Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content Count

  1531
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

gerard ohman last won the day on Juli 9

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Frekvent Medlem
 • Birthday 12/24/1869

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Right here
 • Interests
  Sex and sex and alcohol

Recent Profile Visitors

1407 profile views
 1. och ett sent sent grattis från västerås. hoppas du haft en fin dag! 🐧 gonatt.
 2. gerard ohman

  funderingar

  han såg så tankfull ut.
 3. tack så jättemycket Conny 🐱
 4. hmmmm.... du har rätt. brunare än vanligt. kan vara mobilens vinjetteringsfilter som ändrat färgen. eller så är det eftermiddagssolen som skojar med oss. här hans normala grå. också från idag.
 5. men tusen tack Rolf!🎈
 6. gerard ohman

  idolbild

  hehe....ni kan döpa om den här kategorin till "gerardfoto" ist f mobilfoto, ser jag. det är ju bara jag som postar här!!🙂🙂😄 eller "pepsfoto" för den delen....😁 jaja. hursom... här en ganska lyckad på lillkillen. och vinjettering är ju tabu, har jag förstått, men det struntar vi i. funkar här! tycker gerard! 🙂
 7. usch!😄 men fyran jättetjusig med grön metallic och gult puder. trots att det är rn uschlig fluga. 🙄🙂
 8. det är enklare att vrida skärmen på mobilen än på datorn. så att man ser hur bilden ser bäst ut. upptäckte att min gamla bild på Peps i höstskogen blir finare lite vriden åt vänster. tyvärrr så klipper redigeringen bort det som är utanför och bilden blir ju mindre. i PS kan man ju spara hela den vridna bilden. jag måste leta rätt på originalet, suck. var nu den kan vara....kanske finns det mer att 'ta' av på den.
 9. gerard ohman

  musse

  jag hittade m pigg i återvinningsboden. tänkte göra en bildsökning för att kanske få veta vem som gjort den. inte lika lätt som på datorn. jag har ju bara mobilen. det ska visst gå med chrome i mobilen, men bilden måste laddas upp på nån sajt först, sen ska man visst trycka o hålla fingret osv.... testar väl.. edit: funkade! det är tydligen nån Wayne Thiebaud som gjort originalet. detta är ett eftertryck. ett ex sålt för 65 dollar! kan jag ha sån tur att jag hittat konst värt en femhundring i soprummet😃😃 eller är det en billigare kopia från gallerix värt en hundring? strunt samma. jag tycker om den!
 10. här en variant direkt ur mobilen.
 11. skarom bara sjita i. de höjde hyran med 1800 kr efter en renovering som jag inte ens bett om. nu förminskar jag allt som rör dem, rövarna..😐
 12. hehe...usch...men häftig skärpa på alla otäcka detaljer i monstrets anlete.
 13. heh....stenknäck.....hårt julgodis.😶
 14. men om man postar på .com , syns det på .se då?
×
×
 • Create New...