Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Robert last won the day on April 4

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hyltebruk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gratulerar Martin! Hoppas paketen var många och tårtan extra smarrig!
 2. Kul att du fick se en. Själv ser jag bara spår efter gnagare när katten lämnat kvar en svanstipp eller något bakben som inte smakade.
 3. Ska göra en översyn av alla installerade teman, har som inte gjort så mycket med dem sedan de installerades för evigheters sedan (förutom uppdateringar förstås).
 4. Detta för att lösa ett eventuellt problem med inloggning via mobilen. De som vill kan sedan byta tillbaka till sitt favorittema.
 5. Det har blåst en hel del senaste tiden och ingen direkt sol. Var lite småfint idag så det kommer.
 6. ... men det är blåsigt, regnar och bara kallt större delen av dagarna. Småfåglarna surrar runt som flugor överallt runt matplatsen så det rycker i avtryckarfingret. Såg något som kan ha varit den mindre hackspetten men hann aldrig få fatt i kameran innan den var borta igen.
 7. När jag bearbetar så känns det bättre för egen del med lite mörkare, känn skarpare. Sedan kanske jag dragit lite för hårt i kontrasten. Ska experimentera lite framöver.
 8. Har som varit i ett litet lågvattenmärke vad gäller fotandet men nu när solen tittar fram ryckte det till i avtryckarfingret igen! De flesta med lite glimten i ögat men även ett par som jag själv tyckte såg fina ut. 1. Han håller koll på ALLT! 2.Även om man är liten kan man vara fin. 3. Så sköönt i solen! 4. CHAAARGE!!! 5. Nästan julkortsmotiv. 6. Domherren skådar ut över sina domäner! 7. "Läskig tunga du har men min är längre!" 8. Domherren igen i all sin prakt!
 9. Att du klarar av att sitta still så länge i kylan. Fina bilder på strömisarna i vanlig ordning!
 10. 6, 7 och 8 blev härliga med det extra solljuset. Sista sekvensen påminner om en vanlig danskväll när killen får nobben men inte fattar med en gång.
 11. Robert

  Dagens mobilbild

  Kylig skönhet just vid solnedgång idag.
 12. Robert

  SONY A1

  Wow, bara wow! Vilken kamera som de fått till. Hade det inte varit för att jag redan skaffat A7RIV så hade denna varit på god väg ner i min kameraväska. Snabb-spec: 50.1MP33 35 mm staplad CMOS-sensor i fullformat med inbyggt minne Kontinuerlig bildtagning med 30 bilder/s med AF/AE-spårning Filminspelning med 8K 30p och 4K 120p Bred AF-täckning med 759 punkter för fasdetektion och 425 punkter för kontrastavkänning https://www.sony.se/electronics/kameror-med-utbytbart-objektiv/ilce-1/specifications
 13. Roligt att se dig igen! Kul med din placering, kan tänka mig att motståndet var massivt. 2020 har varit ett jobbigt år för alla så det är inget konstigt att man känner sig lite urvattnad. Snart får vi många vackra soldagar igen och då vaknar lusten till liv igen får vi hoppas.
 14. Robert

  Mikrofon

  Ja, ljudet fortplantar sig genom chassit.
×
×
 • Create New...