Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content Count

  1702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

gerard ohman last won the day on Oktober 15

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 04/26/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Right here
 • Interests
  eternal happiness

Recent Profile Visitors

1664 profile views
 1. sommarslottet.....huga....oerhört deprimerande bild man blir lite ödmjuk här inne i värmen... vad betyder UE ?
 2. gör det torbjörn ! plättlätt och jättegott. mättar ordentligt. och ett par ägg och lite bröd har man ju hemma alltid..
 3. testa nån kväll ! formbröd, ägg och lite smör att steka i. löjligt enkelt. jättegott.
 4. hah...jag hade hellre varit lik Keanu....finare hår ! det är faktiskt riktiga slipade solbrickor. fick på köpet när jag senast behövde nya glasögon. lustigt, mina ögon har blivit mindre närsynta de senaste åren. om det fortsätter så slipper jag glasögon om tio år 🙂
 5. människor är vackra när de inte vet om att nån fotar dem... min favo flickorna i blå metallic-top.
 6. en liten imitation... edit. bilden togs bort på begäran av Colombia Pictures. Mr Willis did not appreciate the image of himself on this website.
 7. ungrare har en egen, i mitt tycke godare version av fattiga riddare. enklare också. man slipper pannkakssmet. tre skivor bröd. två ägg. knäck och vispa ihop äggen med lite salt. vänd ner bröden i äggen så att äggsmeten sugs upp i bröden. stek i smör båda sidor tills som på bilden. salta och skala ett par klyftor vitlök att bita av till. jättegott till morgonens tekopp. eller som nattmacka innan susset. jag tycker mer om denna än den svenska sorten med socker. det här är matigare. enklare. snabbare. vitt formbröd funkar bäst. men jag har gjort dessa med alla sorter utom sirapslimpa tror jag.... det funkar med det mesta.
 8. jättefint! och tjusigt med höstlöven som ramar in ! jag hade nog även gjort några detaljutsnitt från bilden. särskilt ormbunkarna tycker jag förtjänar att visas för sig med bara lite vatten och klippor bakom. 🙂
 9. nr2. trodde också HDR, väldigt tecknad feeling i den. men hur tjusigt som helst. och vattnet är ju redan mjölk, så varför bry sig om verklighetstroget..
 10. hehe....och man behöver ju inte ens kunna språket ! nåja, några surdegsmackor m svarta oliver senare så bestämdes det i min skalle att jag sover en timme till innan dagens förvärv. och här kommer pepsdjuret precis in från balkongen, blöt av regnet, och vill att jag fyller på torrisar i hans skål. jäklar vad den katten äter. tur att han gillar whiskas junior fast han är 8 år nu. billigt för husse och han verkar må bra av det. det finns fin torsk också, men stollen äter hellre whiskas torrfoder.. over and out from manhattan.
 11. Manhattan skyline....visst är det väl lite som en bild av New York city. skyskraporna och vattnet mellan Manhattan och New Jersey. jag gick upp för en morgonmacka och just den här tiden, mellan fem å sex, är så fridfull. knäpp tyst. alla i huset sover. inga vibbar. bara jag och min knäppa hjärna som tillsammans kan spåna iväg på de makabraste (?) resor. och hem igen 🙂.
 12. hemskt ledsen Robert...😁...men skyll dig själv. jag la ju dit en varning, hehe..
 13. Mona på lilla bron finast. cope å todde roligast där de inser hur fel de haft med val av märke
 14. den där bilen...Humber....?? .. en pärla ju ! står den bara där? bör räddas och restaureras.
×
×
 • Create New...