Jump to content

ToddeSwe

Members
 • Content Count

  9174
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  97

ToddeSwe last won the day on Februari 16

ToddeSwe had the most liked content!

1 Follower

About ToddeSwe

Contact Methods

 • Website URL
  https://toddeswe.wixsite.com/toddeswe

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alvesta
 • Interests
  Datorer, fotografering och min son i omvänd ordning. :)

Recent Profile Visitors

4127 profile views
 1. Så jäkla söta dom är, Tamronet leverera ser jag.
 2. Tack, jag hade en halv sekund på mig sen drog den. Så lite tur var det allt. Ja den kändes aningen för stor. Tack!
 3. Se svaren till dom andra hur jag tänkte. Jo den är väl ganska ny i Växjö. Lite udda och annorlunda är den allt. Man märker inte den när man är I Växjö utan när man kommer och kör in mot Växjö på 23:an så kan du se den vid marklanda.
 4. Som jag svarade Mathias så är jag svag för kontraster och blandningar. Men ettan är väl ingen vägghängare direkt. Tvåan gillar jag däremot.
 5. Jag är en sucker för kontraster så jag provade mig fram här. Tvåan blev bäst enligt mitt eget tycke. Jag skulle haft med kyrktoppen i ettan tänker jag så här i efterhand.
 6. Denna lille kom och sökte skydd mot min fotokompis som redan hade fått bil på hen med en stor nöt i munnen. 1.
 7. Här har jag siktat på Icon byggnaden i Växjö från 2 olika ställen i Växjö & utanför. 1. Bakom Marklanda gård utanför Växjö. Man kan även se kyrktoppen. 2. Här är vi i sundet och skjuter svanarna. Men tyckte denna vyn var en keeper.
 8. Jag är glas för att du är glas och för att du fick komma ut en sväng. Tar man bort bryggan från pålarna (bild 3)? Ska Googla fokuspeeking.
 9. Tack Mona, jag gillade inte den fören jag ändrade på vitbalansen till molnigt som det ju egentligen var plus dimma. Då fick jag den fina färgen på bakgrunden.
 10. Tack, ibland behöver man inte vara så nära för att det ska bli trevliga bilder.
 11. Tack Ulf, jag har ändrat på vb till dagsljus i Lr på alla tre och den blev lite annorlunda. Nu ljög jag visst, har inte ändrat på något alls där. Solen gjorde väl så att det blev så där då...
 12. Nej det går inte att förutse alls och det är skoj också samtidigt. Och min ambition är ju inte att bara posta vad som gillas heller så. Ska posta en till minimalistisk bild som jag tog samma dag. Underbara bilder fick man med din google formel. Har alltid gillat sådana bilder, men det är svårt att få det bra.
×
×
 • Create New...