Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content Count

  16841
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  343

Jens Nilsson last won the day on Februari 17

Jens Nilsson had the most liked content!

2 Followers

About Jens Nilsson

 • Rank
  ** EOS **

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haninge, Stockholm

Recent Profile Visitors

7005 profile views
 1. Huga, det är ju oftast för kallt för att bada på sommaren också så det här med vinterbad går bort för min del. Men avundas er som klarar det, det påstås ju att det är som att rebota hjärnan eller nåt liknande... Ettan gillas lite extra!
 2. Snyggt jobbat, det här är en synnerligen svår och jobbig genre men väldigt intressant!
 3. Tjusigt, du är duktig på att låta kameran hänga med och jobba när du är ute och rör dig, ettan blir min vinnare!
 4. Läckra bilder, det blir som sagt en häftig effekt med den gluggen. Tvåan var riktigt fin, men tycker kanske att solljuset blev aningen hårt i ansiktet, så därför blir bild 5 min vinnare även om färgerna känns lite naturligare i bild 3 som kommer på andra plats, men skillnaden är hårfin. Men Tarja känns snäppet mer närvarande i femman, men hon har gjort ett ypperligt jobb som modell i samtliga bilder, och du likaså bakom spakarna!
 5. Tack allihopa för glada tillrop, ja det känns otroligt bra just nu att det gått så bra trots att det varit och fortfarande är rätt jobbigt. Jag kämpar på med dagliga promenader och var på ett första besök hos sjukgymnast i går. Det kändes som att jag fått en riktigt bra sjukgymnast, ska gå där två gånger i veckan i 12 veckor. För tillfället slipper jag sprutorna, PK-värdet låg lite högre än det ska nu så just nu har jag lägre dos av Waran-tabletterna, vilket känns skönt. Men det kommer ju att variera vad jag förstår, så det får jag ser hur det blir med framöver. En kompaktkamera är ju alltid en kompaktkamera, men i dag tror jag dom flesta är relativt hyfsat bra om man lägger på några tusenlappar, men alla har de ju naturligtvis sina begränsningar. Jag har snöat in på just Canons G5X MK II som jag tror kommer passa mig. Det finns absolut bättre men då handlar det ju om lite större belopp, tycker den här är dyr nog. Den ska ju trots allt bara vara ett komplement och inte en fullskalig ersättare till min systemkamera, förutom nu då jag inte får bära några vikter. Planen är att eventuellt inhandla den i kväll, ska bli kul att testa den!
 6. Tror inte att antalet gillningar räcker till nu heller, så jag tackar er alla så här i stället, trevligt med all stöttning och glada tillrop!! Jag kom äntligen hem efter 5 dagar på karolinska och en vecka på rehab i fredags, på alla hjärtans dag, nästan lite ironiskt, i dag är det 14 dagar sen operationen. Operationen gick ju som väntat bra, men det har varit tufft efteråt och kommer väl så att vara en tid framöver. Hade några jobbiga nätter på rehab med förvirring och hallucinationer som dock gick över när man drog ner på de morfinliknande preparaten. Man har inte än kunnat fastslå mitt Waranvärde eller PK-värde som det heter så ända sen operationen har jag fått ta injektionssprutor med extra blodförtunnuning men hoppas det ska bli klart snart. Men usch vilket jobb det var att anmäla och ändra sina uppgifter till försäkringskassan, gjorde det nu via appen i mobilen men det slutade med att jag fick ringa dom. Och läkarintyget fanns naturligtvis inte elektroniskt på 1177 så jag måste skicka in en papperskopia. Detta jobb tog hela eftermiddagen, man måste ju vara frisk för att orka vara sjuk... Jag har restriktioner att inte lyfta för tungt, får endast lyfta ett kilo per hand, så fotograferingen får ligga på is ett tag då systemkameran är för tung. Men däremot så kommer jag att investera i en ny mindre kompaktkamera som kommer att få följa med på mina promenader, som tillsammans med sjukgymnastik kommer bli en stor del av min sysselsättning framöver. Och jag har i princip bestämt mig för en Canon PowerShot g5 x MKII, inte riktigt i samma klass som den Cope valde efter sin operation men ändock, jag vill ju ha en mindre kamera som är hyfsat smidig att bära med mig, så jag tror den blir bra!
 7. God morgon. I morgon är det då dags för att skriva in sig på Karolinska. Åker väl hem under helgen men så på måndag morgon ska jag infinna mig på operationsbordet så dom får sätta kniv, vinkelslip och bultsax i mig. Jag lär inte orka mycket till en början, men så småningom kan jag kanske titta in här från surfplattan, men det lär dröja innan jag kan lyfta kameran och bli aktiv igen. Men jag hoppas jag blir lite piggare än tidigare och kanske kan komma tillbaka med lite mer motivation. Måste ju t ex slipa på min ICM-teknik... Och tar det tio år så får det väl bli lite makro till våren under tiden vi väntar.. Så tack så länge för mig, nu pausar jag lite härifrån (även om jag inte varit jätteaktiv på sistone...), men jag kommer tillbaka! Be careful outthere!
 8. Ja det är otroligt, läste lite om detta. Inget direkt miljötänk på den tiden...
 9. Sorry, jag hinner inte med, är lite för inaktiv här. Har för mycket annat som snurrar i huvudet nu om man så säger, men tur att du är duktig på att reda dig själv och hitta det du söker på egen hand...
 10. Ja han är grym, begriper inte hur han fixar sina bilder med en exponering...Jag fick till en bild som inte var så snygg men den påminde lite om hur hans bilder blir men den kom egentligen till av en slump... men den var så dålig i övrigt så den kastades.. Det krävs kanske tio års finslipning...
 11. Läckra bilder med skönt tryck i färgerna. Normalt så hade jag kanske tyckt att det är lite väl mycket tryck, men i den här sortens bilder gör det dom bara lite extra drömska, så jag ger dom toppbetyg!
 12. Cool fågel, och underbara bilder som vanligt, superfina!
 13. Fantastiska bilder, avstår att försöka utse favorit, det är för jämn kamp helt enkelt...
 14. Ja jag instämmer även här med övriga, underbara bilder Mona!
×
×
 • Create New...