Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  407
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Robert last won the day on Oktober 25

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Robert

  Inga mejl längre

  Alla dessa misstankar! 🤪
 2. Robert

  Serverflytt

  Nu har jag pillat lite till under huven vad gäller snabbhet.
 3. Robert

  SSL-certifikat

  Om du tittar på symbolen i adressraden som ser ut som ett hänglås, i FireFox är den grön, så ser du vad SSL är till för. Det betyder att den data som du skickar till servern är krypterad på ett säkert sätt. Nu finns det egentligen inga hot mot vår lilla community men som sagt det kan lugna ner nya potentiella medlemmar som hittar hit. Sitter och jobbar på en del uppdateringar men även lite annat myspys för forumet.
 4. Robert

  SSL-certifikat

  Fotogrodan är dock än så länge "osäker", ska installera ett SSL-cert för den med. För övrigt tack Rolf för att du informerade mig om felaktig pekning av domänen. Nu fungerar den igen.
 5. Robert

  SSL-certifikat

  Nu har sajten ett verifierat SSL-cert installerat, inget selfsigned utan ett normalt SSL-certifikat. Nya potentiella medlemmar bör bli mindre avskräckta nu. 🍹
 6. Robert

  Dagens bild

  Mums lillepv, är nästan så man skulle kunna ta en tugga rakt ur monitorn.
 7. Robert

  Serverflytt

  Jag har varit delägare av en gamingcommunity tills igår men valt att lämna då jag inte känt att min själ varit med hundra procent under sista tiden. Vårt fotoforum låg på en av mig hyrda servrar som även användes för att driva ett spelforum av större format (många användare). Som ni vet har jag till och från försökt att snabba upp forumet men allt var förgäves då slöheten inte berodde på vare sig detta forumet eller spelservern vilket jag trodde initialt. Istället verkar det som att det varit andra program utom min "kontroll" som slöat ner forumet. Lite varför det varit som det varit med den dåliga hastigheten.
 8. Robert

  Bildtest

  Testar okomprimerat samt bilbearbetning.
 9. Robert

  Serverflytt

  Nu har servern bytt hem, förhoppningsvis ska allt flyta på utan större problem. Enl. vissa går forumet betydligt snabbare att ladda vilket alltid är bra.
 10. Robert

  Canon EOS R släppt

  Damp precis ner ett mejl där man meddelar att Canon släppt sitt spegellösa alternativ, Canon EOS R. Den är baserad på Canons 6D II. Tydligen har man valt att ha ett helt nytt objektivsystem kallat RF men det ska gå att köpa till en adapter för "äldre" fattningar. https://www.kamerabild.se/nyheter/canon-eos-r-nytt-spegellost-system
 11. Robert

  Ny medlem

  Välkommen tillbaks Eddie! Det var länge sedan, hoppas allt är gott med dig och de dina!
 12. Jo, håller med. Blir lite ledsamt om inte så många som möjligt kan ses.
 13. Jag kommer på morgonen för bäveräventyr och Rolfens patentmackor!
 14. Robert

  Uppdateringar uppdateringar

  Lite småfix behövs genomföras, bleka färger osv, men det sker löpande. Just nu ska serverns cache vara lite mer effektiv förhoppningsvis, fast jag kan inte se skillnaden då jag ännu ej fått fiber trots löften om det redan förra hösten.
 15. Robert

  "Min älskade bebis"

  Ger aldrig upp Sony'n nu men Rolfs blick när han sträckte sig efter sin Nikke... 🤪
×