Jump to content

A-L

Members
 • Content Count

  2016
 • Joined

 • Days Won

  115

A-L last won the day on Januari 4

A-L had the most liked content!

1 Follower

About A-L

 • Rank
  ...vinterdvala...zzzzz

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  : Bästkusten

Recent Profile Visitors

3721 profile views
 1. ...smyger in en variant på januari fullmånen - vargmånen* - då det konstigt nog vart både molnfritt & regnfritt här i em.. Den smög sej över bergskanten .... * = I många kulturer har man gett namn och betydelse åt fullmånen under hela året.
 2. I just completed this quiz. My Score 37/100 My Time 160 seconds  
 3. ...bara liiite avis på urvalet av modeller...
 4. ...ibland är skitväder och gravitation en bra kombination...
 5. A-L

  Suddmesar

  ...dagens fågel - porträttet som aldrig blev av... IiiiiIIIh, vad ända in i %&¤#? ¤%&##&%¤!!!! ...näää-ääää, livsfarligt att modella jue ...
 6. A-L

  Stör man sig?

  Svårklonat, jag hade prövat lokal justering på den kanten - kanske t o m bara stråna - för att dämpa ljusheten - testa dra ned t ex högdager/exponering/ eller en kombination.
 7. Tack alla snälla! Funderade en kort minut om jag skulle försökt skoja till att månen minsann krympt. ...men den är ju inte fullmåne än...
 8. Dagens fågelbild blev speciell - inte för att det är en (tall-)tita inte för att den är en smula oskarp inte för att den fått en liten dos Orton-effekt nej nej nej - enbart för att det är SOL och SOLSKEN som färgar bakgrunden! FIAT LUX!
 9. ...ser kanske lite skepsis ut - det är nog nå't lurt i buskarna där?
 10. ...eller planeten? Venus är aftonstjärna under vintermånaderna. Går förstås att fota mycket snyggare än så här för den hågade. Bra tillfällen - om vädret inte ställer till det - kan vara 28 jan eller 11 feb...
 11. Tack alla! Flax har förutom de vanliga stammisarna haft en del "sällan-gäster" men bristen på dagsljus har sabbat ev dokumentation... Hoppas på ljusare tider framöver... Tips i väntan på bättre tider: Naturmorgons fågelsånglektioner - kort och koncist på några få minuter!
 12. ...snabbt inlägg med önskan om god fortsättning på 2020 till alla! Har haft "rumpnissar" (stjärtmesar) på besök nästan dagligen sen mellandagarna.
×
×
 • Create New...