Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/17/20 in Posts

 1. Paparazzi

  Grattis Mona

  Idag går våra tankar till mamma extra mycket då hon idag skulle fyllt år 😢💖 Idag får hon fira med sina föräldrar och vi tänder extra många ljus idag🕯🌹🕯🌹🕯
  7 points
 2. Riggade åtelkameran mot uteplatsen när jag och min sambo skulle iväg på en liten tur till Österlen. Mest för att se hur mycket våra katter rörde sig. Den enda som visade sig där var grannens katt som var väldigt nyfiken. Han kanske bara ville vara säker på att vi inte var hemma så han kunde äta upp den utlagda kattmaten i lugn och ro. 😼
  5 points
 3. Martin

  Dagens bild

  Efter att ha glömt återställa inställningar efter lite experimenterande så hamnade jag i dag i en väldigt mörk miljö och då visade sig misstaget att inte återställt efter experimentet. De övriga fotona har varit i bättre ljus så då har inte ISO dragit iväg men nu studsade det iväg till 25.000 vilket ju är lite väl högt.... men nåväl, tack vare det så blev det ju en bild i alla fall.
  5 points
 4. Martin

  Dagens bild

  Ute efter rovfågel och såg en massa svalor (trodde jag först) sitta på en kraftledning en bit bort, zoomade in och såg att det var massa starar (tror jag?). Tryckte av ett par skott och åkte vidare. Kommer hem och inser att jag minsann fångade en ormvråk också som jag inte alls såg på plats. Så kan det gå när man mållåser.
  5 points
 5. Ove

  Dagens mobilbild

  Iphone 11.
  4 points
 6. Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  Tidig krispig vintermorgon i skärgården. Havtornsudd/Gålö
  4 points
 7. -Vad gör du lille vän? Du ska nog inte äta fler frön för du börjar se suddig ut.
  4 points
 8. Perjak

  Semeterstreet

  Tack för kommentaren! Vad gäller nämnd medlems IQ har jag ingen åsikt men jag uppskattade hans kommentar.
  4 points
 9. ...livlinan är påkopplad! Fina diffraktionsfärger i spindeltråd.
  4 points
 10. Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  En Berlinkonstnär gör konst i skogen. Denna bild har inget märkligt filter utan jag använde Olympus Pen-F black and white settings. Tycker statyn blev fin i svartvit. Står vid en skogstjärn.
  3 points
 11. Cope

  Dagens bild

  Tillbringade ännu en kväll vid stranden.. Denna gång i Nyhamnsläge.....Därefter klämde jag en hemmagjort räkmacka
  3 points
 12. Martin

  Dagens bild

  En grupp dovhjortar. Ett gäng rumpor. Nästan lite zebraeffekt att de smälter ihop...
  3 points
 13. Cope

  Dagens bild

  Denna kväll avslutades på samma strand som igår. Dock ett par hundra meter längre söderut och dagen till ära ett nytt motiv
  3 points
 14. Cope

  Dagens bild

  Det är inte ofta jag är ute numera men förhoppningsvis ska det nu bli ändring på det......hoppas jag
  3 points
 15. Cope

