Jump to content

Mona

Administrators
 • Content Count

  19297
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  404

Mona last won the day on April 17

Mona had the most liked content!

5 Followers

About Mona

 • Rank
  Canon/Sony forever!
 • Birthday Maj 15

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Göteborg

Recent Profile Visitors

8410 profile views
 1. Mona

  Påsk helg och gatufoto

  Underbart att se bilder från platser man aldrig har varit på! Har suttit en bra stund och studerat dem. Ingen nämnd ingen glömd. Alla har något att berätta. Hundbilderna är förstås lite extra kul! Tror det är den enda som har upptäckt dig och kameran
 2. Mona

  Dagens bild

  Vilka ovanliga färger i bilden Conny! Snyggt!
 3. Mona

  Kungliga bilder!

  Tack så mycket Martin
 4. Det ser riktigt snyggt ut!! Tror du har gjort en väldigt bra affär. Huvudsaken är ju trots allt att objektivet är skyddat för div repor mm. Är det zoom- eller fokusringen som är under skyddet? Personligen vill jag ha båda ringarna fria. Är objekitvet i inzoomat läge på bilden?Är alla delarna separata? Ser ut som två är ihopsatta. Nu gör det inget om det regnar heller, iaf inte om din kamera är vädertätad.
 5. Mona

  Fasaner och annat

  Jag säger det igen! Ni skåningar bor mitt i ett zoo! Ni kan bara gå ut och fotar random djur Jag har tur om jag ser ett rådjur långt bort på ett gärde ifrån bilen! Fasanen hör jag dock varje dag nu, och ibland kommer den och hälsar på. Fin serie Martin där hjortarna vinner
 6. Mona

  Dagens bild

  Wow vilka färger!!
 7. Mona

  Annandag påskutflykt

  Det var en smart slottsfru! Den första bilden har på tok för mycket halos för att bli en snygg HDR, men bortsett från det så är det en fin serie från din utflykt
 8. Mona

  Vissjön i morse

  Tre fina bilder med stämning. Jag instämmer med Todde här. Ettan är väldigt vacker med sina färger, och blåmesen är pricken över i! Den skapar perspektiv och innehåll.
 9. Mona

  Vilken fågel?

  Tack Himma, då vet jag nästa gång jag kommer dit! Lite kul med den stora breda näbben
 10. Mona

  Kungliga bilder!

  Tack så mycket för kommentarerna killar Det kan ju beror på att ni inte bor på samma planet
 11. Mona

  Kungsfiskare

  Så fina bilder du har fått, och t o m haft turen att få rena bakgrunder! Grattis När jag var där var det stört omöjligt att få till bra bakgrunder. Femman vinner med sin fina lugna bakgrund.
 12. Mona

  Kungliga bilder!

  Jag har också försökt fota kungen av Jonsered! Inte en lätt uppgift, så bilderna är hårt beskurna. 1. Honan väntar på mat som hanen uppvaktar henne med för att se om han är en duglig familjeförsörjare. 2. Efter en lång stund kommer han med fisken, men hon dissar honom och är inte nöjd.. 3. Till slut äter han upp den själv! Ska f*n krusa tänker han nog! 4. Plötsligt ger hon sig av och han sitter själv och undrar nog vad som var fel, han som fångat en sån fin fisk! 5. Så här ser omständigheterna ut där dom håller till. Alltså ingen idealisk plats för en fotograf som vill fånga vackra bilder på en vacker fågel! Boet är förstås idealiskt placerad om man är kungsfiskare!
 13. Mona

  Vilken fågel?

  En usel bild, men innan den hamnar i papperskorgen så vill jag veta vad det är, om det går att se! Är det en skedand?
 14. Mona

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Tog en liten sväng ikväll till ett fågelställe där det brukar finnas enkelbeckasiner, men det hade tyvärr inte kommit någon ännu, så utdelningen blev inte så stor. Där fanns mest gäss än så länge.
×