Jump to content

Mr.T

Members
 • Content Count

  1346
 • Joined

 • Days Won

  47

Mr.T last won the day on Juni 25

Mr.T had the most liked content!

About Mr.T

 • Rank
  Avancerad Medlem

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Gôteborg
 • Interests
  Omfattande.

Recent Profile Visitors

3747 profile views
 1. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Vet inte vilka tester du hänvisar till, men på DxO mark ligger den allra högst. Fast det är klart, det är ju inte bara den optiska prestandan som är relevant i sammanhanget. Förstår nu bättre varför du vill ha en35:a till porträtt 👍. Köpte du den från B&H !? Om ja, hur mycket sparade du (inkl. skatter och avgifter), jämfört med att köpa i Sverige !?
 2. Mr.T

  Dagens mobilbild

  Den här tycks inte gå av för hackor i o f s. Fast det är ju klart, jag vet vad du tycker om Sigma... Men är en 35:a inte lite väl vidvinklig för porträtt !? 50 mm eller ännu hellre 85 - 100 mm brukar väl vara det som gäller vid just porträtt, eller !?
 3. Mr.T

  Att handla av Amazon!

  Ligger under Your orders i ditt konto (för du har väl ett konto på Amazon !?) Där ser du dina köp, och om du tittat till höger, står det "Invoice" Klickar du på den länken kommer du till en annan sida, där du kan skriva ut ett kvitto om du klickar längst upp på länken där det står; Print this page for your records.
 4. Tack, Cope ! Är benägen att hålla med dig i det.
 5. Mr.T

  Dagstur runt Kivik

  Till Kivik (marknad) vill jag åka, var där som barn. Sedan vill jag kort nämna att jag uppskattar ditt öga för komposition.
 6. Ok, tack för det Rolf, jag får kolla. Kan konstatera att det finns en del finesser på denna kameran .
 7. Var hittar man inställningen för klippvarning (blinkies) av högdagrarna (om den möjligheten finns) ?
 8. Puh, det var ju för väl !
 9. Aaah touche, min bäste Cope 😅 ! Nej, faktiskt inte. Skälet till varför jag köpte en just nu, är därför jag vill passa på innan E - infinity försvinner från den svenska marknaden. Dessutom kände jag ett behov av en reservkamera i o m att jag planerar att åka tillbaka till Nepal och på sikt ev.Japan och/eller Kina. Att åka med bara ett hus känns inte så bra, inte minst i ljuset av vad som hände med min inte så vattentäta, vattentäta Nikon1 AW1. Lägg därtill att det finns en del intressanta funktioner i D850 som jag inte har i min D800E. Detta är den kortfattade redogörelsen till bakgrunden varför jag valde att köpa ytterligare ett hus. Hoppas det är ok med dig 😉.
×
×
 • Create New...