Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  430
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Robert last won the day on December 14 2018

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Robert

  Ej existerande människoansikten

  Jo den ville som inte funka riktigt innan man klickade på att få se bilden och sedan uppdatera den sidan.
 2. Robert

  Ej existerande människoansikten

  https://thispersondoesnotexist.com/ AI som skapar helt nya ansikten baserat på vad ett människoansikte består av. Ingen av dessa finns, fast de kan ha likheter med riktigt individer.
 3. Robert

  Grattis Todde

  Grattis Todde!
 4. Robert

  Försök att stacka

  Riktigt bra gjort.
 5. Robert

  Hälsning från Jurmala

  Var över där ett par ggr 95-97 och minns Jurmala framförallt. Farsta fanns resterna av La Perle kvar vid stranden eller är det helt rivet? När jag var där hade de åren innan haft lite "maffiagräl" som slutade med att restaurangen brändes ut. Vacker men förfallen stad då jag besökte den. Inga bilder kvar sedan dess då dessa förkommit i någon av alla flyttar sedan dess. Katedralen, svenskporten och kruthustornet är de jag minns bäst...och så hotellet med sin svarta fanérinredning.
 6. Robert

  24,9 billioner pixlar

  Fantastisk bild men vilket myller av höghus.
 7. Robert

  Gott Nytt foto-År på er!!

  Samma här! God Fortsättning på er alla! ✨
 8. Robert

  God Fortsättning - En Klapp från tomten

  Tänkte inte på nyåret och allt runtomkring så förlänger testet ytterligare en tid.
 9. Robert

  Supporttråd TestGalleri

  Denna tråd är till för att rapportera fel/brister/önskemål rörande det nya testgalleriet som kan återfinnas här -> http://www.fotogrodan.se/ Så sätt igång:
 10. Robert

  God Fortsättning - En Klapp från tomten

  Förhoppningen är att på ett enkelt sätt kunna föra över bilder från det första Coppermine-galleriet. Det finns nämligen ett par trevliga plugins som låter användaren länka till ett annat galleri och därmed sker uploaden till detta helt automatiskt (står så i beskrivningen iaf). Inga garantier men om det fungerar pratar vi om ett antal tusen bilder som så att säga blir "återfunna". Testperioden kommer troligtvis att sträcka sig över någon vecka och under den tiden kan det förekomma radering av användarkonton som del i testerna, men ni får alltid meddelande om så har skett ifrån oss! Tack på förhand!
 11. Har fixat tillsvidare. Huvudalbum är Community och under den hamnar era privata album. Ska ordna mer privacy men sitter och äter lite fortsättningsJulmat samtidigt.
 12. Den finns i menyn som Fotogrodan-BETA eller här . Den kommer tillsvidare vara som den gamla fotogrodan, alltså fri från avgifter och reklam.
 13. En första betaversion av vår nya fototjänst. Den är helt oprövad och med basic funktionalitet vilket innebär att den kan bara bli bättre, med lite hjälp. Därför frågar jag er om ni är villiga att testköra den och komma med förslag på förändringar/förbättringar. Allt kan inte göras men mycket och den är snabbt, mycket snabb, iaf de initiala tester som jag kört själv. Kanske kan den falla någon i smaken. Det är bara att registrera sig, inga begränsningar. God Jul o Gott Nytt År! 🎄
 14. Robert

  God jul

  Gosiga julkatter! God Jul!
 15. Robert

  SSL Certifikatet går ut imorgon

  Nu är certifikatet uppdaterat men då Digicert tog alldeles för lång tid på sig så gick jag tillbaka till Comodo.
×