Jump to content

gerard ohman

Members
 • Content Count

  1456
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

gerard ohman last won the day on Februari 8

gerard ohman had the most liked content!

About gerard ohman

 • Rank
  Avancerad Medlem

Recent Profile Visitors

1185 profile views
 1. gerard ohman

  För stora?

  Börjar så sakteliga lära mig mobilens lille kamera. Men svårt att presentera här. Bilderna från mobilen är visst för stora för att laddas upp. Ska vi ha en tråd för mobilfoto så kanske detta borde ses över... Jag hittar ingen redigeringsfunktion i mobilen som låter mig spara om bilder i lägre upplösning.
 2. gerard ohman

  Tranor vid Pulken 2019

  Stabbiga fåglar.lite strutsfeeling. Som om jag vet nåt om strutsar. Eller tranor, heh... Tjusiga bilder !
 3. gerard ohman

  Regnbyge i går

  vidunderligt lys, sus !
 4. gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Kul att läsa...man fattar att du kommer fånga bilden..😎..å jag blev glad för din skull och min egen. Nu vet jag hur lappugglor ser ut. Och Peps vet hur kattugglor ser ut. Jag såg honom en dag inifrån rummet sittandes på balkongen tokstirrande upp mot taknocken. Smög ut och där, tre meter bort bara satt en dunig liten uggla och såg spöklik ut. Länge. Sen flöt han iväg helt ljudlöst mot skogen. Lite overkligt nästan.
 5. gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Skål o Grattis! Hur många har du kvar? Räknat i helrör alltså.....😛
 6. gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Superfint. Men skruva ner på magenta lite kanske... Härlig stilstudie på fågelns vingrörelser!! Du fick med fyra olika vinklar!
 7. gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Magisk bild! Speglingarna blir till ädla metaller. Skraken passar jättefint i bilden.
 8. gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Wow....stare?....vilka färger! Tjusigt fångat!
 9. gerard ohman

  004_5214.jpg

  " - det är gott...smakar lite som grankotte, men inte lika beskt ! "
 10. gerard ohman

  Jokkmokks marknad

  Men va mysigt det ser ut....tre dar i husvagn med hundra minus utanför på nätterna..och så upp och iväg ut på mogonen å kika på vad våra indianer pysslar med. Jag har aldrig varit norr om Gävle så riktigt välkommet reportage. Klockrena bilder! Tack för att du förlängde vintern lite. Här i västerås fick vi en hel vecka innan regnet kom.
 11. gerard ohman

  003_7781.jpg

  vi höll på en dag och testade om man kan ta bort bilder man lagt upp i galleriet. kan man inte visar det sig. inte som vanlig medlem i alla fall...
 12. gerard ohman

  På viskväll hos en orden

  - minst två gånger ha hittats redlös i en rännsten .. fan vad jag vill försöka ansöka om att bli medlem.....ska bara hitta några vittnen !
 13. gerard ohman

  vinter

  Hoppsan....man får tänka sig för innan man postar där mao. Lyckligtvis går det att BYTA bild till nåt annat om man råkat klicka fel och presenterat fotohistoriens fulaste bild 😱. Som så ofta i mitt fall🙄. Tack för att du klargjorde, Rolf. Men......hur fick du bort kungsfiskarn? Jag såg ju att den dök upp och försvann igen vid ditt första test..
 14. gerard ohman

  004_2628.jpg

  Hej Dumle!...underbar uggla! Grattis! Humle Det kan ju vara så att när nån har kommenterat en bild i galleriet, som här, så ska man inte kunna radera posten, eftersom man ju då även raderar kommentarer, och man ska ju inte ha rätt att sudda andras grejer. Ju. Därför är det en liten logisk glitch att man kan byta ut en bild i efterhand. - då blir kommentarerna irrelevanta. Ju. Men man kan kanske inte byta foto efter att någon har lagt in en kommentar?
×