Jump to content

g.ö

Members
 • Content Count

  2126
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  75

g.ö last won the day on April 8

g.ö had the most liked content!

About g.ö

 • Rank
  gerard
 • Birthday 04/26/1958

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Right here
 • Interests
  eternal happiness

Recent Profile Visitors

2693 profile views
 1. g.ö

  gräslig Peps

  tack Fredrik 🙂. visst ska de få uppleva naturen, de också. Pepsen får tyvärr bara en timme om dagen, men han har vant sig och jag tror att han mår bra som deltidsutekatt. jag har en granne med katt som ofta ger mig pikar att Peps borde få vara ute hela tiden. hennes katt är ju det, men den mördar allt den lyckas fånga. jag gillar inte alls att så många harpaltar, ekorrar och trastungar dött helt i onödan genom åren pga den. hon menar att det är naturens gång, men jag säger att våra tamkatter inte hör hemma här i vår svenska natur. de dödar för att de kan. inte för att de måste. Peps är ett husdjur som får mat hemma och då ska fåglarna runt vårat hus inte behöva mördas bara för att han tycker om att jaga. det finns snören och pipmusar i lägenheten. massor av dem. det får räcka med en timmes dagligt revirkollande runt i skogen utanför huset. med husse som hindrar nöjesjakt och får lite luft och motion själv .
 2. g.ö

  linjer i köksfönstret

  lite strmbrg-inspirerat inte fotat m en Leica, men ändå...
 3. g.ö

  gräslig Peps

  jo...lite...med dina prylar !! tack Rolf
 4. mäktiga träd, eken och lärkträdet. ( tror jag ) men det där är ju perfekta flygstället ju !! du har nog säkert redan visat bilder från ovan därifrån. jag är gammal å dement
 5. g.ö

  Bäver

  mysig liten gullegris. är det hägg den mumsar på ? värmer upp inför de större jobben..
 6. g.ö

  gräslig Peps

  är det inte lite magenta ? kanske pga att jag ökade mättnaden. jaja....bara mobilen ju
 7. g.ö

  gräslig Peps

  han äter gräs varje dag på utflykten. det mesta passerar tydligen obehindrat genom honom, men då och då kräks han upp det tillsammans med en klump av hår som inte går att smälta för hans lilla köttätarmage. jag vet ju numera att det är helt normalt att de spyr upp de där äckliga klumparna, men första gången jag såg det så trodde jag att kisse var jättesjuk. mobilfotot lite skruvat på, mörkare och mer mättnad för att....ja, bara för att.. klicka upp för rätt skärpa. helt ok för en simpel mobilkamera.
 8. g.ö

  Andungar del 2

  magiska bilder, Mona ! som ur en sagobok. grattis !
 9. g.ö

  Andungar del 1

  så söta att man vill bara äta upp dem....på ett bra sätt alltså...
 10. på A svarar vi Barilla nr. 5 på B säger vi Durumvete. på C vet vi inte. men vi gissar på 8 minuter. förlåt strömberg...jag bara tramsar. rätt kul bild faktiskt !
 11. g.ö

  Dagens mobilbild

  otroligt...och jag lägger upp bilder här när jag ställt en pall på sängen och lagt en filt över och kallar det för Pepsens nya koja.....jösses....ursäkta en stund. jag måste gå iväg å skämmas lite...
 12. fina shots. gärdsmygen vinner, men vad har hänt med den ? brutit stjärten ?
×
×
 • Create New...