Jump to content

malinhalvarsson

Members
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

malinhalvarsson last won the day on September 4 2019

malinhalvarsson had the most liked content!

1 Follower

About malinhalvarsson

 • Rank
  Avancerad Medlem
 • Birthday 05/17/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://inweeee.blogg.se

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1936 profile views
 1. Jaa, det är ett måste. Så magiskt!
 2. Så otroligt gott! Tackar Tack! Så underbart gott!! Tackar! Tack
 3. Nu har jag skördat för i år. Första gången jag har odlat själv och jag är riktigt nöjd. Passade på att ta lite bilder också! 1. 2. 3. 4. 5. 6.
 4. Nu är det inte från idag men skyller på att jag legat i influensa senaste tiden. Denna bild tog jag när jag fick en hostattack och behövde gå ut för luft i fredags. Märkte då att det var norrsken som spelade sig på himlen och skyndade mig upp med mobilen. Det var riktigt magiskt och kan säga att det hjälpte att dämpa hostan!
 5. Men wow vilket ställe! Gillar verkligen bildserien. Så coolt!! 3 och 12 blir mina favoriter. Nu vill jag också dit!!
 6. Va häftiga bilder!! Tvåan blir också min favorit
 7. Tack Tackar Tack! Elefantöron är en favorit, har en i samma släkte som heter watermelon och såhär ser den ut! Älskar dom så mycket. Mitt bästa tips är nog att vattna så fort de är torr, ha de i ett halvskuggigt fönster i söderläge och lite näring nån gång ibland. Det älskade mina! Sticklingar sätter jag 9 av 10 gånger direkt ner i jorden men avokadokärnan, som jag har läst, ska vara i vatten först ett tag om man sedan vill ha de stor. Jag testar lite olika sätt och denna måste nog vara den roligaste att följa. Se hur roten tar sig nertill men även hur stammen kommer till! Åh, det har jag faktiskt inte läst. men tur att jag har två st andra som håller på att få rot. Tror jag aldrig har sett kirskål faktiskt. Tack! Ja, allt jag äger är väl att ta i men alla växterna iaf Tack Ulf
 8. Något jag har börjat med senaste tiden är att fota mina växter (ja, jag är både en crazy cat lady men även en crazy plant lady) dels för att se deras utveckling men även för att bara göra något annorlunda. Något som inte jag annars brukar göra. Jag tänkte dela med mig av några. 1. Avokadoträd, ska testa och se om det blir något! Hittills går det bra. 2. Mitt elefantöra som i våras endast hade 3 eller 4 blad men som har växt nå kopiöst i sommar. Den har även massa sticklingar. 3. Elefantörat igen 4. Fittonia med vita åderblad 5. En liiiten fikus! Vad tycker ni? Känns det för typiska eller tråkiga? Försöker komma på fler kreativa sätt att fotografera dom! Eller ja, resten av alla jag äger, haha!
×
×
 • Create New...