Jump to content

ToddeSwe

Members
 • Content Count

  12157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  151

ToddeSwe last won the day on April 1

ToddeSwe had the most liked content!

1 Follower

About ToddeSwe

 • Rank
  Nikon All The Way
 • Birthday 03/09/1963

Contact Methods

 • Website URL
  https://toddeswe.wixsite.com/toddeswe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alvesta
 • Interests
  Datorer, fotografering och min son i omvänd ordning. :)

Recent Profile Visitors

6020 profile views
 1. Avundsjuk på dej så det värker. Fin serie och det ska bli skoj att se vad den där sista är för något.
 2. Är svag för dessa trånga passagerna i gamla stan som jag aldrig upplevt irl. Någon gång kanske ... synd att dom har kladdat med graffiti på husen. Gillar graffiti annars men inte på så här gamla fina hus. Häftigt att ha en son som är högvakt, måste kännas härligt.
 3. Här är de månar jag fick ihop i mars. Tyvärr fick jag aldrig se 100%. 1.
 4. Dom var där och åt innan dom förstörde platsen med stockarna. Även då solen sken och ingen snö. Men allt har sin tid, mot slutet väntade jag mest på någon ny fågel som skulle komma. Har lärt mig en del iaf, sikta, skjuta och fokusera snabbare känns det som.
 5. När jag kom till Dansjön igår så hade man flyttat på stocken och lagt upp ett timmerlager på platsen. Så fort jag kom så började dom flyga runt och ville ha mat. T.o.m trädkryparen satte sig på en av stockarna framför mig. Satte ut lite solrosfrö och smulade sönder en talgboll men ingen utom en talgoxe ville äta så. Tog en sväng på landsbygden och såg ett rådjur på samma plats som sist. 1. Den enda som vågade sig på att ta frön från plastbehållaren. 2. Satt så här hela tiden och väntade på att jag skulle gå förmodligen... 3. Rådjuret på vägen hem.
 6. Nej den är inte mycket cropad men huvudet är uppljusat lite förr det var så mörkt. Men det var hemsk vad suddig den var. Tyckte den var skarp ... ja ja ...
 7. Ha ha ha den var bra! Tappar dom hela hornen?! Det var mer än vad jag visste som nu visar sig inte vara så mycket värt.
 8. Efter att ha kört fast på en åker så åkte jag till maden för att prova lyckan. Men där är mest grågäss. Gick till en annan del av maden efteråt som iaf gav en fiskgjuse. 1. Strax före Huseby stod denna ensam och letade mat. 2. Många flyby av par förmodar jag. 3. Detta paret tog det lugnt och höll sig för sig själva. 4. Kom riktigt nära mig 5. Långt iväg fast man ser ju att det är en fiskgjuse iaf. efter hård beskärning. 6.
 9. Ett riktigt Kinderägg tre bilder i en Tack Martin!
 10. Betyder det att det är kalvar från förra året? Tack Martin!
 11. Hände inte mycket i Huseby idag, tranorna fick jag strax före när jag var på väg dit. En "hanne" jagade iväg ett annat par och det var han stolt över verkar det som. Sen testade jag att fota ett par sånglärkor som flög som J21:or runt runt och jagade varandra, blev iaf så man ser vad det är. 1. Här sätter han fart mot paret som ska bort. 2. Bröstade upp sig och flaxade, men dom blev oskarpa. 3. på väg tillbaka till sin partner. 4. Grymt lycklig för att detta blev så bra trotts hastigheten på dessa. 5. Och detta är skoj att ha verkligen.
×
×
 • Create New...