Jump to content

Ulf Ekström a.k.a Himma

Members
 • Content Count

  5319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  142

Everything posted by Ulf Ekström a.k.a Himma

 1. Sitter dom down under så är det nog fotsvamp.
 2. Mycket bra vinkel. Fint foto om än magentastick som redan nämnts. Om du vill slippa att använda den vikbara skärmen kan du prova att lägga dig i vattnet istället. Se bara till att någon fotar dig så vi får ta del av det sedan.
 3. Kul utmaning som du slutfört på ett förträffligt bra sätt. Bra jobbat!
 4. Bra bilder och väl förklarat. Tankarna kan lätt dra iväg då.
 5. Vacker skog, otäckt monster och Peps saknas i bilderna.
 6. vinjetteringen tycker jag gör att bilden ser smutsig ut. Skuggan från huvudet och tröjan ser tecknade ut. Som vanligt låter det gnälligt men är bara mina reflektioner och ska inte ses som något annat.
 7. Härliga bilder med den tredje i topp. Har man fått ett par stadiga innanför västen kan man nog gunga med en bra stund.
 8. Kanonfoton! Mycket action men som vi konstaterat på facebook så är det en ung duvhök. Oavsett så är det härliga bilder.
 9. Fint och väl dokumenterat förfall. Bra Conny.
 10. Mumsfilibabba. Denna serien kan du försöka ta om på forumträffen fast då med Conny som modell slukandes en baguette.
 11. Jag köpte ett set med 1/4, 1/2, 1/1 och några andra kulörer. Fördelen med svagare filter är att man kan kombinera dom och på det sättet finjustera färgtempen.
 12. Blixtfiltret har jag för att få samma färg på blixtljuset som det omgivande ljuset. I detta fallet var det soligt och halvmulet så då ställde jag vitbalansen på solljus och tycker att blixtljuset matchar ganska bra.
 13. Bra Todde. Alltid kul att hänga upp nya alster på väggarna.
 14. Visst är du ursäktad Todde. Kul att bilderna gillas. Ni kanske ska vara med vid nästa fotografering som motpol till Cina.
×
×
 • Create New...