Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content Count

  16212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  332

Everything posted by Jens Nilsson

 1. Jens Nilsson

  Dagens mobilbild

  Nja, inte direkt...🙄
 2. Jens Nilsson

  Zoom-bilder

  LÀnge sen jag provade denna teknik men det kan bli riktigt lÀckra resultat, vilket du visar hÀr. Det hÀr ligger vÀl pÄ grÀnslandet mellan konst och ICM... Tjusigt !
 3. Snyggt, jag var ocksĂ„ sugen pĂ„ just den gluggen förut men det slutade som bekant med min 300:a. Är det den Ă€ldre modellen med pumpzoom eller?
 4. Jens Nilsson

  Stockholms finaste fÄgelsjö

  Ja det blev tjusiga bilder Àven om du inte hittade fler pippisar!
 5. Jens Nilsson

  Sverige ved Torekov

  VÀldigt vackert stÀlle, det hÀr har du gjort mycket bra sanne, snyggt fotat! Gillar kvÀllsljuset med den lÄga solen!
 6. Jens Nilsson

  Ny leksak

  Vad kul, grattis till nya kompisen! Den ser ut att vara rolig, cool effekt blev det pÄ bilderna!
 7. Jens Nilsson

  Grattis Mattias

  NÄgot sent sÄ sÀger jag ocksÄ stort grattis till dig Mathias!
 8. Jens Nilsson

  Lastbilstorpet....

  Ja det Àr otroligt egentligen vad det gÄr att fÄ fram om man vet hur man gör, riktigt bra spakat mÄ jag sÀga! Har du utgÄtt frÄn bara den bilden eller tog du flera exponeringar?
 9. Jens Nilsson

  Dagens mobilbild

  Haha, gjorde ett försök men hittade nada..
 10. Jens Nilsson

  Jameson Distillery

  Tack Mathias, ja Äker du över sÄ gör gÀrna ett besök. NÀ ingen bedövning behövs för det Àdla dryckerna!
 11. Jens Nilsson

  Jameson Distillery

  PÄ vÄr resa till Irland sÄ besökte vi Jamesons destilleri, eller rÀttare sagt en del av de gamla lokalerna skulle jag tro dÀr dom gjort ett slags upplevelsecentrum. Det fanns dock inte lika mycket att se och göra som pÄ Guinnes men det var intressant, vi hade en superbra guide. Blev dÀremot inte mycket fotat tyvÀrr. Tog fler bilder frÄn Guinnes nÀr vi var dÀr 2017 men dom bilderna har tyvÀrr försvunnit, mÄste ha blivit nÄt fel nÀr jag skulle flytta allt innehÄll frÄn datorn i panik till en extern hÄrddisk nÀr jag trodde att datorn skulle gÄ sönder... 1. 2. Jag ska börja samla flaskor till en sÄn hÀr ljuskrona, har en flaska nu som snart Àr tom... Borde inte ta sÄ lÄng tid... 3. Gamla flaskor... 4. HÀr var en station dÀr man fick jÀmföra Jameson med en Skotsk whisky och en Bourbon. De sistnÀmnda var vÀl knappast de bÀsta av sitt slag, men avsikten var inte att "gissa vilken som var godast", utan man skulle verkligen kÀnna skillnaden pÄ de olika sorterna. 5. Baren dÀr ett glas Jameson ingick i biljettpriset... 6.
 12. Jens Nilsson

  Dagens mobilbild

  Tja, vem vet, man skulle inte bli förvÄnad...
 13. Just det sÄ var det, dÄ var jag inte helt ute och cyklade dÄ!
 14. Jens Nilsson

  Jameson Distillery

  Ja det tycker jag man ska unna sig, jag gillar hela Irland! Tackar och bugar för den trevliga kommentaren! Tack, kul att du ocksĂ„ gillade det sanne! Tack tack, jag tycker absolut att du ska Ă„ka dit nĂ„gon gĂ„ng, men av din avatar att döma kanske Guinnes vore ett bĂ€ttre alternativ, dĂ€r finns mer att se och göra. Men varför inte bĂ„da stĂ€llena... Tack tack, ja men Ă„k dit vetja
 Tack Ulf, ja som sagt sĂ„ tycker jag att ett besök dĂ€r Ă€r vĂ€rt att spendera lite av sin tid pĂ„, och jag ska göra mitt bĂ€sta med takkronan. Ska sĂ€ga upp mig frĂ„n jobbet sĂ„ jag fĂ„r lite mer tid till det projektet bara...
 15. Jens Nilsson

  Dagens mobilbild

  Coolt, och av nÄgon anledning associerar jag till huvudet pÄ en gÀdda...
 16. Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade smÄkryp

  JodÄ, jag sÄg det direkt men ville inte göra sÄ stor affÀr av det...
 17. Jag kom pÄ att jag vill göra ytterligare en trÄd dÀr man kan lÀgga in en eller flera bilder pÄ smÄkryp som INTE Àr flugor eller spindlar som har egna trÄdar. Om man nu inte vill lÀgga in ett gÀng bilder och en av dom rÄkar vara en spindel eller spindel sÄ gör det inget heller. Men den Àr fri för alla att posta bilder i! Jag börjar med dessa tvÄ simpla alster: 1. 2.
 18. Jens Nilsson

  Dagens bild

  Ja det Àr makro Mona, och visst Àr det fint med triptyk er i bland!
 19. Jens Nilsson

  Jameson Distillery

  Tack för dom orden Rolf! Tackar tackar, kul att det lilla enkla uppskattades! Ja det var onekligen ett trevligt stÀlle att besöka!
 20. Jens Nilsson

  ForsÀrlan vill inte vara nÀra mig.

  Det dÀr Àr ett aber, precis som i makro-vÀrlden, Ätminstone nÀr det gÀller spindlar.. Ju större och mer skrÀckinjagande spindlar desto skyggare och rÀddare verkar dom vara...
 21. Hmm, Àr det jag som har fÄtt hjÀrnspöken men kÀnner inte jag igen poolerna, har du visat nÄgon bild pÄ dom tidigare mÄnne...?
 22. Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade smÄkryp

  Tack, kul att höra! Tackar och bugar, roligt att du ocksÄ gillade det!
 23. Jens Nilsson

  Jameson Distillery

  Sant, miljöerna i sig och sÀrskilt de gamla lokalerna Àr ju intressanta!
 24. Jens Nilsson

  Jameson Distillery

  Tack Cope! Ja Äker du till Dublin sÄ Àr det ingen omöjlighet! Nu gillar du ju inte Guinnes, och kanske inte Whiskey heller men de bÄda ligger vÀldigt centralt sÄ Àr man i centrala Dublin kan man gÄ till de bÄda stÀllena.
 25. Jens Nilsson

  Dagens bild

  Riktigt fin bild pÄ dinosaurierna!
×