Jump to content

ToddeSwe

Members
 • Content Count

  9555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  102

Image Comments posted by ToddeSwe


 1. 23 timmar sedan, Mr.T sade:

  Måste säga att jag tycker du har bra blick för de fotografiska, även om det är med små medel (till skillnad från mig 😐). Sedan vill jag bara helt kort nämn att det är inte något hus eller tempel, utan ett mausoleum.

  Sanningen är väl den, att jag gjorde dessa redigeringar efter att jag kommit hem igår och jag var ganska trött, så jag la inte ner direkt mycket arbete på det, men jag har gjort ytterligare en version som i mitt tycke är betydligt trevligare än de förra, men ännu finns det säkert många förbättringar att göra, för någon som kan (d v s, inte jag).

   

  Tack det värmer, har fått för mig att jag vet när jag ser en bra bild. Men jag kör ju med att fota så mycket som möjligt så vinner några och förlorar några men vinner kunskap på vägen.

  Däremot är det inte så lätt att komponera en produktbild har jag märkt. Många flyttningar av objekt och det ser aldrig riktigt bra ut fören man har fått in bilden i kameran...

  Jasså? Det måste jag Googla, trodde det var typ en kyrka.

  Jag tycker iaf bilden är grymt bra. Det där med redigering får komma när det kommer för min del, lite här och lite där. Så länge jag har kul så är det för mig det viktigaste.

   

   


 2. 4 timmar sedan, Mr.T sade:

  Tack Todde, men jag får nog meddela att jag är lite avis på din choklad- och dina kamerabilder, faktiskt.

  Sedan vill jag lägga till att jag, (så småningom), kommer att byta ut denna bilden mot en som mer liknar det jag såg vid fototillfället, i denna blev färgerna lite konstiga ( och jag tror mig veta varför), men jag återkommer till det.

  Tack det var skoj att höra, jag är ju lite avis på att du var vid detta otroliga ”hus” / tempel. Jag hade bytt min toa-studio vilken sekund som helst. 😃 Så din förklaring till varför den något guldaktiga ton på huset nedan. Om huset nu såg ut så pga av solnedgången så är väl allt som det ska?! 

×
×
 • Create New...