Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content Count

  16648
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  337

Jens Nilsson last won the day on Oktober 9

Jens Nilsson had the most liked content!

2 Followers

About Jens Nilsson

 • Rank
  ** EOS **

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haninge, Stockholm

Recent Profile Visitors

6732 profile views
 1. Oj, det var härliga höstbilder sanne, fint ljus och trevliga färger!
 2. Riktigt fina bilder Hasse, gillas skarpt!
 3. Finfint fotat, Thomas, börjar vara dags för mig att tittat till mitt strömmisland också nu snart!
 4. Snyggt fångat, hörde talas om den pippin på radion för några veckor sen att den blivit mer och mer synlig.
 5. Konverteringen går säkert bra, det har jag hört av många nu att det gör dom så mycket att det kan dom. Att risken för stroke ökar upp till fem gånger beror på att jag har just förmaksflimmer, det i sig är riskhöjande. Medicinen jag tar nu är förebyggande inför konverteringen, den innebär också en ökad risk för stroke. Jag kommer dock enligt läkaren inte behöva äta medicinen sen som det såg ut nu när jag var på sjukhuset, men jag får väl se om det ser annorlunda ut sen. Men, det blir säkert bra till slut, även om det känns lite jobbigt, man får tänka om med vissa saker tror jag.. Tack Thomas, ja jag får sänka tempot helt enkelt, men lagom motion ska tydligen bara vara bra. Gick raskt till bussen i morse, men det gjorde lite ont, får nog vänta tills konverteringen är gjord innan jag anstränger mig. Ja hoppas vi ses snart igen! Tack för de orden Robban! Nä det kändes inget vidare heller, har ju aldrig någonsin tillhört någon riskgrupp och har ju några veckor kvar tills jag fyller halvseklet, så jag är ju inte lastgammal heller, även om jag inte är purung.. Så det blev nästan lite av en käftsmäll, det här var jag inte beredd på. Hoppas verkligen att man slipper framtida besvär, fast jag vet att många får göra om elkonverteringen massor med gånger medan en del klarar sig med en eller ett par gånger endsast. Men att dom där emellan kan leva som vanligt. Så vi får se hur det går!
 6. Tack allihopa för era snälla ord, det värmer! Apropå cykling, nu under hösten har jag inte haft tid riktigt, då jag prioriterat att komma hem så fort som möjligt för att renovera garaget men annars så cyklar jag till jobbet åtminstone 2- 3 dagar per vecka under barmarkstiden. Och jag försöker även gymma ett par tre gånger i veckan, så jag tycker jag är i skapligt form. Har dessutom väldigt rörligt jobb också. Det var några här på jobbet i går som sa att jag var den sista man skulle misstänka att åka på en sån här grej... Men det är väl lite som ett lotteri antar jag, och jag vann eller nåt.. Cope, låter som att du hade det betydligt värre, men dina rader känns ju lite lugnande i alla fall, så det blir säkert bra det här. Men det kommer alltid att finnas kvar, jag kan med största sannolikhet få göra om konverteringen men det är omöjligt att veta hur ofta. Och den ökade risken för stroke är nästan det som känns mest jobbigt just nu..
 7. Ja hej alla, jag tittar in lite snabbt bara, brukar hålla koll på en hel del här även om jag inte alltid loggar in. Blir till slut för mycket att kommentera så det får bli framöver om jag lyckas hitta motivation till att fota själv. Det blir ju roligare när man själv är aktiv tycker jag. Jag går ofta och funderar på vad jag ska hitta på, försöker läsa lite fototidningar igen för att komma i gång, men det går trögt. Har ju som bekant haft fullt upp under hösten, och det händer mycket på jobbet just nu, ny chef bl a som rör om lite i boet på gott och ont. Det behövs på många områden men det blir en del omställningar för oss alla. Och han är morgonpigg dessutom den spjuvern, och springer runt och hälsar på oss och håller koll så jag kan inte gärna stå och surfa speciellt mycket på arbetstid längre... I torsdags så började jag hålla koll på min pulsklocka då jag i en veckas tid känt kraftig hjärtklappning och en skenande vilopuls, åkte in och det visade sig att jag har förmaksflimmer, även kallat hjärtflimmer. Fick medicin för att sänka pulsen och blodförtunnande som ska ätas en månad innan det blir elkonvertering, dvs man ska starta om hjärtat så det ska slå i rätt takt. Känns ju så där, det väcks många tankar som snurrar runt. Nu löper jag upp till 5 gånger större risk att få stroke, och det vet man ju vad det kan göra med folk. Det hade ju naturligtvis kunnat vara värre, men det snurrar på som sagt i skallen... Jag har känt mig ganska slut och matt i kroppen de här sista dagarna, och efter att ha haft hög puls så säger dom att det inte är konstigt, plus att den pulssänkande blodtrycksmedicinen kan göra att man får lite sämre ork. Men i dag känns det skapligt, och i morgon blir det till att åka till jobbet igen. Så där, då har jag ventilerat och skrivit av mig, och förhoppningsvis får ni se mer från mig framöver, men jag ligger lågt ett tag tills jag kommit i gång. Ha det gott så länge...!
 8. Hehe, har du aldrig fotat månen så här...? Jag klev ur bilen för ett testskott i den dimma som rådde, och när jag gick runt bilen för att kunna luta mig mot den så såg jag att månen hamnade bakom dessa smidda kringlor som satt ovanför en skylt vid dikeskanten, så jag testade...
 9. Jättefin serie, kul att du fått tillbaka ett gammalt intresse, och med din lokalkännedom så lär det finnas mycket att utforska! Även om jag läst många gamla trådar på Flashback och de flesta säger att det är knepigt just i Stockholm. Mycket har bommats igen och rivits, eller är bevakat och låst. Och de pärlor som eventuellt finns kvar hålls hemligt av förståeliga skäl..
 10. Tack alla, men om de här framkallar epilepsi får jag fila ordentligt...
 11. Oj, såg det ut så i dina ögon bör du kanske gå till en optiker eller läkare... Nä men det här var ju riktigt läckert, mycket bra utfört!
 12. Ja i annat fall får du placera dom i en bokhylla eller nåt, det ser ju bra ut... Men vilken flax, jag brukar bli insläpad av frugan på stadsmissionen i bland, men jag hittar bara skrot, aldrig nåt som ser ut som ett objektiv värt att lägga en tia på...
 13. Tja, det såg gott ut i alla fall...
 14. Skitsnyggt Tarja, fin vinkel och komposition!! Och dessutom så åtminstone i den här bilden stod inte jag i vägen, men du kanske har beskurit den...? Upp med fler bilder nu, för nu vet du ju hur man gör...!
×
×
 • Create New...