  Dagens bild

  Från ett färglöst landskap. Sjöarna är frusna och kunde beträdas vilket var en lite annorlunda upplevelse.
  3 points
 16. Hej på er, jag tittar in lite snabbt igen, har en semesterdag för att vara hemma med hunden då frugan som sitter hemma och jobbar inte hinner med alla videomöten mm när hon är ensam med hunden. Har börjat lite smått att titta på hunddagis, vilket vi tror blir oundvikligt i längden. Jag såg en bild i Canon-forumet på fb för en tid sen, där en kille lekt lite med sin kamera. Ville testa jag också med nåt liknande, ingen speciell bild med nåt speciellt intressant motiv egentligen, men lagom avancerat för att jag skulle orka prova. Använde appen i mobilen för att fokusera och trycka av, och eftersom jag bytte mobil i somras var det första gången och jag var osäker på om det skulle funka med kamerans inbyggda wifi då mobilen i sig redan är uppkopplad till vårt wifi-när här hemma, men det funkade ju bra ändå. Har bytt till en ny dator nu också, då mitt Photoshop inte längre kunde uppdateras på den gamla, och nu känner jag knappt igen mig i ACR och startmenyn i Ps. Lekte sen lite med redigeringen också, mest för att locka fram leklusten och suget efter att fota lite mer...
  3 points
 17. Ett kallt och isigt landskap. Passade på att flyga lite över Vissjön idag när jag ändå tog mig dit för att åka lite skridsko. Ni får väl stå ut med en gammal bild också. Solnedgång över samma sjö för ett par dar sedan.
  3 points
 18. Cope

  Dagens bild

  Tog en kort promenad i det underbara vintervädret. Toppen på vårt nymålade vattentorn.....
  3 points
 19. Martin

  Dagens bild

  Det kan bli rätt bra bilder från Bunkeflo strandängar, oavsett om man traskar ner till vattnet eller låter ängarna ligga som förgrund. Tog en annan också, ej panorama utan bara en bild rakt upp och ner en stund senare när jag gick tillbaka från kungsfiskarbäcken. Då passerade en jättetanker samtidigt.
  3 points
 20. Det där fyller väl inte ens hålen i tänderna på den gottegrisen.
  3 points
 21. Robert

  Serveruppdatering 19/12 2020

  Behöver uppdatera servern vilket är planerat till den 19 december. Räkna med att sajten är nere åtminstone en 4-5 timmar f.o.m lunch, 12.00. /Robban
  3 points
 22. Cope

  Dagens bild

  Såklart.....Jag hittade honom på dass.....
  3 points
 23. sanne

  Grattis Sanne!

  1000 Tack dejligt at der er nogen her som tænker på mig Synes altid det har været så hyggeligt at kikke her ind..for man føler sig som et familiemedlem af en slags En mere personlig fotoside. Synes I alle sammen virker som nogle rare mennesker .
  3 points
 24. Uppgraderade Loopiakontot där Xponerat finns för över ett år sedan till Loopias webhotell då jag tänkte starta en liten, helt orelaterad till Xponerat, webshop. Blev inget då jag och min partner insåg att vinsterna skulle bli för små relativt insatt arbete, så jag nedgraderade till vanligt domänkonto. Detta fick till följd att Loopia raderade precis ALL tidigare information. Pekningar, CNAME och annan data som jag haft inlagt under flera år bara borta. Därav att sajten inte fungerade ett tag men nu har jag suttit här och återställt det mesta men det var ett febrilt letande runt efter olika nycklar och annan data.
  3 points
 25. Även natten 21 juli bjöd på lite nattlysande moln hos oss. Var "duktig" och tog stativet med mig ända ut på vändplanen...
  3 points
 26. A-L

  Dagens bild

  ...jisses, allium!
  3 points
 27. Perjak

  Bara halvvägs??

  Var ute och plockade lite bär längs en promenadstig. Plötsligt kommer denna trojka knatande. Två hurtiga damer med promenadskor och i släptåg en stackars karl som bevisligen hade blivit medsläpad. Uppgivenheten i rösten när han utbrast "bara halvvägs" samt att han bara hade storstadsskor blev ett tydligt bevis på det ovannämnda.
  3 points
 28. Har ett Hotel Grande Marguerite i år med. Gästerna är lite olika stora och har lite olika åsikter... Dagens rätt - så nära men ändå så långt borta.... ..naeej, jag tror det kommer att börja regna snart... Jag har både regnskydd och midda'n fixad, så det så!
  3 points
 29. Ängsmetallvinge - hane
  3 points
 30. Hittade denna i går också, tydligen en Äggspindel fick jag precis veta från fb: Äggspindel, Enoplognatha 1. 2. 3.
  3 points
 31. Även här har det kommit in lite härliga flugbilder, kul! Jag bjuder på en rovfluga från i går på vår baksida: Rhadiurgus variabilis, male...
  3 points
 32. Dagens besök i Haverdals naturreservat blev förevigat med en panoramabild. Fick med både sambons knä och en horisont som inte var helt rak.
  3 points
 33. Cope

