Jump to content

Ove555

Members
 • Content Count

  190
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ove555 last won the day on Januari 14

Ove555 had the most liked content!

About Ove555

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Osby

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ove555

  Photoshop CC eller kanske Elements?

  Har gjort det nu och öppnat en bild. Och det ser bra ut med menyer på svenska också 🙂 PS: Där skrev du ett nytt inlägg innan detta. Det blev på svenska direkt utan välja redigera > inställningar > gränssnitt. Men kanske jag måste välja det om jag vill ha Photoshop CC efter gratisversionen gått ut, så då är ju det bra att veta.
 2. Ove555

  Photoshop CC eller kanske Elements?

  Googlade på Demo version Photoshop CC och hittade en sida för att hämta gratisversionen. Det är klart. Så här ser det ut nu, har klickat på Ok, antar att nästa steg är att klicka på öppna.
 3. Ove555

  Photoshop CC eller kanske Elements?

  Tack för era svar. Men någon demoversion via den länken hittade jag tyvärr inte.
 4. Ove555

  Photoshop CC eller kanske Elements?

  Vågar inte köpa ett abonnemang och inte vara säker på om det inte går ändra till svenska. Ingen här som vet hur Photoshop Elements är att använda och redigera bilder med i jämförelse med Photoshop CC?
 5. Ove555

  Photoshop CC eller kanske Elements?

  Har inte hittat någon sida där man kan köpa ett Photoshop CC abonnemang där det står att det är på svenska...
 6. Funderar på att ta ett abonnemang på Phototoshop CC. Undrar om det finns både på svenska och engelska? Finns det inte på svenska köper jag kanske Photoshop Elements...
 7. Ove555

  cinnamon

  Ok. Tack för det! Men jag tog den avlånga knappen med en vänsterpil och det gick bra det också. Såg sen att delete-knappen är i den knappsektionen som är nästlängst till höger på tangentbordet.
 8. Ove555

  cinnamon

  Tänkte svarat här utan citat men sen råkade jag klicka på citat, sen när jag försökte svara utan citat så gick inte det, så därför har Youtube-filmen kommit med igen här. Tack för det Todde! Tycker det ser för komplicerat ut för mig. Skulle jag lära mig det via den videon hade det nog tagit minst en dag för mig.
 9. Ove555

  cinnamon

  Todde. tycker det ser ut som du kan mycket. Stacking. Tar man då flera bilder på samma motiv med bra skärpa på olika ställen av bilden och lägger ihop dem till en bild i Photoshop?
 10. Ove555

  Bra gammal bok om photoshop

  Jo det ser ut som det inte är någon större skillnad på Photoshop då och nu faktiskt. Har Photoshop CS3 på den här datorn. Men jag vet inte om det är så lätt som det ser ut. Ska prova lite sen och se hur det går...
 11. Ove555

  Bra gammal bok om photoshop

  Började använda internet i slutet av 90-talet. Har en gammal bok här om Photoshop som jag nog kan ha köpt då, den är i alla fall skriven på svenska och tryckt 1999 och heter Photoshop 5. Tittade lite i den i början, men sen har den mest blivit liggande. Har nu letat fram den igen och allt ser ut att vara jätteenkelt förklarat med lättläst text och bra bilder. Så om den är gångbar även till senare års Photoshop ska jag nog nu kunna lära mig betydligt mer hur man använder det.
 12. Ove555

  Dagens mobilbild

  Iphone 6 s. Strand.
 13. Ove555

  Fotoplaner för 2019!

  Det ser intressant ut vilken kamera och objektiv har du tänkt använda, kan det vara någon telezoom kanske? Har själv inte planerat att åka någonstans och fotografera i år ännu.
 14. Ove555

  Våga fråga...

  Själv är jag bara halvskåning. Bor i Skåne (är från Kronobergs län), men förstår Skånska 🙂
 15. Ove555

  Våga fråga...

  Sen en annan sak. Sverige lär vara det tredje bästa landet i världen på engelska. Och det tycker jag är ett stort problem för oss som varken talar eller förstår engelska så bra. Jag skulle tro att bland alla vuxna i Sverige så är det minst en miljon som inte behärskar så bra engelska eller nästan inte kan det alls. Men det verkar många av de med engelska som andraspråk inte bry sig om så mycket Man märker det bl a när folk ska länka till något osv då är det nästan alltid på engelska...
×