Jump to content

Jens Nilsson

Members
 • Content Count

  17143
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  351

Jens Nilsson last won the day on September 2

Jens Nilsson had the most liked content!

1 Follower

About Jens Nilsson

 • Rank
  ** EOS **

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Haninge, Stockholm

Recent Profile Visitors

7622 profile views
 1. Snyggt, trean påminner mig på något konstigt vis om dinosaurierna i filmen Jurassic park...
 2. Jo visst kan jag tycka dom är fina, men väljer kanske inte ordet vackra... men vi är ju alla olika som tur är!
 3. Tack, ja det kändes nästan så också, förutom när man hamnade i skugga..
 4. I dag gjorde vi en kort utflykt till Gålö för att checka ut från vår campingplats, husvagnen tog jag däremot hem förra helgen. Det var ruskigt fint väder och en del tappra surfare var ute och testade lyckan, men det blåste nog en aning för lite gissar jag.
 5. Här har jag tre bilder från samma spindel som den senaste, men dessa togs i går. Den verkar trivas på vår altan, har dock tyvärr spänt upp sitt nät där man går så man får ducka om man inte vill ha den på nosen... Sen följer en serie bilder på vad som verkar vara en fönsterspindel enligt fb-gruppen "Spindelnätet". 1. 2. 3. 4. 5. 6.
 6. Nä det kan ju vara sant, fast nog händer det att jag blir nöjd med någon av mina bilder när jag är ute och fotar, men det hindrar ju inte att jag försöker ta ännu bättre bilder av samma motiv. Månen är ju ett sånt klassiskt motiv... Bilder jag inte är tillräckligt nöjd med skulle jag ju aldrig posta någonstans, så när jag visar upp någon bild får jag väl anse mig nöjd med den även om jag vet att många skulle gjort den bra mycket bättre. Men jag vet min och min utrustnings begränsning och får utgå från det!
 7. Superfina bilder, och även om jag inte kommit så långt att jag skulle säga att dom är vackra, så kan jag sträcka mig till att säga att dom är häftiga, riktigt coola små kryp!
 8. Tack så mycket Thomas! Tackar, vet inte om jag kommit tillbaka på allvar, men gör mina försök då och då. Jag har blivit lite av en periodare, och hittar jag motivation och får några idéer i bland bara så är det väl så det får vara helt enkelt!
 9. Coolt, korpar tycker jag brukar vara svåra att fota, men här fick du till det må jag säga! Tvåan var kanonfin!
 10. Tack för det, men blev inte riktigt nöjd men allt blir ju inte tipp topp!
 11. Ja, får man till en bra bild på dom som den här, då kan dom vara fina. Men i bland under semestrarna då vi sovit hos svärmor i Norrland, och då framförallt i husvagnen så blir man inte så glad när dom kommer tidigt på morgonen i flock om kanske 50-100 st och skriker som om dom hade betalt, då hade jag hellre riktat en hagelbrakare mot dom än en kamera...
 12. Vi är inte helt säkra än om det blir någon hund, men om det blir så ser det ut som att det kanske blir en labrador retriever, men vi får se som sagt. det är nog mest min fru som är tveksam, och jag har också alltid varit tveksam eftersom man blir ganska bunden och låst med husdjur. Vi har alltid gillat friheten att kunna åka bort när som helst utan att behöva bry sig om att någon måste ta hand om ett djur när vi är borta. Vi har dessutom en del bekanta som är allergiska, så det har också gjort att vi aldrig haft djur.
 13. Tackar tackar! Tack så mycket, kul att den gillades!
×
×
 • Create New...