Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  608
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Everything posted by Robert

 1. Fina pärlband, kan nästan inte bli bättre.
 2. Blir lite extrajobb nu under hösten. Riva och renovera golv samt installera nytt kök efteråt
 3. Bilden visar undersidan av det gamla köksavloppet. Visste att det läckte men inte att skadan var så här stor.
 4. Robert

  Dagens mobilbild

  Nedsänkning av pumpen i borrhålet tog en stund men gick förhållandevis smärtfritt.
 5. Har 4 flipper till fast de behöver lite arbete innan de är spelbara.
  Maffig vattenström, undrar om den lille pippin fick fatt i något.
 6. Robert

  Stor uppdatering

  Har fixat uppladdningsproblemet. Temat är något förändrat sedan innan men ska fungera utan problem.
 7. Lite brödtext bara för sakens skull. Fast man har nog skaffat lite för många flipperspel...
 8. Robert

  Stor uppdatering

  Precis genomfört en ganska kraftig uppdatering vilken kan ha introducerat småfel eller andra konstigheter. Temat ser lite annorlunda ut vilket jag ska åtgärda. Chatboxen har vissa problem men det brukar den efter större uppdateringar så det löser sig. Har inte hunnit checka av allt än men det kommer.
 9. Uppgraderade Loopiakontot där Xponerat finns för över ett år sedan till Loopias webhotell då jag tänkte starta en liten, helt orelaterad till Xponerat, webshop. Blev inget då jag och min partner insåg att vinsterna skulle bli för små relativt insatt arbete, så jag nedgraderade till vanligt domänkonto. Detta fick till följd att Loopia raderade precis ALL tidigare information. Pekningar, CNAME och annan data som jag haft inlagt under flera år bara borta. Därav att sajten inte fungerade ett tag men nu har jag suttit här och återställt det mesta men det var ett febrilt letande runt efter olika nycklar och annan data.
 10. Robert

  nostalgi

  Vi kommer alla att sakna Gerard och hans glädje. Må du vila i frid Gerard!
 11. Snyggt och bra djup på framförallt den sista bilden!
 12. Åhh den ser goood ut! Mysigt att sitta på bryggan och mumsa.
 13. Blir ju lite billigare samt lättare att hantera mot en stor bökig dslr-rigg. Har en mindre Panasonickamera så kanske fast det får bli nästa år i så fall.
 14. Tänkte börja med lite dykfoto för flera år sedan när jag skaffade min första DSLR men blev avskräckt av priset för undervattenshuset. Kanske något att pröva igen nu när man har råd.
 15. 1.1 och 5 ser jättehärliga ut.
 16. Sådana underbart komponerade och manipulerade bilder. Nu blev jag ordentligt inspirerad. Tack för att ni delade, Cope och A-L!
 17. Läste precis om den och här har du fotat kometen flera ggr om, tack för finfina bilder på något ingen av oss kommer att få se igen...om man inte tror på återfödsel.
 18. Det finns en tab för att förändra ansikten. Ta bort rynkor automagiskt, göra ansiktet smalare utan att förvränga bakgrunden och en hel massa annat godis. För efterbearbetning av porträtt/modellfoto är det nog helt ok.
 19. Ett litet simpelt försök till att simulera en grantopp högt över en bergskedja dold bakom dimma. Det enda som inte är "fejk" är pippin och grantoppen. Solstrålarna är in-simulerade, den massiva dimman likaså samt molnröken. Himlen är även den modifierad från en template samt skuggor och ljus simulerade att passa den riktiga pippin och resten av objekten. Perspektivet på pippin är inte riktigt korrekt men detta är ett 10-minuters test.
 20. Det finns tonvis med himlar och även ett rejält knippe småobjekt. När man lagt in sin valda himmel så justeras ljus, skuggor och andra parametrar för att få himmeln att smälta in. Det fanns ett reglage för att ta bort solljuset men ville ha kvar det som konstrast. Inbyggda AI alogritmer som sköter allt på någon sekund som du annars måste göra manuellt i Photoshop under minuter eller timmar. Känns som fusk men samtidigt så öppnar man för kreativiteten när man inte måste sitta och pilla med enskilda pixlar.
×
×
 • Create New...