Jump to content

Ove

Members
 • Content Count

  700
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Ove

 1. Gillar gammal bebyggelse. Så mina favoriter här blir bilderna 1-6.
 2. Tack för kommentarerna! Fortsätter med den här som jag också tycker har en känsla av overklighet:
 3. Ok, då förstår jag. Men tycker ändå det är en bra komposition du fått på bilden där. Ja, får se hur det ser ut sen om jag hittar dit.
 4. Bra bilder båda två. Om jag får ge lite kritik hade jag nog velat ha lite mer mark framför ruinen och lite mer plats på sidorna på tvåan. Ha varit där och letat efter bergkvara-ruinen men kunde inte hitta den.
 5. Fina bilder! Det påminner mej om ett ställe vi kallade för kärret när jag var liten, där fanns då massor med både grodor och ödlor. Var där för några veckor sedan och tittade, och nu fanns det inte längre kvar. Där en gång kärret fanns var det nu en elanläggning tyvärr.
 6. I dag såg jag minst 2 starar. Här är en av dem. Tråkigt att det blev snö nu när dom kommit.
 7. Såg en stare för första gången i år här i dag. Hade bara mobilkameran till hands när jag såg den, men här sitter den uppe på tv-antennen.
 8. Fina bilder! En sådan fågel har jag nog aldrig sett.
 9. Ove

  Fåglar.

  Entita eller Talltita. Vet inte hur man ser skillnad på dem.
 10. Ove

  Fåglar.

  Är nöjd med den här bilden förutom skärpan som inte blev riktigt bra. Tog bilden i rätt ögonblick när talgoxen tagit solrosfröet och gått ut till kanten precis innan den flyger iväg.
 11. Ove

  Fåglar.

  Tack för den kommentaren Sanne.
 12. Ove

  Skogsbild.

  Tack för det! Vet inte om det är i skåne eller småland, tror gränsen mellan skåne och småland går någonstans i den trakten där bilden är tagen.
 13. Ove

  Skogsbild.

  Tack för att du tycker den är välkomponerad. Redigerade bilden, vet inte om den förlorade i kontrast då kanske. Det var ganska mörkt när jag tog bilden, antar att skärpan blivit bättre tidigare på dagen. Så här ser det oredigerade originalet ut:
 14. Nu tittar jag efter starar varje dag, men ännu har det inte kommit några här. Men har lagt märke till att det inte kommit så många starar hit de senaste åren som tidigare. Däremot är här fler koltrastar nu.
 15. Om man tittar på Flickr t ex så verkar det ofta inte bero på om det är en bra eller mindre bra bild som avgör om den gillas eller inte enligt min bedömning.
 16. Ove

  Skogsbild.

  Tog den här bilden förra helgen (med Iphone 11) när jag var ute i skogen och letade efter ett ställe för fågelskådning.
 17. Här är en bild jag tog från fågeltornet vid Hammarsjön med Canon 60 D med ett telezoom inställt på 600 mm. Det blir inte så bra skärpa på så långt avstånd.
 18. Tack för det. Har själv en äldre på 6x30. Får se om jag behöver en större sen.
 19. Ove

  Fåglar.

  En tråd för fåglar. Rödhake.
 20. Ove

  Dagens mobilbild

  Det här conditoriet var jag på i dag. Det var riktigt trevligt, men fick tyvärr inte sitta där inne och fika för där var redan 8 personer och fick inte vara fler.
×
×
 • Create New...