Jump to content

Taylor

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Taylor

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Högakustenbron passerades i förrgår på vår resa hemmet mot södra Sverige. Den är belägen över Ångermanälven mellan Kramfors och Härnösands kommun. Bbrons fria spann: 1210 meter. Bredd: 17,8 meter. Segelfri höjd: 40 meter. Polonernas höjd: 182 meter Panoramabilden är sammansatt av tre bilder i Adobe Lightroom
 2. Jag börjar här med filmsnutten på en "Octopus Vulgaris. En helt vanlig bläckfisk helt enkelt. Den filmades intill en liten ö som heter Tsougkriaki som ligger några sjömil från den Grekiska ön Skiathos i Egeiska havet. Jag filmade med en Olympus Touch TG-5 på ca 8 meters djup.
 3. Taylor

  Dykfotografering

  Det är ju ett sånt jag har som jag skrev om tidigare ... eller missförstod jag dig?
 4. Taylor

  Dykfotografering

  Det är sant. Det finns otroligt bekväma film- och diaskanners nu. Jag har själv en Canon 9000-nånting. Lyft på locket och lägg i 2 strips. Tryck på knappen, gå därifrån och kom tillbaka 11 minuter senare och man har 12 högupplösta digitala bilder i datorn. Min erfarenhet av det är bara att det är lite Photoshops-arbete efteråt. ... men det blir bra.
 5. Taylor

  Dykfotografering

  Finns Nikonos som digitala uv-kameror? Jag var på vippen att köpa en sån på 90-talet då jag tänkte ta dykcert första gången. Sen rann det ut i sanden. Nu har jag i alla fall ett dykcert och har några års erfarenhet. Både som dykare och undervattensfotograf. Egentligen fattas bara en DSLR med uv-hus för att få de där extremt skarpa och fina uv-bilderna men det är så jäkla klumpigt och jag vet inte om dykinstruktörerna ser det med blida ögon om man kommer med en utrustning som väger nästan lite som tanken på ryggen. ... fast det är klart. Det går åt mindre antal blyvikter i bältet 😁
 6. Taylor

  Dykfotografering

  Till min Sony RX100iii kostade huset 3.200:- ... men det är ju ingen DSLR
 7. Taylor

  Dykfotografering

  Alla tiders 😀 Hoppas det är fler här som delar min andra hobby näst efter fotografering.
 8. Taylor

  Dykfotografering

  Kanon. Dessvärre är jag bortrest till måndag. ... men sen så!!!
 9. Taylor

  Dykfotografering

  Okej. Vi får se vad Robert säger om en egen avdelning för "fiskar / sjölandskap m.m."?
 10. Taylor

  Dykfotografering

  Tack så jättemycket.
 11. Taylor

  Dykfotografering

  Jag hittade Mr.T men inget om ett läckande hus.
 12. Taylor

  Dykfotografering

  Tack för svar. Självklart ska jag lägga upp bilder. Ska jag lägga upp de här eller under avdelningen "BILDER"? Jag kan börja med att länka den här filmen hit (fel avdelning, men ändå):
×
×
 • Create New...