Jump to content

Mr.T

Members
 • Content Count

  1368
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

Everything posted by Mr.T

 1. Aha, då förstår jag frågan bättre...
 2. Que . (Minst lika gammal som dig)...
 3. Läckert Todde, en krabbspindel vill jag också se irl som kidsen säger.
 4. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Så vackert att man blir fuktig i ögonvrån ❤❤❤.
 5. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Och duger, det gör den.
 6. Mr.T

  Dykfotografering

  Mnja, att kalla Mr.T:s korta erfarenhet av att plaska omkring i ytvattnet medels en snorkel och cyklop att dyka är väl lite grand att slira på sanningen, måhända !? Och som redan konstaterats, var den erfarenheter kortlivad, uppskattningsvis 20 minuter, sedan var den vattentäta Nikon 1 AW 1, (som det visade sig inte vara så vattentät), endast barlast i min packning tills dess att jag kom hem ~ 5 månader senare. Kunde förvisso ha skickat den, men icke. Som kuriosa kan jag nämna att jag precis nyligen inhandlat en RX100 Mark V(A) och jag kände tidigare till att man kan köpa ett undervattenhus till den, (för en rimlig penning), men det är inte aktuellt, i mitt fall.
 7. Mr.T

  210605peps.jpg

  Bravo, underbart porträtt på katten.
 8. Mr.T

  Sileshår.

  Läste precis på nätet att det finns12 ! (😲) arter av köttätande växter i Sverige.
 9. Mr.T

  Sileshår.

  Det är fritt att tro vad man vill .
 10. Mr.T

  Sileshår.

  Tack för det, Todde. Sanningen är den att jag faktiskt varit ute vid några tillfällen och plåtat, men eftersom jag inte är lika skicklig fotograf som dig, blir inte allt publicerat här på Xponerat 😉.
 11. From the album: Blandad kompott

  Sileshår, en av Sveriges tre (?) köttätande växter.
 12. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Vet inte vilka tester du hänvisar till, men på DxO mark ligger den allra högst. Fast det är klart, det är ju inte bara den optiska prestandan som är relevant i sammanhanget. Förstår nu bättre varför du vill ha en35:a till porträtt 👍. Köpte du den från B&H !? Om ja, hur mycket sparade du (inkl. skatter och avgifter), jämfört med att köpa i Sverige !?
 13. Mr.T

  Att handla av Amazon!

  Inga problem 👍 !
 14. Har du inte ögonfokus på din kamera !?
 15. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Den här tycks inte gå av för hackor i o f s. Fast det är ju klart, jag vet vad du tycker om Sigma... Men är en 35:a inte lite väl vidvinklig för porträtt !? 50 mm eller ännu hellre 85 - 100 mm brukar väl vara det som gäller vid just porträtt, eller !?
 16. Mr.T

  Att handla av Amazon!

  Ligger under Your orders i ditt konto (för du har väl ett konto på Amazon !?) Där ser du dina köp, och om du tittat till höger, står det "Invoice" Klickar du på den länken kommer du till en annan sida, där du kan skriva ut ett kvitto om du klickar längst upp på länken där det står; Print this page for your records.
×
×
 • Create New...