Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  30

Robert last won the day on Mars 27

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hyltebruk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Härlig hacke, hoppas själv att få fånga en. I mitt tycke bild nr. 2 har det där lilla extra.
 2. Ettan är ju så nära en fågelmodell man kan komma, direkt uppvisning. Fyran är lite skön där han räcker ut tungan efter sin tappade matbit och sedan koltrasten som ser så ledsen ut för han missade hela frökalaset.
 3. Shoppad eller inte? 9 stycken bilder, är de photoshoppade eller inte? Submitter Robert Type Graded Mode Time 3 minutes Total Questions 9 Category Jubileumstävling 2020 Submitted 03/29/20  
 4. Robert

  Xponerat 10 år

  Jodå, de ska allt bli några fler. Har ett par teman klara.
 5. Tackar, ska bli spännande att se vad man kan fånga på bild och framförallt få igång mitt fotande igen.
 6. Robert

  Forumets downtime

  Har varit några och dessa har berott på pushade uppdateringar för Windows 2016 där servern startat om men beroende på uppdateringen har själva webservern inte startat trots att den är installerad som en service.
 7. Tackar, ska absolut ta in de råden från pippi-mästaren.
 8. Robert

  Xponerat 10 år

  Har som dragit fram och tillbaka men tyvärr blir vi tvungna att skjuta på det av skäl som ingen kan ha missat vid det här laget. Ska se om vi inte kan fira det på något annat sätt och sedan när det lugnat ner sig ha en kul fototräff likt den ni hade i Gränna framåt hösten.
 9. Robert

  Grattis Robban!

  Tack så jättemycket allihopa! Det är ni som gör det värt att driva forumet vidare, tittar in varenda dag och förundras över all kreativitet och de kunskaper som ni ger prov på!
 10. Ska försöka kickstarta fotandet igen och införskaffade 200–600 mm f5,6–6,3 G OSS till min Sony. Tog tre bilder innan jag uppmärksammade att batterierna behövdes laddas. Här kommer den bästa av de tre bilderna, lite som en milestone.
 11. Den ser finfin ut. Alltid bra med en lite mindre kamera som man kan bära med sig överallt utan problem.
 12. Kul att du fångat den när den står på marken och spanar. Normalt ser man dem antingen sittandes på en gärdsgård eller högt uppe i träden.
 13. Fåglar Totalt 17 fåglar i varierande storlek med ett snitt på 7 sekunder per fågel får ni totalt 2 minuter på er att svara. Submitter Robert Type Graded Mode Time 2 minutes Total Questions 17 Category Jubileumstävling 2020 Submitted 02/05/20  
 14. Robert

  Nikon D850

  Sådan underbar skärpa!
×
×
 • Create New...