Jump to content

Nattvakten

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nattvakten last won the day on December 18 2019

Nattvakten had the most liked content!

About Nattvakten

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Närkesberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du kan tyvärr bara välja mellan enbart negativ eller x antal pappersfoton. Sen är dom säkert mycket "behjälpliga" med att skana dina negativ mot en trevlig avgift per bild efteråt. Har köpt mig en scanner som kör upp till 5mp men inte installerat och testat ännu. Min förhoppning är att CEWE öppnar i Örebro igen där du fick med premium en CD skiva också till billigare pris än Foto sjuan.
 2. Mina 3 bästa bilder från Dovra sjöar. Kamera använd är en Minolta 505si Super från 1995. Har tyvärr inga digitala kopior då butiken är stängd och den andra foto butiken ej tillhandahåller CD skiva.
 3. Nattvakten

  "Ny" kamera

  Ok Ska prova det i framtiden. Men det får bli när jag har tid att lära mig och kan köpa in grejerna man behöver.
 4. Nattvakten

  "Ny" kamera

  Tanken är båda, men skjutit mest färg än så länge sen jag började. Rullen som är "i limbo" är svartvitt dock för jag köpte en på prov jag ville se hur den blev. Ja jag har hört det ska vara det och ska väl någon gång lära mig det i framtiden och fixa prylar till det men det är ett framtida projekt.
 5. Nattvakten

  "Ny" kamera

  Tack Vi får se, kollar ibland när jag går förbi ifall det är öppet igen. Står "stängd tillsvidare". Jag har 2-3 rullar hemma men ingenstans att framkalla dom, den här butiken var bra för deras "premium" kosta typ under 200kr, 190kr eller något sådant och då får du negativen, standard bilder och en CD med bilderna digitalt. Dom skicka till Tyskland så det tog 2-3 veckor.
 6. Nattvakten

  "Ny" kamera

  Underbart snyggt med utsökta motiv! 👍 Vilken tyckte du personligen prestera bäst? Jag har en filmrulle på rymmen sen i våras när Corona slog till ordentligt mot handeln. Butiken är stängd fortfarande på dessa grunder, senaste notering från deras kundtjänst är den levererad till butiken men den är stängd så ska bli spännande att se om jag någonsin får tag på den.
 7. Tack Ska hälsa honom det, han kommer bli jätteglad för berömmet och visningen till kanalen
 8. Ja verkligen, är sjukt att våran största källa till information är så förstörd. Det är tur att Wikipedia finns som iaf aktivt försöker hålla en hög standard. Bra ni bidrar. Haha, ja det är väl en dröm. Du får bli snuskigt rik, bilda ett sällskap som gör ett eget internet.
 9. All världens information i våra händer via Smartphones men helt oanvändbar i många lägen då "fakta" kan ändras till vad som passar mottagaren bäst. Paradoxalt.
 10. Segersjö Tänkte någon kanske tycker är fint att kolla på och lite skamlös reklam för hans lilla kanal.
 11. Snyggt och vackert. Väldigt tidigt som du säger.
 12. Tack Ja det är väl rimligt tycker jag, särskilt till en kund jag känner och redan gjort upp en budget/pris med från början. Med en annons som blir liggande ett tag så hade jag nog kört så "fräckt" som runt ~400+ för den, runt en timmes jobb med rengöring, testad med batteri och att den svarar som den ska.
 13. Nee just den bilden är tagen med min Motorola G6 plus, men han kanske fnyser åt min Minolta 3000i jag har runt halsen med svartvit film ^^ Minns inte om jag knäppte en bild på den här med den dock, får se efter jag lämnat in rullen och fått bilderna.
 14. På utställning. Gillade "upp"synen.
 15. Gött, för det var något liknande plus frakt jag funderade att sätta ut för några blandade till jag har ligger och skräpar och tänkte göra iordning trots ingen förutbestämd köpare. Kort och gott blir dom rengjorda och testade med batteri så allt svarar som det ska. Och om det finns bevis för att tidigare ägare tagit bilder nyligen är det ett stort plus. Men köpa film, fota och framkalla är inte på tapeten för en 300kr kamera om det inte beställs o förväg från köparen och då talar vi andra priser. Jag prisar in 50-100kr för rengöring och test och lite marginal på kameran så vinsten är ju inte hög men är ju inte det som motiverar.
×
×
 • Create New...