Jump to content

Robert

Administrators
 • Content Count

  462
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Robert last won the day on September 3

Robert had the most liked content!

About Robert

 • Rank
  Administrator

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Problemet löst, det var chatboxen som spökade. Borttagen tills vidare. Ni kan bli tvungna att ladda om forumet ett par ggr då den om-cachats och bilderna kan försvinna vid första besöket efter denna åtgärd. Edit: Chatboxen fixad, allt väl 12 glas! Skepp Ohoj! ⛵
 2. ToddeSwe, behövs inte då Rolf beskrivit problemet detaljerat men tack ändå.
 3. Missade att informera om att jag la ut en support ticket ang. att vissa användare har problem med dropdown och bilder på framsidan. De har nu gått igenom forumet och menar att felet inte ligger hos forumet utan hos de användare som har problem. Jag är inte hundra på att så är fallet efter att jag har testat lite inställningar med Rolf. Vi löser detta på något sätt, ska testa lite mer senare.
 4. Satte själv 2016 två avokadokärnor. Båda växte rejält men den ena dödade sorgmyggornas larver och den andra har jag fortfarande kvar. Tipset var ifall man ville försöka odla egna avokado att minst 2 skulle blomma och sedan pollinera varandra. Nu får den växa tills den slutar eller går genom taket. Fina bilder med god stämning i bild 3. Annars härnere är det kirskål som gäller för hela slanten vara sig man vill eller ej.
 5. Tänk att dessa magnifika djur finns i allt från nästan stor som en mindre elefant till liten som en dvärgpudel. Snyggt fotat!
 6. Robert

  Chatboxen fixad

  Märkte inte ens att den slutade fungerar förrän jag såg att det inte kom några nya mess.
 7. Konstigt, så här ser det "nya" temat ut: ...och så här ser det "gamla" ut:
 8. Är det mobilversionen vi pratar om, i så fall är det samma. Skulle ha nämnt att det gäller datorversionen av forumet.
 9. Ni kan prova ett nytt tema som är installerat. Det heter Moderno och kan hittas via dropplisten längst ner i mitten av forumet.
 10. Det är omkastat så ordet 'ämne' hamnar där namnet ska vara och tvärtom. Tidsstämpeln får jag checka.
 11. Robert

  Till Robert!

  Jag hittade ett annat fel för an annan användare där en nyckel inte stämde överens. Visade sig att temat blev utdaterat vid uppgraderingen, har nu förnyat och uppdaterat. Hoppas det löser biffen.
 12. Robert

  Till Robert!

  Jag har gått igenom errorloggen och även rensat servern cache, mer kan jag inte göra från min sida. Möjligtvis att du behöver rensa din cache.
 13. Det tog lite längre tid än väntat så det blev aldrig aktuellt men annars hade det synts ja.
 14. Väntar fortfarande på mina statiska IP'n men de lär komma snart. Tar ner forumet för flytt på fredag så slipper jag betala serverhyran för Juli, blir nog nere från lunch till kvällen på fredag. Om jag inte fått mina fasta IP'n innan helgen kan jag fortfarande sätta upp servern på det publika IP't tills vidare. Skulle xponerat.se inte gå att nå så kan ni pröva xponerat.com (har xponerat under följande domäner: .se .com .eu .net .org .nu) tills .se propagerat över nätet. Simma lugnt! 🦈
×
×
 • Create New...