Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

Robert last won the day on December 31 2020

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hyltebruk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 6, 7 och 8 blev härliga med det extra solljuset. Sista sekvensen påminner om en vanlig danskväll när killen får nobben men inte fattar med en gång.
 2. Robert

  Dagens mobilbild

  Kylig skönhet just vid solnedgång idag.
 3. Robert

  SONY A1

  Wow, bara wow! Vilken kamera som de fått till. Hade det inte varit för att jag redan skaffat A7RIV så hade denna varit på god väg ner i min kameraväska. Snabb-spec: 50.1MP33 35 mm staplad CMOS-sensor i fullformat med inbyggt minne Kontinuerlig bildtagning med 30 bilder/s med AF/AE-spårning Filminspelning med 8K 30p och 4K 120p Bred AF-täckning med 759 punkter för fasdetektion och 425 punkter för kontrastavkänning https://www.sony.se/electronics/kameror-med-utbytbart-objektiv/ilce-1/specifications
 4. Roligt att se dig igen! Kul med din placering, kan tänka mig att motståndet var massivt. 2020 har varit ett jobbigt år för alla så det är inget konstigt att man känner sig lite urvattnad. Snart får vi många vackra soldagar igen och då vaknar lusten till liv igen får vi hoppas.
 5. Robert

  Mikrofon

  Ja, ljudet fortplantar sig genom chassit.
 6. Robert

  Mikrofon

  Om du inte hör den vid normal användning så kommer du inte att höra något biljud med en upphängd mick.
 7. Robert

  Mikrofon

  Äger en Röde Rycote (boll)mikrofon och så länge det inte är ett objektiv med riktigt högt motorljud så hörs det inte då micken sitter i en upphängning som inte överför kameraljud via chassit. Titta på Rödes sortiment då de är bäst, men kostar en del. I det här fallet får man vad man betalar för. De flesta kör med shotgun-mickar verkar det som, allsidigast.
 8. Har du lurat kurre att bli Nikonist, så hemskt! Sista bilden: "jag har också en riktigt stor näbb!".
 9. Det var fina fulingar, fast den sista är kanske inte direkt ful.
 10. Har precis skapat ett mörkt tema som kallas 'Dark Theme'. Du hittar den i Theme-scrollen längst ner.
 11. Nu har du varit inne på Naturhistoriska museet igen och stulit deras fågelmodeller. Jättefina bilder. 2'an, 8'an och 9'an slår an tonen lite mer hos mig.
 12. Ja, då är det dags! Ger er 10 minuter att avsluta eventuella inlägg innan jag stänger servern för den större hårdvaruuppdateringen.
 13. Robert

  Julgodis

  Undrar om detta räcker, en god vän kommer över och stannar under nyårshelgen. Misstänker att han är en riktig gottegris så allt är nog slut innan första dagen är över, eller hur Rolf?
×
×
 • Create New...