Jump to content

Ulf Ekström a.k.a Himma

Members
 • Content Count

  5825
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  150

Everything posted by Ulf Ekström a.k.a Himma

 1. Tack. Det var ett fint ställe att knata runt på under några timmar. Nej nej nej, det är jag själv som ätit svampar. Jag var ju i Amsterdam strax innan jul och fick med mig en del roliga grejor hem. Har lagt på ett filter som krämar på färgerna och det kanske blev i mesta laget även om jag inte håller med dig om magentasticket. Tack Conny. Det var en trevlig dag. Tusen tack Mona. Drog på färgerna lite extra för att tvätta bort det grådaskiga vädret.
 2. For iväg till Åbjärs naturreservat utanför Kristianstad i helgen som var. Ett litet trevligt område med många gröna mossiga stenar och en liten slingrande å som rann genom ravinen. Det blev en del lite intimare landskapsbilder enligt följande. #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10 #11 #12 #13 #14 Ni som tagit er ända hit till slutet hade säkert hoppats på att det skulle bli bättre i slutet men se det blev det inte.
 3. Tack Conny. Tack Rolf. Inte konstigt att koltrasten blev vald till nationalfågel. Tusen tack Todde. Tack Mathias. Lika mycket tack till dig Jens.
 4. Väldigt söta små krabater. Hur gamla är dom?
 5. På denna serie får du helt klart med beröm godkänt. Vacker natur du har avbildat på ett fint sätt.
 6. Underbara foton på den svansprydde rackaren.
 7. Det här är nog så bra man kan få till det. Helt underbara bilder med en skärpa som är rakbladsvass.
 8. Fantastiska bilder och särskilt de på träden. Behövde du laga något på drönaren efter trädincidenten eller räckte det att den fick torka och laddas?
 9. Majestätiska träd det där. Har själv flera stora ekar på tomten om än inte lika stora.
 10. Fina färger och bra skärpa. Är ingen fantast av fågelbilder där man ser mataren så därför vinner hackspetten här.
 11. Absolut att båten gör bilden här. En fin bild men jag vet inte om jag gillar det mörka partiet i botten. Är det vinjettering eller skugga från bron? Gärna aningens mera luft över tornspiran uppe till vänster också.
 12. Här var det minsann ånga fina fågelpix och bäst av dom alla är femman.
 13. Påminner om Conny på forumträffarna fast då är det baguetter.
 14. Sjukt vackra bilder på en fin fågel. Det är bara till att gratulera till fångsten.
 15. Grattis till ett nytt hus. Inte varje dag man impulsköper ett hus. Klågerup låter som lite mera "på landet" än Malmö.
 16. Du skulle ju kunna prova att ha värmen påslagen i huset så är tavlorna inte lika känsliga för väderomslag, gäller säkert övriga familjen också.
 17. Blev inte mycket fågelbilder idag men dessa fastnade på sensorn. Alla tre är tagna vid naturum vattenriket i Kristianstad. #1 Koltrast #2 En 2K knölsvan #3 En pilfink
 18. Har beställt några från https://www.bestcanvas.se/ Helt klart är dom billiga och man får väl vad man betalar för. Kvaliteten känns sisådär men det duger till mina alster.
 19. Första bilden tycker jag om. I dessa tider med en massa gråväder är det hemskt att det är just solen man inte vill ha men jag förstår dig.
 20. ICM är inte enkelt och även om du, i ditt tycke, inte lyckades superbra så har du i alla fall börjat träna och det är bra.
 21. Fredagar tycks vara bra dagar i Stockholm. Tycker också att sista bilden är bäst. De andra känns lite smygtagna ut på något vis.
 22. Vilka kalasfina bilder. Om jag ska utse någon favorit så är det nog den första.
 23. Hägerbilden är toppenfin med, som du skriver, en fin känsla likt Bauer. Av två snarlika bilder på storskraken är den första aningens bättre tycker jag.
×
×
 • Create New...