Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content Count

  17011
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  348

Everything posted by Jens Nilsson

 1. Tackar! Tack Thomas! Jag orkade inte ens leta, jag är oftast för lat för det. Tycker det är en djungel och inte så lätt att veta vad man ska leta efter och var. Finns ju mängder av arter och familjer hit och dit... En snubbe kommenterade bilden på Instagram och trodde att det var en vanlig husspindel, en amerikansk... dom kanske har nåt liknande, men jag tror nog mer på fettspindel som du länkar till!
 2. Trevligt med en mini-runda också emellanåt, även om det inte alltid blir så mycket bilder... men två fick du med dig i alla fall och den med rådjuret som blundar var ju lite kul, dom brukar ju alltid ha en vaken blick..
 3. Snyggt, jag blir lite avis nästan på detta utrymme, även om jag inte framkallar film som du... Men jag hade kunnat nyttja ett extra utrymme som fotostudio eller nåt, det hade inte varit helt fel...!
 4. Trevlig serie som du fotat snyggt som vanligt, men även om Rolf tyckte att skarvarna kanske var lite hårt cropade så gillade jag den, tror inte jag sett dom på någon närbild tidigare, kul att se hur dom ser ut. För vi har drösvis av dom här också i skärgården, men alltid på avstånd..
 5. Det var väldigt fina bilder sanne, man kan känna ett lugn när man ser dom. Ser verkligen ut att vara trevligt där!
 6. Tjusig serie, med härliga färger och fint ljus. Ettan är lite extra fin med sin fina spegling i vattnet
 7. Här har vi en rykandes färsk dagens, en okänd spindel för mig som klängde på vår ytterdörr när jag tog en promenad i eftermiddag. Blev ju tvungen att hämta kameran och blixt, som låg nedpackad... Hoppas säsongen för småkryp kommer i gång på allvar nu, men det är kanske lite kallt än men det börjar sakta röra på sig märker man!
 8. Trevligt med lite fågelliv i sin trädgård, jag håller med Thomas här, Gröngölingen gillas lite extra!
 9. Härligt, så framåt sensommaren så klarar du betydligt tuffare varianter!
 10. Ja fast under gällande omständigheter blev det ju en mycket användbar bild, hade du haft en billig instegskamera hade det varit värre... Tycker det blev bra så här, vilken klar och vaken blick den har! Kul när man kommer så nära.
 11. Fint fångat, gillar trean lite extra pga korrens fina pose och bra komp i bilden!
 12. Tänk om man kunde plocka ut dom ur bildskärmen... Oj så söta, snyggt fotat!
 13. Grattis grattis Mona, hoppas att dagen varit bra med massor av fina presenter!!
 14. Om vi blir kollegor återstår att se, men jag tror nog att det hade kunnat bli bra, vi hade kunnat jobba bra i hop... I gång kanske är ett starkt uttryck, men jag gör så gott jag kan.. Har ett gäng bilder från de senaste två helgerna då jag strosat omkring med mina kameror under vår husvagnsvistelse att gå igenom, men då frun ockuperat mitt skrivbord där hemma så kommer jag inte åt min dator allt för ofta. Men ska göra ett försök i helgen, då kommer vi att vara hemma lite mer..
 15. I dag får det bli en mobilbild tyvärr, hittade denna klättrare på väggen i mitt temporära kontor, ska jobba på vårt utleveranslager sen är det tänkt, då jag inte kommer att återgå till mina gamla sysslor efter min operation. Men den satt så lugnt på väggen och lät sig firas, men nu har den visst gömt sig...
 16. Jens Nilsson

  Hare

  Usch, det hade känts väldigt jobbigt om jag skulle kört över en unge..
 17. Tycker det är balansgång det där med inställningar, 1/100 s tycker jag känns lite väl långsamt, det ser ut som att skärpan inte blir riktigt hundra. Men det kan ju också bero på luftföroreningar men för min del blir det sällan bra med den slutartiden...
 18. Kan inte annat än hålla med, skarpa och fina rakt igenom!
 19. Jag håller nog med Cope jag... Snyggt fångat A-L och kul med lite nyheter, har nog aldrig sett den där svävande saken, aldrig hört namnet heller...!
 20. Mycket trevliga bilder från din härliga utflykt, så gemytligt ut! Maten såg riktigt god ut och smaken förstärks ju ofta när man äter utomhus dessutom! Kanalen känner jag igen, vi var med husvagnen på Trosa camping som ligger ett stenkast därifrån. Trosa är fantastiskt vackert och hade vi inte parkerat vagnen på Gålö hela denna säsong pga ett speciellt virus så hade jag gärna tagit en tur dit igen. Stendörren verkar intressant, där har jag inte varit, något att se fram emot då kanske!
 21. Jag hakar på en aning för sent, STORT GRATTIS I EFTERSKOTT MARTIN!!!
 22. Nej om det var möjligt så skulle jag ha den med jämt.. men det funkar inte alltid, men åker jag ut till husvagnen igen då ska den med... Snyggt Hasse, det var ungefär så jag minns den från tisdagskvällen, men det hade inte hunnit bli lika mörkt då.
×
×
 • Create New...