Jump to content

Mr.T

Members
 • Content Count

  1005
 • Joined

 • Days Won

  36

Mr.T last won the day on Juni 10

Mr.T had the most liked content!

About Mr.T

 • Rank
  Avancerad Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Gôteborg
 • Interests
  Omfattande.

Recent Profile Visitors

2942 profile views
 1. Gör det ! Berätta sedan för mig hur man skall gå tillväga.
 2. Hm, själv tyckte jag att det inte var så komplicerat, däremot lär jag behöva titta på videon upprepade gånger innan polletten trillar ner.
 3. Aha, det kanske är en del av förklaringen till varför det är så svårt !?
 4. Alltid något. Alltså, jag är ingen Deep meta guru, men lite har jag snappat upp från video efter att ha tittat några gånger.
 5. Jo, jag känner till det. Om du använder dig av Deep meta, får du förslag på keywords du kan använda om du skriver in ett eget.
 6. Det underlättar helt klart om man uppger rätt inloggningsuppgifter 😉.
 7. Någonstan mellan 4 och 256 MB, så är du hemma.
 8. Mr.T

  Getty/Istock.

  Har inget annat svar på frågan än vad jag redan svarat i den andra tråden. Dessutom kan man (jag) ladda upp bilder direkt från appen utan att gå via datorn. Det innebär att jag kan knäppa på med telefonen och redigera med snapseed och lägga upp direkt, utan att gå via datorn. Gött när man inte har något viktigare för sig, och jag använder min telefon till en hel del fotograferande. Dom bilderna som dyker upp i länken som jag la in i den andra tråden, är alla tagna med mobilen. En sak bör man ha i bakhuvudet dock; Man får betalt för hur stora filerna är, vilket innebär att om man vill tjäna lite, skall man knäppa på med systemkameran, då man får betydligt större filer med den. Men för vanligt slöfotograferande, fungera mobilen aldeles utmärkt för mig, och lika väl som att bilderna ligger på datorn/telefonen, kan dom få ligga på en bildbank 😊.
 9. Men Todde ! Nu när du har blivit godkänd går du över till datorn och Deep meta. Sedan vad det gäller skatteintervju, alltså jag har inte ens brytt mig om att gå igenom den processen, förrän jag ser att det finns några pengar på mitt konto ö h t, och det lär ju dröja. Klicka på länken så du kommer tll instruktionsfilmen. Vad det gäller kakor; Kommer det upp en begäran om att man skall acceptera cookies, klicka bara ja. https://www.istockphoto.com/se/foto/japanska-alperna-gm1158397301-316415652 😊.
 10. Mr.T

  Getty/Istock.

  Oaktat vilket, ett acceptance av en bildbank är ju en bekräftelse på att man gör någonting rätt, och det är ju roligt bara det. Det kostar inget och det kanske leder till att man höjer ribban på sitt eget fotograferande. Och naturligtvis, kanske får man sålt något (även om sannolikheten är mikroskopisk), och även om man inte bir förmögen, är det en boost för egot 😁.
 11. Precis ! Gör så är; Ladda ner appen på telefonen, ladda in tre eller sex bilder som du har på datorn eller telefonen som du känner dig särskilt nöjd med och ladda upp dom i appen. Om du blir godkänd, (och det blir du), så får du en länk skickad til din e-postadress, som du måste klicka på, för att verifiera att du är du. När du har gjort det, så kan du ladda ner ett program som heter Deep meta. Där skiver du i dina uppgifter, och sedan är du kopplad till Getty och Istock. Genom Deep meta kan du sedan ladda upp filer till Getty, där en person kommer att titta på dom för att godkänna dom, eller skicka tillbaka dom till dig för att kompletteras. När bilderna är godkända, läggs dom upp på Getty eller Istock, beroendes på (som jag förstått det) vilken klass bilderna håller. Mer om Deep meta kan du få reda på här. Sedan lägger du in så många bilder du bara kan, och hoppas på att någon kund skall tycka om just dina bilder, och så säger det Katching i kassan. Konkurrensen är hård, det finns (om jag inte är felinformerad) 100 000 000 bilder att välja mellan, men om man inte är med på banan, lär det inte hända mycket.
 12. Jo, det har jag förstått. Inte jag heller, men jag tog en chansning (med mobilbilder) , då jag tänkte att det går ändå aldrig vägen. Döm om min förvåning när jag fick ett godkännande . Sedan är det en skillnad mellan vilja att sälja sina bilder och få någonting sålt. Men jag tycker det vore roligt om man fick veta att ens bilder kom till användning i ett större sammanhang, jag tror inte att jag skulle bli förmögen, men det skulle boosta egot . Det där spelar ju kvitta, kan jag upplysa om. Dina bilder håller så hög kvalité att jag skulle bli förvånad om du inte fick en acceptans. Jag kan ju tala om för dig att de provbilder jag skickade in, så var inte någon på några storslagna vyer i de Nepalesiska Himalaya. Men, det var bara ett förslag, du gör naturligtvis precis som du vill. Jag resonerar som så, att om jag lägger upp mina bilder på 500 px, Xponerat etc, varför inte lägga in dom i en bildbank också, om dom accepterar dom !?
 13. Snyggt jobbat Todde ! Du som producerar så ända in i h*lv*te med bilder, varför ansöker du inte om att få lägga upp dom på en stock-sida ? Om jag får mina bilder accepterade, då borde det inte vara några svårigheter för dig att få dina alster accepterade och kanske t o m sålda. Det kostar inget att försöka, så go for it !
 14. Delar helt din uppfattning i det här.
×
×
 • Create New...