Jump to content

malinhalvarsson

Members
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by malinhalvarsson

 1. Ja, det är så speciellt! Tack!
 2. Jaa, det är ett måste. Så magiskt!
 3. Så otroligt gott! Tackar Tack! Så underbart gott!! Tackar! Tack
 4. Nu har jag skördat för i år. Första gången jag har odlat själv och jag är riktigt nöjd. Passade på att ta lite bilder också! 1. 2. 3. 4. 5. 6.
 5. Nu är det inte från idag men skyller på att jag legat i influensa senaste tiden. Denna bild tog jag när jag fick en hostattack och behövde gå ut för luft i fredags. Märkte då att det var norrsken som spelade sig på himlen och skyndade mig upp med mobilen. Det var riktigt magiskt och kan säga att det hjälpte att dämpa hostan!
 6. Men wow vilket ställe! Gillar verkligen bildserien. Så coolt!! 3 och 12 blir mina favoriter. Nu vill jag också dit!!
 7. Va häftiga bilder!! Tvåan blir också min favorit
 8. Tack Tackar Tack! Elefantöron är en favorit, har en i samma släkte som heter watermelon och såhär ser den ut! Älskar dom så mycket. Mitt bästa tips är nog att vattna så fort de är torr, ha de i ett halvskuggigt fönster i söderläge och lite näring nån gång ibland. Det älskade mina! Sticklingar sätter jag 9 av 10 gånger direkt ner i jorden men avokadokärnan, som jag har läst, ska vara i vatten först ett tag om man sedan vill ha de stor. Jag testar lite olika sätt och denna måste nog vara den roligaste att följa. Se hur roten tar sig nertill men även hur stammen kommer till! Åh, det har jag faktiskt inte läst. men tur att jag har två st andra som håller på att få rot. Tror jag aldrig har sett kirskål faktiskt. Tack! Ja, allt jag äger är väl att ta i men alla växterna iaf Tack Ulf
 9. Något jag har börjat med senaste tiden är att fota mina växter (ja, jag är både en crazy cat lady men även en crazy plant lady) dels för att se deras utveckling men även för att bara göra något annorlunda. Något som inte jag annars brukar göra. Jag tänkte dela med mig av några. 1. Avokadoträd, ska testa och se om det blir något! Hittills går det bra. 2. Mitt elefantöra som i våras endast hade 3 eller 4 blad men som har växt nå kopiöst i sommar. Den har även massa sticklingar. 3. Elefantörat igen 4. Fittonia med vita åderblad 5. En liiiten fikus! Vad tycker ni? Känns det för typiska eller tråkiga? Försöker komma på fler kreativa sätt att fotografera dom! Eller ja, resten av alla jag äger, haha!
 10. Coolt! Vilket magiskt ställe. Jag är inte heller så mycket för tonemappade bilder men här funkar det bra! Får lite gaming känsla över bilderna, typ nått skräckspel!
 11. Wow wow wow!! Så himla vackert!! Älskar båda men nummer 2 vinner i mina ögon! WOW
 12. Jättefina bilder Mona!! Vilken häftig upplevelse. Min favorit blir senaste bilden, wow!
 13. Jättefina bilder! Den med rosen var riktigt häftigt och fint djup i
 14. Tack Todde! Tack detsamma! Du kan hälsa Pepsen att kissemissarna mår riktigt bra. Lär nog komma bilder på dom framöver Tack Rolf! Tackar Fredrik! Tackar, kul att vara här igen Ja, det känns riktigt bra, Tack! Men tack! Det ska ni få! Tack. Ja, jag insåg det. Det är mitt sätt att gå ner i varv. Ja, vad kul! Mår riktigt bra här
 15. Hej på er! Det var länge sen och jag kan säga att mycket har hänt. Jag avslutade mina studier i Stockholm då jag insåg att jag inte vill jobba som fotograf. Det är mitt intresse, inget arbete. Så jag tog mina grejer och flyttade hem till Jämtland. Där jag nu hyr ett hus av mina föräldrar, äger 11 höns, en tupp och tre ankor. Fotograferar för nöje och känner att jag har gjort ett bra val. Det tog ett tag innan jag plockade upp kameran igen efter jag flyttade hem pga renoveringar och ville bara fly allt som hade med foto att göra. Men nu är jag tillbaka i ett flow där jag fotar lite då och då. Så himla kul. Jag hoppas att allt är bra med er. Ska kolla in lite bilder ni tagit senaste tiden.
 16. Absolut! Bara att fråga på så ska vi se om jag har lärt mig nåt haha! Ibland så, denna gång var det svårt, hehe Verkligen! Den är riktigt maffig och vilket ljud det blir när man tar kort. Måste spela in det, så himla galet! Haha, nä det är en riktig bjässe. Kan säga att det var ganska jobbigt att hålla i den då man vet dens värde och hur tung den är. Inget man tar med sig på en fototur i skogen direkt. Om du har moderskeppet finns en hel del bra där Tack!! Är riktigt nöjd. Det officiella kontot för Lush gillade den bilden på instagram. Blev riktigt glad då
 17. Nu var det ett tag sen ni hörde från mig här men flytt till Stockholm och snart 1,5 månad på fotoskolan STHLM har gått! Jag tänkte berätta lite vad som jag har gjort under de här veckorna här nere och bjuda på två bilder jag fotograferat på fritiden. Jag har fått lära mig sååå mycket under de här veckorna. Nu kan jag handhållen blixt, blixt i studio och lite bildkommunikation! Roligast har nog varit att vara i studion och verkligen testa på ljuset där. Tyvärr kan jag inte dela med mig av bilderna då det är personer från klassen som ställt upp och jag har inte deras tillåtelse. Men så fort jag har fotat och har godkännande så kommer jag dela med mig. Vi har lärt oss olika ljussättningar, vad talen betyder, hur man ljussätter en vit bakgrund för att slippa den bli grå och allt därtill. En sjukt rolig grej är att vi ska fota med Phase One, vi har haft introduktionskurs på dom nu i måndags och det var så himla häftigt. Vi kommer göra ett arbete med dom kamerorna framöver och då ska jag se till att visa er. Vilken bjässe till kamera. Nu är ens egna väldigt liten, haha! Bilderna här nedan är exempel på hur jag har lärt mig att behärska ljus och förstå mer. Det här är så himla roligt och jag är glad att jag valde att gå. Jag hoppas att allt är bra med er och jag har kikat lite på forumet nu och det är så kul att se era bilder!
×
×
 • Create New...