Jump to content

Ulf Ekström a.k.a Himma

Members
 • Content Count

  4985
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  138

Ulf Ekström a.k.a Himma last won the day on Juli 2

Ulf Ekström a.k.a Himma had the most liked content!

About Ulf Ekström a.k.a Himma

 • Rank
  Ulf Ekström a.k.a Himma
 • Birthday 06/09/1966

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.flickr.com/photos/himma66/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ljungby
 • Interests
  Foto, fåglar och hockey.

Recent Profile Visitors

2551 profile views
 1. Tackar för de fina orden. Tack Todde. Det gläder mig att du gillar bilderna och jag tycker ska du känna att du är på god väg även som fågelfotograf.
 2. Tack Todde. Självklart stod säkerheten i första hand, skulle inte för allt smör i Småland gå nära de här kreaturen.
 3. Lite blandat från mina hemtrakter. #1 På väg hem från sjön satt koltrasten och funderade på vad det var för en filur som kom cyklandes. #2 Lite längre fram på vägen flög det runt en fladderpelle. Sälgskimmerfjäril. #3 I det sista ljuset för dagen satt törnskatorna och njöt. #4 Medan solen färgade himlen i alla vackra färger blev herr törnskata förevigad.
 4. Har gjort ett besök vid Gustavsfoss. En trevlig vandring på 4,5 km med lite kultur och historia. Vattenkraften var viktig förr då det har funnits bl.a. garveri, pappersbruk och kraftverk här. #1 #2 #3 Dessa små gynnarna blev vårt sällskap medans vi fikade. #4 #5 #6 #7 #8 #9
 5. Vet inte ens om det räknas som en sport men men .... Tog med mig sambon och kameran på en liten åktur häromdagen. Styrde kosan mot Hamneda där det skulle vara hästpremiering. Vi kom dit bara en liten stund innan det var slut men med tanke på vilka livsfarliga djur som visades så räckte det. #1 Ett av momenten var tydligen att rusa runt med nån i personalen. #2 Hade turen att få se hästen som blev vinnare denna dag. #3 I väntan på hemfärd fick den här kusen beta lite av det Småländska gräset. #4 Tävlar man på hemmaplan så får man gå hem. #5 När markservicen brister å det grövsta får man väl försöka hälla ut lite hö själv.
 6. Behöver ni mygg, knott och vespor har jag gott om dem. Även en hel del annat illaluktande, stickandes och bitande eller för den delen bara surrandes kryp också.
 7. Och här har jag gått runt och trott att Jens är makromästare och Todde god tvåa. Då kommer du in i matchen och sätter ner foten och levererar en hel serie med toppenbilder. Sjukt fint där jag inte tänker utse någon vinnare.
 8. Inte ser det ut som att ni har såna där regnvåta, gråslaskiga vinterdagar som vi har. Jobbigt med så starkt solljus kan jag tänka mig.
 9. Du minuskompenserar blixtljuset och det ger kortare räckvidd.
 10. Tjusigt. Vad det gäller sista bilden vill jag ha den i liggande format.
 11. Riktigt mäktigt fall, har aldrig hört talas om det. Fina bilder där du fångat vattnets kraft på ett fint sätt.
×
×
 • Create New...