Jump to content

Mr.T

Members
 • Content Count

  617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Mr.T last won the day on September 27

Mr.T had the most liked content!

About Mr.T

 • Rank
  Avancerad Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Gôteborg
 • Interests
  Omfattande.

Recent Profile Visitors

2277 profile views
 1. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Väldigt vackert, faktiskt.
 2. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Ingen bild som lär gå till historien, men likväl är det förbenat vackert...Platsen bilden är tagen på, ligger på 3 165 möh (det är det som anges på stolpen, utifall att någon nu skulle undra).
 3. Tack Rolf. Då borde jag klara mig, då jag har Lr 6.14. Hm, märkligt, jag kan inte dra mig till minnes att jag lyckats öppna någon RAW-fil från mobilen i Lr 6.14, eller så är det minnet (eller åldern) som spelar mig ett spratt. Jag får försöka en gång till...
 4. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Sant. Men det är inte jag som är på bilden, (utifall att någon nu skulle tro det)😉.
 5. Jag har till min förskräckelse upptäckt att jag (av ren bekvämlighet) använder mig av mobilen allt som oftast för lite "enklare" bilder och det faktum att man kan ta RAW-bilder med den, lär inte underlätta motivationen att slita upp FF-tarn. Hemsk tanke egentligen; Här har man lagt ut en icke oansenlig summa pengar på en hyfsat avancerad kamerautrustning, och så fotografer man med mobilen 😮! I vart fall som helst; Någon som vet hur man skall få Lr (6.14) att redigera RAW-filer från nämnda mobilmodell ?
 6. Jag tänker inte ge mig på att betygsätta någon bild, men jag kan konstatera att bilderna blir bättre i samma tempo som modellen slappnar av och har roligt tillsammans med dig (och kameran). Inte så konstigt att hon är lite stel i början, det finns ju en hel del knäppisar (med kamera), fråga mig inte hur jag vet 😶.
 7. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Just another day at work 😛.
 8. Mr.T

  Signaturer!

  Nej, det menade jag inte, för då hade min signature inte sett ut sådan som den gör 😉.Vad jag avsåg var att det är jättelätt att beställa en, jag tolkade det som att du tyckte det var svårt.
 9. Mr.T

  Signaturer!

  Du har förstått det hela rätt. Sedan vet jag inte vad font är, men du har trettio dagar på dig att bestämma dig om du är nöjd eller inte, (som jag förstod det) och du får ändra dig en gång, utan extra kostnad. På den andra frågan är svaret att bara följa instruktionerna. Ganska simpelt, (tycker jag).
 10. Tack Fredrik, roligt att det uppskattas. Har full förståelse för att du inte är avundsjuk på olyckan, jag hade gjärna sluppit den själv 😉.
 11. Jo, det svänger bra på sina ställen, men det går säkert bra om man tar det lugnt, (och njuter av landskapet man passerar 😉). Sedan kan man använda motorbromsen, då sparar man på de ordinarie. En tumregel när man kör i branta backar med tungt ekipage är att man skall använda samma växel nedför, som uppför. Bara ett tips 😉.
 12. Roligt att du uppfattar det så. Själv är jag inte riktigt nöjd med hur jag formulerar mig i det skrivna språket, men övning ger färdighet, sägs det. Så sant. Att vilda djur inte har trafikvett, det kan man ha en viss förståelse för, men man kan tycka att medtrafikanterna borde tänka sig för lite grand, men efterlevnaden är det lite si och så med. Sedan skall det i ärlighetens namn nämnas att jag själv inte alltid gör alla rätt när jag är i trafiken 😶.
 13. Tack själv för att ni orkade hänga med ända till "the bitter end". Delar helt din uppfattning i detta...
 14. Tack själv, för att du fann det värt besväret att följa med hela vägen. Jo, jag hade nog en osannolik tur, och även om jag fortfarande är sugen att köra hoj, ligger det (om någonsin) väldigt långt fram i tiden. Denna smäll sitter kvar ännu, och som jag skrev, jag kunde förlorat mitt högra ben. Det lockar inte att bli invalidiserad för resten av livet om man säger så, nä..
×