Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content Count

  1503
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

gerard ohman last won the day on Februari 8

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 12/24/1869

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Right here
 • Interests
  Sex and sex and alcohol

Recent Profile Visitors

1354 profile views
 1. gerard ohman

  peps m instrument

  tack A-L....länge sen man såg de där snubbarna, haha... jag har en ny favo dock....senaste animerade husdjuren, de här är bara helt underbara !
 2. gerard ohman

  En heldag utomhus i Sthlm

  alltid kul att hänga med på dina utflykter i storstaden. väldigt informellt. lätt att känna sig delaktig. den där segelbåten......men ska det va så skare....jag skulle inte vilja ha en båt som kostar under femhundra miljoner.... och helikoptern, lurade mig ! trodde den höll på att landa eller tejk off..... tack för turen, Hasse !
 3. gerard ohman

  peps m instrument

  han är även musikalisk, min lille kille. här spelar han harpa med stor inlevelse. och alla tassar.
 4. gerard ohman

  Skäggdopping Kyrkviken ikväll. :)

  härliga bilder ! FLYTFÅGLAR !
 5. gerard ohman

  Steinar 2.jpg

  tjusigt med persika och ljusgrönt och en gnutta lila bakom lille steinar. som vuxit och blivit stora katten, ser jag ! jättefint Ulf !
 6. gerard ohman

  skärpedjup

  BROOOhickLAASH BAACKSLASH....WHIPPhickLASH NIKLAS! hick
 7. gerard ohman

  skärpedjup

  nåja...det står ju Bruichladdich eller nåt sånt på flarran, så.....
 8. gerard ohman

  skärpedjup

  ahaaaa....köpte IN sig. tunnan finns kvar i skottland. får den heta 'göteborg' då
 9. gerard ohman

  skärpedjup

  ja men kolla...😁....det står ju göteborg på flaskorna!! jag såg det innan men hjärnan reagerade inte, hah. skitkul, men en TUNNA!!? Min svåger köpte en rom-tunna av systemet, en som de tappat ur på flaskor alltså. för att ha i trädgården. det var visst en rejäl skvätt rom kvar i den, mer än en liter!! skål.
 10. gerard ohman

  skärpedjup

  tack jens! tack hasse för illustrationer! - tulpanerna jättetjusiga! whiskeyn ser smaskig ut, men jag kan inte smaka....jäklar vad det slår på...annan sprit inga problem, dricker gärna gin med å utan tonic, vodka no problem, cognac mums, men whiskey....ajajaj....å baksmällan sen...ajajaj😶😶😶 tack A-L....peps tycker om dig också! tack ulf och mathias....jo det är en märkvärdigt cool kille, peps. här på bilden i husses knä. och tack för snabbversionen av svaret, Rolf!🙂 ps. vänd på bilden för maximal söthet...
 11. gerard ohman

  skärpedjup

  jag fattar inte...hur kan den här bilden vara 'skarp' både på pepsens morrhår i förgrunden och ända bort till nalle puh på tv-bänken ? är det ett resultat av mobilens pyttelilla optik?
 12. gerard ohman

  p på äventyr

  en del ekorrar....suck. sitter kvar en meter från trädstammen och låter katten smyga sig allt närmare. oftast hinner de upp i trädet när katten gör sitt utfall, men de glömmer/fattar inte att katter också kan klättra. och ekorrens klor är ett skämt för katten.
 13. gerard ohman

  p på äventyr

  jag har räddat en ekorre. ett par trastungar och nu senast en sork. han accepterar mina veton, men lite sur blir han, det ser jag 😃
 14. gerard ohman

  p på äventyr

  tack hasse.....nej det är jag som lufsar efter honom...och så är borta plötsligt när jag fotat nån kul grej i skogen. han vet att passa på när husse fokuserar på annat. jag vill ju ha koll på honom så det blir att knata runt å kolla. katter är utpräglade vanedjur så jag vet var han kan finnas. har gått bra hittills. och bjällrorna på hans halsband pinglar och avslöjar honom. 😁
 15. gerard ohman

  Korthuset!

  oj vilken fin liten vedspis på slutet!! och kaminen...tänk vilka mysiga kvällar den varit med om..... inte alls så sunkigt som andra ödehus. köket ser riktigt rart ut! härlig runda mannen! var försiktig. gamla golv. trä går sönder och sånt..
×