Jump to content

malinhalvarsson

Members
 • Content Count

  779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

malinhalvarsson last won the day on Maj 16 2018

malinhalvarsson had the most liked content!

1 Follower

About malinhalvarsson

 • Rank
  Avancerad Medlem
 • Birthday 05/17/1996

Contact Methods

 • Website URL
  http://inweeee.blogg.se

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1309 profile views
 1. Absolut! Bara att fråga på så ska vi se om jag har lärt mig nåt haha! Ibland så, denna gång var det svårt, hehe Verkligen! Den är riktigt maffig och vilket ljud det blir när man tar kort. Måste spela in det, så himla galet! Haha, nä det är en riktig bjässe. Kan säga att det var ganska jobbigt att hålla i den då man vet dens värde och hur tung den är. Inget man tar med sig på en fototur i skogen direkt. Om du har moderskeppet finns en hel del bra där Tack!! Är riktigt nöjd. Det officiella kontot för Lush gillade den bilden på instagram. Blev riktigt glad då
 2. Nu var det ett tag sen ni hörde från mig här men flytt till Stockholm och snart 1,5 månad på fotoskolan STHLM har gått! Jag tänkte berätta lite vad som jag har gjort under de här veckorna här nere och bjuda på två bilder jag fotograferat på fritiden. Jag har fått lära mig sååå mycket under de här veckorna. Nu kan jag handhållen blixt, blixt i studio och lite bildkommunikation! Roligast har nog varit att vara i studion och verkligen testa på ljuset där. Tyvärr kan jag inte dela med mig av bilderna då det är personer från klassen som ställt upp och jag har inte deras tillåtelse. Men så fort jag har fotat och har godkännande så kommer jag dela med mig. Vi har lärt oss olika ljussättningar, vad talen betyder, hur man ljussätter en vit bakgrund för att slippa den bli grå och allt därtill. En sjukt rolig grej är att vi ska fota med Phase One, vi har haft introduktionskurs på dom nu i måndags och det var så himla häftigt. Vi kommer göra ett arbete med dom kamerorna framöver och då ska jag se till att visa er. Vilken bjässe till kamera. Nu är ens egna väldigt liten, haha! Bilderna här nedan är exempel på hur jag har lärt mig att behärska ljus och förstå mer. Det här är så himla roligt och jag är glad att jag valde att gå. Jag hoppas att allt är bra med er och jag har kikat lite på forumet nu och det är så kul att se era bilder!
 3. Snyggt! Gillar trean mest, skulle dock ha gjort texten under din signatur liiite mindre. Eventuellt en annan font då den känns för vanlig. Annars snyggt Gillar verkligen kompostionen av namnet under där.
 4. Jättefina bilder! Trean är min favorit. Häftigt det måste vara att sitta och titta på bävrarna sådär. Kanske får testa någon gång
 5. Tack! Det är nog ändå rätt att säga grattis för det känns som jag vunnit baserat på mina kunskaper Tack!! Det känns underbart. Det hoppas jag också. Ska bli så himla roligt!!
 6. Hej på er! Jag tänkte dela med mig av en stor sak som har skett i mitt liv som kommer förändra mig och hur jag har det nu. I vintras jobbade jag med några bilder som ni kanske har sett tidigare och det var för en ansökan till Fotoskolan STHLM. Jag lämnade in alla bilder + skrivuppgiften och väntade med svar. Ingen alls tanke på att jag skulle gå vidare till provdagarna. Runt sista april fick jag reda på att jag gick vidare och det var dags att boka resa ner till huvudstaden. Två intensiva dagar med bild och filmskapande kom och en otrolig nervositet kom. Jag kände på mig att det gick bra men jag ansåg att de andra 45 säkert hade bättre bilder och skulle platsa in i de 18 platserna. Jag var stensäker på min sak och väntade på svaret att jag ej hade kommit in. En vecka gick och jag hade hunnit landa i att jag var en av de 46 som hade gått vidare. Då plingade det till i telefonen och jag hade fått flera mail så jag loggade in på datorn med samma känsla i magen. Där möts jag av "Hej Malin, du är antagen till utbildningen Visuell kommunikatör" Jag började storgråta, det här kunde inte vara sant!! Jag kollade så det verkligen stod rätt i mail och på deras hemsida och visst gjorde det! Jag ska nu få gå 2,5 år på en utbildning jag har kollat på i över 3 år. Därför kommer jag flytta ner till Stockholm i höst och påbörja en ny fotoresa i mitt liv!! Jag är så himla glad, spänd och nervös! Det här ska bli så himla roligt. Jag ville dela med mig av det här + mina bilder som är en stor del till varför jag gick vidare. WOW! Ni ska få följa med mig på denna resa. Jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha men bilder kommer tas och visas!! 1. Mode 2. Porträtt 3. Landskap 4. Produkt 5. Stilleben 6. En känsla av gult (det här var en tolkningsuppgift där jag gjorde en liten undersökning vad folk tyckte om färgen gult och insåg att de dom sa passade in vad folk säger om mig, därav ett självporträtt med gula färger)
 7. Jättefina bilder!! Min favorit blir haren, så himla fin bild!!
×
×
 • Create New...