Jump to content

Nattvakten

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Nattvakten last won the day on December 18 2019

Nattvakten had the most liked content!

About Nattvakten

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Närkesberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, hade bara mobilen så var lite begränsad i vart jag kunde stå för att få med så mycket som möjligt utan att hamna i motljus eller i ett elstängelstängsel
 2. Gött, minsta antalet deltagare är ju två om det ska funka så 😁 Tror säkert det borde finnas ett par till som vill vara med. Om inte så tycker jag vi skickar varandra en varsin rulle längre fram oavsett.
 3. Väldigt häftigt, skulle vara väldigt intressant om folk ville fota lite analoga rullar och sen skicka till varandra här. Någon som vill? Jag har några Minolta '505si' och '505si super' som har ett program i kameran där man kan ställa in så den gör dubbel exponering du själv kontrollerar, lärde mig det inatt när jag bläddrade i en manual. Den pausar helt enkelt filmen så du kan ta en bild till på samma innan den matar vidare så inget trix och krångel där. Borde ha 2-3st över om någon är intresserad. Kan inte vänta på att testa, man borde ju kunna få riktigt grymma resultat. Får bli när det är ljusare och varmare.
 4. Tänkte dela med mig av ett foto från i höstas av denna majestätiska ek. Vid naturreservatet Runsala i närheten av Mariedamm och Trehörningen om man följer en vandringsled, där finns också Runsala ravin som gränsar till eken med vacker lövskog där endast stigen hålls öppen och naturen får sköta sig själv.
 5. Hej. Kommer till våren/sommaren ha lite blandat analoga kameror (35mm film) och objektiv att sälja plus en och annan kamera väska om dom inte alla går åt då jag fått en del intressenter jag känner privat som vill ha. Har ett gäng Minolta kameror av olika modeller från 80-90tal kanske någon från 00, samtliga är systemkameror med valbar autofokus. Till dessa har jag lite blandade objektiv från Minolta och Sigma, dessa funkar även till modernare Sony/Minolta digitala kameror, med några få undantag, ska finnas en lista från Sony online. Om intresse finns så kommer jag erbjuda här i mer detalj längre fram, priserna kommer ligga på 300kr (Kamera kropp med objektiv) och uppåt till kanske 500-600kr plus frakt beroende på skick/model och extra prylar som rem, väska, sol/lins skydd etc. Då kommer kameran vara efter bästa förmåga rengjord, putsad och testad med batteri, alla är inte testade med film av mig personligen. Så vill du börja filmfota igen eller testa för första gången är det ett utmärkt tillfälle för några hundralappar. I analoga forumet har jag tagit ett par exempel bilder med en 7000(i) tillverkad 1988 med kamerans standard inställningar motsvarande på digitala kameror (Auto) med en standard Kodak color plus 200 ISO film. Skulle någon vara intresserad men inte orkar vänta till jag fått tummen ur och rengjort/testat kamerorna kan jag självklart ta mig tid tidigare.
 6. När vädret varit så milt har man passat på med lite vandring och fotografering. Blandat naturreservatet Viken och omkring Snårsjön och Sandviken. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
 7. Mäktigt! Hoppas det inte är någon fara för henne?
 8. Verkligen. Men kan ju ta mig ditt på 20-30min till fots med både fiskespö och bärs så "Close enough".
 9. Man hittar nog så vackra platser när man följer en grusväg från en ort i ingenstans som verkar leda till ingenting djupt i skogen.
 10. Ja en kort stund, kom snö till och med. Sen blev det regn och +4 framåt kvällen.
 11. Dagens bild från den svenska bushen.
 12. Lönnar vid ruinen till Sticksfallet.
×
×
 • Create New...