  Dagens bild

  Gästade Ivön idag. Denna togs under promenaden till grottorna som kallas Ugnsmunnarna...
  3 points
 34. Cope

  Dagens mobilbild

  Kände att jag ville prova typ världens bästa 35:a med f - fattning. Sagt och gjort, nu har jag den i min ägo. Nu återstår det att se vad som händer med min typ 1 år gamla f/1.8. Den kan inte riktigt mäta sig med denna, främst med kantskärpan men även med AF träffsäkerhet. Men den har trots allt VC och är mkt lättare. Därför finns det en liten chans att den får bo kvar i lådan. Husse får funderar lite på detta känns det som🙂
  3 points
 35. Cope

  Dagens drönarbild

  Idag la jag min surt förvärvade slantar på en resa, och reste därmed till Ivö. Inget speciellt i sig men nu har jag varit där också Bilden visar ett kaolinbrott där Ifö en gång bröt sitt behov av Kaolin.
  3 points
 36. ToddeSwe

  En mack från förr...

  Ni har sett byggnaden innan men Amazonen är väl ny... 1. 2. 3. 4. 5.
  3 points
 37. sanne

  Skovtårnet

  https://www.campadventure.dk/skovtaarnet/ En stor oplevelse for Jer der ikke har været der endnu ...Ligger på Syd sjælland . Det er 45 meter højt.Man kikker ned hen over trætoppene der oppe fra. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
  3 points
 38. Lövvårtbitare - nymf Humlebagge
  3 points
 39. g.ö

  fjärrvärme

  . d e för varmt. kan inte sova. och måste skaffa nya batterier till fjärren. det funkar inte att sänka tempen med den. fan. eller har termometern gått sönder ?
  3 points
 40. Nu blommar brandliljorna.
  3 points
 41. g.ö

  Trädpiplärka m.f

  om jag inte var så osnygg skulle jag ta en selfie så ni ser hur jag rodnar....
  3 points
 42. Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  Dovhjortar
  3 points
 43. Denna helgen gottade jag ner mig på Grand Hotell i Halmstad. Har haft en lugn och fin helg med god mat och dryck. Precis som jag vill ha det... Här kommer några bilder av vad jag såg genom min sökare. 1. Första stoppet var uppe på galjberget i Halmstad. Där avnjöt vi en hemmagjord baguette med texmex röra. Har tyvärr inga bilder på skapelsen men den var iaf uppskattad av alla inblandade parter. Här låg det en fin samling av gamla hus som jag hade nosat upp. 2. 3. 4. Det var allt från Halmstad. På hemvägen åkte vi inom Torekov och tog oss en titt. 5. 6. 7. Vidare färd styrdes mot Dagshög. En naturplats jag trivs väldigt bra på. Där finns lite rester från stenbrytningen som var aktiv till 1911 om jag inte minns fel. Till sommaren kommer det nog att avnjutas en och annan bagge där också 8. 9. 10.
  2 points
 44. Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  Vinterbild. Ganska mörkt här men på ca 13 sec blir det ljusare. Frusen sjö under bron
  2 points
 45. Rolf

  Att handla av Amazon!

  Ja det är ju tanken som räknas!
  2 points
 46. A-L

  Månen [samlingstråd]

  ...fick en skvätt regn här på kvällskvisten och efter regn kommer solsken månsken med lite kvarvarande dramatiska moln... 200627 kl 22,07 44,3%
  2 points
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...