Jump to content

Perjak

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Perjak last won the day on Augusti 5

Perjak had the most liked content!

About Perjak

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Järfälla

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag tycker mig skönja en viss gemytlig avoghet i din relation till Cope Tack för kommentaren!
 2. Tack! Ja den är helt fantastisk. Blir det inte knallskarpt beror det på fotografen.
 3. Härliga höstbilder. Explosiva färger blandat med x nyanser av grått och så lite dis/dimma på det. Det blir inte bättre än så här!
 4. Här har man flängt fram och tillbaka till den populära fågelsjön för att få anständiga bilder av fåglar och så visar det sig att det står en helt orädd Häger i förortens parkdamm. Tyvärr var det lite mörkt så det blev höga ISO (6400) men det blev ändå riktigt bra enligt min mening. Fotad med Nikon D500 och 500/5,6 PF.
 5. Vilken modell är det du har? Jag har en D500 och en D5 och båda dessa kan man kompensera. Har inte testat det på min 810. Du kanske kan kompensera genom att använda spotmätning?
 6. Det var ju knasigt att inte det fungerar. Jag har inte en reflekterat över att det inte skulle vara en fungerande kombination. Jag har helt gått över till M numera. Brukar köra 1600/5,6 och autoiso. +1,7 mot himlen blir rätt ok.
 7. Örn är alltid örn. Jag gillar dom där hen flyger mot skogen. Själv har jag hittills bara fått himmelsskott.
 8. Röd Glada är ju inte fy skam. Men att sitta/stå och frysa är intet vidare.
 9. Nu har jag satt ut nummer och art också. Tack för påpekandet
 10. Ja det blev riktigt bra. Den stod nära men givetvis bakom en hel udde med blandat sly. Jag fick hänga ut genom gömslehålet som värsta trapetskonstnären
 11. Det är en Havsörn om jag inte är helt snett på det. Det är samma fågel med sitt följe av skräniga Kajor.
 12. Tog en ny sväng till Hjälstaviken gångna helgen. (Öppnas med fördel i helskärm) 1. Havsörn med Kajor 2. Kanadagås 3. Gråhäger 4. Sävsångare 5. Havsörn och Kajor
 13. Tack! Ja jag såg att du hade varit ute och försökt men att dina verkade banta Det stod två bredvid varandra och båda stod och knyckte på halsen så jag misstänkte att det var fiske på gång.
 14. For till Hjälstaviken efter jobbet och fick korn på en Häger som var i färd med att smörja kråset. Tyvärr började det regna så det vackra guldljuset försvann.
×
×
 • Create New...