Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Robert last won the day on Maj 4

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hyltebruk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Robert

  söndags-slafs

  Ser trevligt ut med en god middag och lite fotboll till det. Ölen är dock alldeles för stark för min smak men det är bara jag. Smaklig spis i efterskott!
 2. En "sidoeffekt" av den nya senaste bildposter är att hovrar man över rubriken får man upp hela tråden i miniformat. Något jag inte visste om men ser att det kan vara intressant för vissa.
 3. Ja, just trådar med flera bilder från olika kommentatorer får ingen egen minibild, om inte en admin går in och manuellt lägger till en.
 4. Tack, låter bra! Som ni nog har noterat så är den gamla 'senaste inläggen' i sidoblocket kvar. Anledningen till det är att den visar alla inlägg från hela forumet medans bildblocket "bara" visar inlägg från bildforumen.
 5. Tänkte få fram våra upplagda bilder något bättre och la då till en senaste 5 bildposter. Är det störande eller på annat sätt irriterande så hojta och vi kommer att lyssna.
 6. "I see you!", älgarna är verkligen skogens konungar. Så majestätiska. Kul att du fick syn på en samtidigt som du hade din kamera redo.
 7. Mitt första besök som blev hellyckat så absolut en toppendag!
 8. Tack alla och Kungen får ingen nog av!
 9. Ståtligt den sitter där, lär nog även vara andra fåglar som landar där.
 10. Robert

  grön skalis

  Så vacker den är. Fint fynd!
 11. Fina bilder som vanligt. Jag satt lite vid sidan av så din bild nr. 3 kunde jag inte få till då ett stort löv skymde halva kungen. Måste åka dit igen snart för det är sån fin miljö.
 12. Så har jag äntligen gått igenom alla bilderna som jag och Rolf fick för ett tag sedan. Var inte lätt då många såg bra ut men valde till slut ut några på kungen och 2 på bävrarna. Är inte helt hundra på kompositionen men det kommer med lite övning antar jag. Den sista bäverbilden tog jag med bara för det härligt gröna skimret. 1. 2. 3. 4. 5.
 13. Fint med reflektionen i vattnet. Snyggt fångat!
 14. Oavsett mjukhet, som inte jag märker, så är det finfina bilder.
×
×
 • Create New...