Jump to content

Mr.T

Members
 • Content Count

  1189
 • Joined

 • Days Won

  41

Everything posted by Mr.T

 1. Yez. Tycker vi har en del gemensamt, om man säger så....
 2. Nej, det är en tjur. Mig veterligen är det bara tjurar som har så korta och spetsiga horn.
 3. Mr.T

  Niagara falls

  Mäktigt ! Har du grävt i arkivet eller !?
 4. Och vad får jumboplatsvinnaren i pris då !? Jag vet en som kvalificerar sig till det isf .
 5. I just completed this quiz. My Score 12/100 My Time 129 sekunder
 6. Känner du ingen jägare som kan skjuta ner den !?
 7. Mr.T

  Xponerat 10 år

  Låter som en trevlig ide!! Beror som så många andra på jobb o semester!! Om det blir aktuellt (för mig) att delta, kanske vi kan ordna med en samåkning från Blöteborg för att dela på kostnaden för bränsle !? Jag har gott om plats i min bil, (4 passagerare).
 8. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Kvalificerar sig onekligen inom trådrubriken, eller om man skall fatta sig kort; Tveklöst on-topic.
 9. Tyvärr Todde, men Rolf har helt rätt.
 10. Har förståelse för det, alla är ju inte lika kallhamrade som mig . Det var snällt av dig . Det är betydligt mer än en hobby, kan jag upplysa om, men vi lämnar detta här och nu.
 11. Du får köpa av mig sedan, om jag lyckas fälla något . Fast nu börjar vi slira väl långt från trådämnet .
 12. Jo, det är väl det som är tanken. Och hjälpa bönderna med att hålla grisen från åkrarna. Sedan är det ju faktiskt viltvård. Visste du om, att när rådjuren blir gamla, så dör dom av svält (om man inte skjuter bort dom först, förstås) ? Tycker det är mer humant att skjuta ett gammalt rådjur, än att låta det dö av svält. Sedan är det så här Todde; Om man gör allt rätt (och det varierar, naturligtvis), så förstår inte det skjutna djuret vad som händer med det, för det dör ögonblickligen i samband med träff. Om du jämför ett vilt som levt sitt liv i det fria och blir tagit av daga av en jägares kula, och ett djur som fötts upp enkom för slakt, vilket är mest djurvänligt !? För mig är svaret det uppenbara. Sedan skall vi inte förglömma skillnaden i kvaliteten på köttet mellan det fällda frilevande viltet och det uppfödda slaktdjuret.
 13. Exxxxaaakt ! Vad skönt att någon fattat saken rätt !!
 14. Äter du kött ? Fisk !? Om svaret på frågan är jakande, kan jag upplysa dig om att vare sig kött eller fisk växer upp ur jorden utifall att du inte kände till det tidigare, s a s .
 15. Nja, inte skjuta huvudet av dom, men annars var det rätt .
 16. Det tar sig, sa han som hade eld i håret.
 17. Sant, och för dessa uppräknade vilt har jag precis lämnat in ett inköpstillstånd hos polisen, och då är det ingen 600 mm glugg vi talar om .
 18. Det var/är ju det primära. Men när jag zoomar in, ser jag att hon har en arm bakom huvudet på honom, samtidigt som hon tittar honom i ögonen, med sammanbitna läppar. Det är kaske anledningen till att han ser ut som han gör ! Undrar vad han gått igenom tidigare i livet .
 19. Jag vet att jag inte är, eller kommer att bli intresserad av fåglar. Landskap är min grej. Dessutom ligger inte en 600 mm innanför min budget, s a s .
 20. Intresserar mig tyvärr inte... Det finns inga problem, bara lösningar, är en annan variant på temat .
×
×
 • Create New...