Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content Count

  1503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

Everything posted by gerard ohman

 1. gerard ohman

  peps m instrument

  han är även musikalisk, min lille kille. här spelar han harpa med stor inlevelse. och alla tassar.
 2. gerard ohman

  peps m instrument

  tack A-L....länge sen man såg de där snubbarna, haha... jag har en ny favo dock....senaste animerade husdjuren, de här är bara helt underbara !
 3. gerard ohman

  En heldag utomhus i Sthlm

  alltid kul att hänga med på dina utflykter i storstaden. väldigt informellt. lätt att känna sig delaktig. den där segelbåten......men ska det va så skare....jag skulle inte vilja ha en båt som kostar under femhundra miljoner.... och helikoptern, lurade mig ! trodde den höll på att landa eller tejk off..... tack för turen, Hasse !
 4. gerard ohman

  Skäggdopping Kyrkviken ikväll. :)

  härliga bilder ! FLYTFÅGLAR !
 5. gerard ohman

  Steinar 2.jpg

  tjusigt med persika och ljusgrönt och en gnutta lila bakom lille steinar. som vuxit och blivit stora katten, ser jag ! jättefint Ulf !
 6. gerard ohman

  skärpedjup

  jag fattar inte...hur kan den här bilden vara 'skarp' både på pepsens morrhår i förgrunden och ända bort till nalle puh på tv-bänken ? är det ett resultat av mobilens pyttelilla optik?
 7. gerard ohman

  skärpedjup

  BROOOhickLAASH BAACKSLASH....WHIPPhickLASH NIKLAS! hick
 8. gerard ohman

  skärpedjup

  nåja...det står ju Bruichladdich eller nåt sånt på flarran, så.....
 9. gerard ohman

  skärpedjup

  ahaaaa....köpte IN sig. tunnan finns kvar i skottland. får den heta 'göteborg' då
 10. gerard ohman

  skärpedjup

  ja men kolla...😁....det står ju göteborg på flaskorna!! jag såg det innan men hjärnan reagerade inte, hah. skitkul, men en TUNNA!!? Min svåger köpte en rom-tunna av systemet, en som de tappat ur på flaskor alltså. för att ha i trädgården. det var visst en rejäl skvätt rom kvar i den, mer än en liter!! skål.
 11. gerard ohman

  skärpedjup

  tack jens! tack hasse för illustrationer! - tulpanerna jättetjusiga! whiskeyn ser smaskig ut, men jag kan inte smaka....jäklar vad det slår på...annan sprit inga problem, dricker gärna gin med å utan tonic, vodka no problem, cognac mums, men whiskey....ajajaj....å baksmällan sen...ajajaj😶😶😶 tack A-L....peps tycker om dig också! tack ulf och mathias....jo det är en märkvärdigt cool kille, peps. här på bilden i husses knä. och tack för snabbversionen av svaret, Rolf!🙂 ps. vänd på bilden för maximal söthet...
 12. gerard ohman

  p på äventyr

  hmmm....den där labradoren ser inte ett dugg pålilig ut! sådär...hunden borta...tur för honom....han hade inte gillat mina klor...hehe...jycke....jösses...
 13. gerard ohman

  p på äventyr

  en del ekorrar....suck. sitter kvar en meter från trädstammen och låter katten smyga sig allt närmare. oftast hinner de upp i trädet när katten gör sitt utfall, men de glömmer/fattar inte att katter också kan klättra. och ekorrens klor är ett skämt för katten.
 14. gerard ohman

  p på äventyr

  jag har räddat en ekorre. ett par trastungar och nu senast en sork. han accepterar mina veton, men lite sur blir han, det ser jag 😃
 15. gerard ohman

  p på äventyr

  tack hasse.....nej det är jag som lufsar efter honom...och så är borta plötsligt när jag fotat nån kul grej i skogen. han vet att passa på när husse fokuserar på annat. jag vill ju ha koll på honom så det blir att knata runt å kolla. katter är utpräglade vanedjur så jag vet var han kan finnas. har gått bra hittills. och bjällrorna på hans halsband pinglar och avslöjar honom. 😁
 16. gerard ohman

  Korthuset!

  oj vilken fin liten vedspis på slutet!! och kaminen...tänk vilka mysiga kvällar den varit med om..... inte alls så sunkigt som andra ödehus. köket ser riktigt rart ut! härlig runda mannen! var försiktig. gamla golv. trä går sönder och sånt..
 17. gerard ohman

  Lastbilstorpet....

  häftigt med tallrikarna! vilken tur du hade, conny.....heh...ett mål mat...hade inte hunnit kallna bara hoppas jag. 😎😂😀 jag är ju sisådär med hdr, men det funkar ju på gamla bilar.!! snyggt!
 18. gerard ohman

  GRATTIS MALIN!!

  Grattis på 23-dagen Malin! Hoppas du får en mysig dag!!
 19. gerard ohman

  p på äventyr

  tack thomas skumt, jag lyckades ladda upp två bilder på över 5 mb var!! ( jag la till en detaljbild ur första mellan bilderna. så thomas gillar alltså klösbilden!😊) btw...är det inte lite magenta-stick i bilderna?
 20. gerard ohman

  Ekorre på kvällskvisten....

  ja titta...där är den ju....kvällskvisten!!
 21. gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  tjusigt! mycket pondus hos denna där..
 22. gerard ohman

  GRATTIS MONA!

  gratulationer på femtioårsdagen...😉 hoppas den blir mysig! gerard några gullvivor....
 23. gerard ohman

  snö igen

  jaha vinter igen..
 24. gerard ohman

  snö igen

  . . luften är full av aspens frön nästan som om det snöar solen lyser så varm och skön lyser på dunvita öar utan att de töar frön ligger tätt runt stjälk så grön frön faller mjukt på taken tur att husse är vaken är det bara jag, eller ler peps på bilden?😺 och tack till A-L för nya lärdomar. asp alltså. en granne förklarade att det var maskrosblås,....fel ju!!
 25. gerard ohman

  några mobilshots fr gerard

  peps färgmatchad några vivor
×