Jump to content

Mr.T

Members
 • Content Count

  1553
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  53

Mr.T last won the day on Januari 21

Mr.T had the most liked content!

About Mr.T

 • Rank
  Frekvent Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Gôteborg
 • Interests
  Omfattande.

Recent Profile Visitors

4256 profile views
 1. Tänkte spontant att björken har väl inte slagit ut ännu i Danmark ? Klimatförändringar !? Oaktat vilket så är det en vacker bild på ett motiv som så vanligt tas för givet (på våren), men i denna tid på året så ser (åtminstone) jag på Björkens hänge med andra ögon än när dom faktiskt slår ut. Kanske är man blind på våren, fullt upptagen av att njuta av solens ankomst !?
 2. Som redan nämnts vinner även Domherrarna mitt hjärta, där bilden på hanen får guldmedaljen på grund av de vackra färgerna. Bilden på Domherrshonan vinner i kategorin komposition och priset för den roligaste bilden går till Korparna. Hur har du lyckats med att få Korparna så nära, och dom måste ha stått stilla väldigt länge för att det skulle kunnat samlas en massa snö på dom, eller !? Edit; Ser att Korparna inte lever, nä .
 3. Kan ju kort nämna att FoCal har kommit med en uppdatering (för en vecka sedan), och i den uppdateringen har dom lagt till en möjlighet att testa VR (hur effektiv den egentligen är), plus en hel del annat. Just saying, (Ulf ).
 4. Det var ju väl att vi inte pratar om varandra. Du tar det i din egen takt, som sagt... Det man inte vet har man inte ont av .
 5. Får nog hålla med i detta påstående...
 6. Jo, jag tror nog att jag uppfattade det så, men i det specifika fallet är avståndet inte avgörande (om jag har förstått det rätt) i o m att du lägger in det uppmätta vädret i kamerahuset när du kalibrerar Nikongluggar, till skillnad mot Tamrongluggarna, där du lägger in det uppmätta värdet i gluggens ICU. M a ord så går det nog bra att låta programmet bestämma om det uppmätta avståndet till testkartan är korrekt när du skall kalibrera Nikongluggarna, s a s. Då förstår vi varandra på den här punkten . Antar att var och en gör vad som är bäst för en själv utifrån de egna ekonomiska förutsättningarna, så det är väl varken rätt eller fel att göra som du gjort, åtminstone är det inte min sak att döma i det. Det får hon som sitter i andra änden av soffan göra . När jag läser det kursiva kan jag inte låta bli och tänka för mig själv; Vad vacker kärleken är .
 7. Kan ju berätta att jag hade inte köpt programmet ö h t om jag inte bedömt att det var värt pengarna, och då skall du ha i bakhuvudet att jag är snållänning (inte att förväxla med smålänning, m a ord) , om det kan vara till någon hjälp...
 8. Jaja, bara inget hänt henne, så är jag nöjd.
 9. Aha, tack för det Sanne ! Bra att veta att inget hänt henne i vart fall, och det var det som var anledningen till min undran. Tack än en gång Sanne !
 10. Mr.T duger gott, Sanne !
 11. Så underbart stämningsfullt och underbara korsvirkeshus !
 12. Ja, vad har Mona tagit vägen !? Hon var ju hyperaktiv här på Xponerat och nu har hon varit borta ganska länge. Någon som vet !?
×
×
 • Create New...