Jump to content

A-L

Members
 • Content Count

  2072
 • Joined

 • Days Won

  117

A-L last won the day on Mars 2

A-L had the most liked content!

1 Follower

About A-L

 • Rank
  ...det är mycket nu...

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  : Bästkusten

Recent Profile Visitors

3902 profile views
 1. ...avslöjande pudring i nyllet. ...ser att den är "förlovad" också!
 2. A-L

  Ekorre

  ...f ö, det är ju så här riktigt starkt solljus ser ut. Ovant till 1000 efter gångna hösten och "vintern", gör ju nästan ont i ögonen!
 3. A-L

  Ny optik

  Hade första versionen av denna telezoom innan jag fick tag på min 100-300. Funkar finfint som du märkt och till "tele-makro" för fjärilar, trollsländor etc! Ha det så roligt!
 4. A-L

  Mus

  ...så länge de håller sig utomhus så... Fast det skulle kunna vara en sork du "fångade" här, möss har oftast mycket större öron och ögon i förhållande till huvudet/ansiktet.
 5. Thx M! _____________________ Update 2 april_________________ ...jag har både hängt upp och lagt ut mer ull, men den fortsätter att försvinna..... Undras om ryktet/trenden har spritt sig bland flax och fän... .Café Flax känns ju ibland som ett McDonalds för fåglar & ekorrar, ska jag nu konkurrera med IKEA också?
 6. Thx, boys! ...ska bli spännande att se om hon dyker upp senare i vår med ungar i släptåg! Ull-fodrat bo torde vara bra dessa kalla nätter som varit/är här det senaste. Jag hängde ut en ny omgång ulltussar sent på måndagen, men de var förstås redan borta på tisdag fm. Såg inte vem som tog just de tussarna, men man har ju sina aningar...
 7. ...trots viss brist på skärpa - delvis pga av blixtrande snabb och frustrerad ekorre, delvis pga av hysteriskt fnissande fotograf - kommer här ändå ett axplock av de minst suddiga... Förra året var det alltså ingen - inte ens mesarna - som brydde sig om mitt hemgjorda ulltuss-fastlags/påsk-pynt. I eftermiddags kom lilla Åpna , ekorrhonan från förra året och snodde brutalt i stort sett allt... 1 Det gick våldsamt till må ni tro... 2 ... jag ska ha allt själv... 3 Åpna är mitt namn.... 4 Det gäller att packa väl... 5 ...eller hur? 6 ...ack, den som ändå varit en hamster med stooora kindpåsar... 7 På väg hem med första lasset (hon hämtade tre gånger!) 8 ...smyga över vändplanen... 9 Hemåt!
 8. Nyheter från TT (Trädgård i Trakten) Ytterligare en stamgäst hos Café Flax har anlänt med vårsolen. Kaxiga ekorrhonan Åpna har gjort flera räder här under måndagseftermiddagen. Det ser ut som att vi får ekorrungar som gäster på caféet även i år och de lär födas på en lyxbädd av ärligt snodda ull-påskpynt...
 9. Glufs-glufs har oxå kommit tillbaks från vintervistet.... Sh*t, hon kom på mig....
 10. Igår kl 19 ca - 9,7% månskära på väg ned i väster...
 11. ...sicka goa troll-ungar! Minstingen var ju bara för söt...
×
×
 • Create New...