Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content Count

  1446
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

gerard ohman last won the day on Februari 8

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Avancerad Medlem

Recent Profile Visitors

1124 profile views
 1. gerard ohman

  Jokkmokks marknad

  Men va mysigt det ser ut....tre dar i husvagn med hundra minus utanför på nätterna..och så upp och iväg ut på mogonen å kika på vad våra indianer pysslar med. Jag har aldrig varit norr om Gävle så riktigt välkommet reportage. Klockrena bilder! Tack för att du förlängde vintern lite. Här i västerås fick vi en hel vecka innan regnet kom.
 2. gerard ohman

  003_7781.jpg

  vi höll på en dag och testade om man kan ta bort bilder man lagt upp i galleriet. kan man inte visar det sig. inte som vanlig medlem i alla fall...
 3. gerard ohman

  På viskväll hos en orden

  - minst två gånger ha hittats redlös i en rännsten .. fan vad jag vill försöka ansöka om att bli medlem.....ska bara hitta några vittnen !
 4. gerard ohman

  vinter

  Hoppsan....man får tänka sig för innan man postar där mao. Lyckligtvis går det att BYTA bild till nåt annat om man råkat klicka fel och presenterat fotohistoriens fulaste bild 😱. Som så ofta i mitt fall🙄. Tack för att du klargjorde, Rolf. Men......hur fick du bort kungsfiskarn? Jag såg ju att den dök upp och försvann igen vid ditt första test..
 5. gerard ohman

  004_2628.jpg

  Hej Dumle!...underbar uggla! Grattis! Humle Det kan ju vara så att när nån har kommenterat en bild i galleriet, som här, så ska man inte kunna radera posten, eftersom man ju då även raderar kommentarer, och man ska ju inte ha rätt att sudda andras grejer. Ju. Därför är det en liten logisk glitch att man kan byta ut en bild i efterhand. - då blir kommentarerna irrelevanta. Ju. Men man kan kanske inte byta foto efter att någon har lagt in en kommentar?
 6. gerard ohman

  julpyntet släpper inte taget

  tack snälla Jens ! och visst är jul-cypressen lite märklig i konturerna... som en gammal filmis, du vet de där små korten med filmstjärnor som fanns på nittonhundratalets mitt nån gång. jag tror att det är himlens färg som gör det så ödesmättat.
 7. gerard ohman

  Vinterlandskap

  mmmmmmmm.................leica...........svårt att avgöra på ett digitalt medium hur dina analoga kopior egentligen ser ut, men den funkar ju onekligen klanderfritt ! om jag hade pengar. jaba diba diba daba daba diba dibadej..... en Leica c-lux skulle funka för mig. liten och jätteduktig.
 8. gerard ohman

  vinter

  tänk på att du kanske inte kan bli av med den nya vanliga användare sen..... tack för att du bryr dig Rolf !
 9. gerard ohman

  julpyntet släpper inte taget

  i Västerås har det blivit lite av tradition att julbelysningen skall vara kvar till påsk..... ljusgirlanger i city hänger kvar i april ibland. vet inte om gatukontoret väntar på tomten fortfarande ( jag vet att de inte fick nån julklapp denna jul, eftersom de struntade i att sätta ut fler bänkar i city i somras när behovet var som störst och man ville sitta ner nånstans och slicka i sig glassen.) Tyvärr verkar vi ha Sveriges sämsta beslutsfattare för stadskärnan just här i Västerås. och deras arkitekter...jösses.....de har slängt upp norra Europas fulaste lådor till byggnader mitt i stan och på det sättet lyckats få mitt fina Västerås att bli utnämnt till Sveriges näst fulaste stad. hursom - det finns ju fina vinklar och vrår fortfarande. här ett par av dem. samsung galaxy J3 ! Vasagatan och här ett gammalt vykort från förr i tiden, 2018 ! nåja....hehe...
 10. gerard ohman

  vinter

  hej igen. tyvärr...den där lilla rutan dyker inte upp hos mig. och fotot går bara att klicka i en gång.....spöken...och jag försöker byta ut till andra bilder, gick bra första försöket, och då dök det upp en minatyr med 'soptunnesymbol' i, så jag kunde radera den, men den nya ersättningsbilden hamnar nu till VÄNSTER om din fågel. när jag ska göra samma sak med nästa bild så finns ingen miniatyr där så jag kan inte soptunna den. assså....och när jag 'raderar' med klickvalet till höger så blir bilden bara tom, en tom ruta, men ligger kvar till hÖGER om kungspippi. jösses. någon programmerare har ätit svampomelett tror jag.... - edit: och nu när jag kollar igen tio minuter senare, så är det rätt till slut. även bild nr 2 är nu borttagen och ersatt av en ny. dock kvarstår problematiken hur jag raderar utan att ersätta med nåt annat....haha
 11. gerard ohman

  vinter

  men kolla....du har fler val...bl a DELETE !! finns inte hos mig....enbart EDIT DETAILS syns här. kanske för att du är moderator ? anyway, testade igen utan framgång så klart. jag klickar ju på 'edit' och får upp en ny meny med många mäjligheter at skriva text osv. och länst ner 'radera'.....som ju inte funkar. orkar inte mer idag....vi får sova på detta...god natt mannen !
 12. gerard ohman

  vinter

  nuuu ser jag lille fågel.....
 13. gerard ohman

  vinter

  ser ingen fiskare.....men ok. testar igen.
 14. gerard ohman

  vinter

  men vaf.... du hann väl ta bort den innan jag såg den . jag testar igen.....klickar på bilden, väljer kugghjulet och edit, längst ner kan man välja radera , röd text.. MEN....ska jag 'spara' efter att jag raderat ? eller bara klicka ur mig i krysset uppe till höger ?
 15. gerard ohman

  vinter

  jag ser ingen fågel. bara mina vintershots. uppdaterar browsern men nej...
×