

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

10382 profile views
 1. Tyvärr är jag en av dom som har haft dålig aktivitet här en längre tid. Försöker verkligen vara överallt, men orken, eller snarare tiden räcker inte till. Dygnet borde ha 48 tim... När jag lägger upp bilder så vill jag att det ska vara någorlunda bra bilder, och det är inte alltid lätt att få dom. Ibland är man ute oftare och har tur, ibland blir det mer sällan. Fb är väldigt lättvindigt att hänga på, och lätt att slänga upp mobilbilder. Här vill jag visa riktigt bilder På IG är jag inte mycket, det blir någon enstaka bild med långt emellan. Har aldrig gillat IG. På Flickr eller andra fotosajter lägger jag aldrig upp bilder på längre. Det blir här och fb för mig. Det jobbiga är att jag oftast inte orkar redigera bilder på kvällen om jag varit ute och kommer hem sent. Och av någon anledning har bilder blivit färskvara. Undrar varför det blivit så? En bild är ju lika bra om en vecka som idag.. Jag går alltid in via datorn när jag är här på sajten, och den har jag inte på varje dag Detta är inget försvarstal, utan jag vill bara förklara hur det är. Xponerat finns iaf alltid i tankarna, så jag försvinner inte. Vi har ju kamperat ihop i 10 år nu, och jag hoppas det blir 10 till
 2. Tack Thomas ska kolla detta Tack Todde! Det är kul och lite spännande när bävern kommer simmande och går upp och gör div bestyr Ja, den är lite söt trots sin stora kroppshydda! Sötast är den när den kommer simmande emot en då bara nosen sticker upp ur vattnet! Då ser man inte hur stor den egentligen är!
 3. Kul bilder på humledagsvärmaren! Önskar dig också en fin sommar A-L
 4. Givande utdelning Thomas! Kungen är ju alltid Kung, men här vinner den lilla fina ärtsångaren! Har aldrig hört talas om den, men den är väldigt söt
 5. 1 & 2 är kanonbilder på hägrarna!! Grattis! Vilken flax du haft som hittade dessa! Nej då, inte avis alls....
 6. Mona

  Grattis Himma....

  Stort grattis Himma! Hoppas du haft en mysig födelsedag
 7. Idag blev det bara en promenad runt en damm i hemområdet. Inte mycket motiv, men svanar fanns det, och en and med unge. Det sistnämnda kommer kanske en annan dag! 1. Provade en 80D (inte min) ihop med min Canon 300/4L och TC 1,4 III. Bilden blev lite mjuk. 2. Utan TC blev det bättre. 3. En rejäl paddel!
 8. Kanonfint fångat! Vilket tillfälle Håller med Ove, du har verkligen fina fotomöjligheter!
 9. Mona

  Lära av varandra.

  Ibland kan det ju vara intressant att veta, så ska tänka på detta, men lovar inte att det blir varje gång. Du får fråga annars om du vill veta på någon specifik bild.
 10. Tack! Lite enkla filmer, men ändå kul att ha! Försökte flytta inlägget, men det finns ingen undermeny att flytta den till.. Står bara inspelade filmer, som jag kan se.
 11. Haha! Vad har jag missat?! Jag filmar ju aldrig, så det har gått helt förbi!
 12. Jag kan inte se någon rygga i den länken.. Själv använder jag min minsta rygga Flipside 300 när jag bara ska ha med 150-600, då får jag med ett par mackor, och termosen på utsidan.
 13. Vid senaste bäverdejten så tog jag ett par filmsnuttar också! Ville testa eftersom jag aldrig filmar med systemkameran. Största problemet är att hitta ett bra, och helst gratis redigeringsprogram. Först filmen gjorde jag i Adobes Premiere Rush som ingår i min prenumeration, men i det väldigt förenklade programmet kan man bara exportera tre filmer. Dåligt I andra filmen använde jag Win 10 inbyggda videoprogram. I det fanns ännu mindre redigeringsmöjligheter, för att inte säga inga! Tips på bra gratisprogram önskas! 1. 2.
 14. Vad kul att du också hittat bäver! Fina bilder, och kul att se filmen Jag misstänker att du inte kunde komma ner till vattnet här, eller stå på andra sidan. Jag har hittat ytterligare ett ställe att se bäver, men där är det inte lika bra fotoläge. Har än så länge bara rekat platsen, men snart åker jag nog dit och försöker få någon bild iaf
×
×
 • Create New...