Jump to content

ToddeSwe

Members
 • Content Count

  6812
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  72

ToddeSwe last won the day on Juli 13

ToddeSwe had the most liked content!

1 Follower

About ToddeSwe

 • Rank
  Nikon All The Way
 • Birthday 03/09/1963

Contact Methods

 • Website URL
  https://toddeswe.wixsite.com/toddeswe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alvesta
 • Interests
  Datorer, fotografering och min son i omvänd ordning. :)

Recent Profile Visitors

3295 profile views
 1. Det var typ samma bakgrund i denna test. FAST när han springer emot mig så rör jag ju inte kameran det gör jag ju i den andra testen.
 2. Håller med både Rolf och Conny, men mest Conny. Kan inte utse en vinnare. Hög kvalite rätt igenom.
 3. Hopoas det för så här har den inte burit sig åt tidigare. När han sprang emot mig jättebra, men från höger till vänster en massa missar. Med 24-70 objektivet.
 4. Elle hur! Även här hade jag många missar så hela kvällen gick i 55 fokuspunkter.
 5. Kollade nu och på något vis så har den 51 Inte undra på jag hade problem ikväll. Testa 3D följning på grabben igår på gräsmattan och trodde jag ställde tillbaka på Single. Måste ha rört hjulet ett steg av misstag.
 6. På vägen hem satt det en hare så fint, MEN jag har 28 bilder till på denna som är liksom mjölkiga och inte riktigt 100 i fokus. Vad beror detta på? Jag menar för om jag skulle stöta på en räv eller något skoj som jag bara har ett par skott på, då kan jag ju inte hålla på så här?! Postar bild före och bild efter också så ni ser, jag hade gott stöd av bilen (som var avstängd) och fokuspunkten lyste konstant och jag kände att YES där satt den. EN av 29 är skitdåligt tycker jag... hade det varit en ärla så kunde jag ha köpt det men en hare... 1. 2. 3.
 7. Idag fick vi hålla tillgodo med gräsänder och träna på. 1. 2. 3.
 8. Tack Thomas, ja den gillar jag också mest.
 9. Du skulle ju kunna komma till Alvesta och prova min. 😃
 10. Jodå några stycken är upplagda där. Så sant, men när dom har "köpt" / "sålt" en bild så är väl bilden inte min längre? Har börjat läsa lite i Scott boken så får vi se. Jag började med fast ISO och missade hemskt många tillfällen, när jag upptäckte auto - ISO så öppnades världen för mig kändes det som. Hittade en billigare variant för ca halva priset: https://www.cyberphoto.se/foto-video/kameratillbehor/ovriga-tillbehor/kalibrering/x-rite-colormunki-smile Men det får vänta lite!
 11. Tack Sanne, visst ser han avslappnad ut.
 12. Hej Robert! När man citerar så hänger det kvar från förra meddelandet man skriver, och dubbelpostningar. Något är inte som förr. Händer även Mr T nu i min tråd om: Nya Helge-bilder med ny lärdom
 13. Ja den låter mig fota i längre tider som jag sa, 1/800 är hemskt mycket bättre än 1/2000. Får bli ett framtida projekt, jag säljer ju inga bilder så har inga sådana krav på mig.
×
×
 • Create New...