Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/22/18 in all areas

 1. 7 points
  Cope

  Dagens mobilbild

  Fick hem mitt c stand för några dagar sedan. Nu äntligen kan jag använda studioblixten🙂
 2. 7 points
  Cope

  Dagens bild

  Absolut inte dagens men jag känner att den får postas innan tiden rinner iväg allt för mycket Himma var inte glad på Fredrik sekunden efter denna bilden togs
 3. 7 points
  02,,,,/8 Oooops! Det gick visst inte så bra att hamra själv på tangenterna så jag låter husse göra det istället, hinner ändå inte vara still länge nog för att författa något. Bara för att jag till hälften är norsk skogskatt så ska jag tydligen tillkallas Steinar men hittills har jag inte lärt mig att lyssna till annat än matburkar som öppnas. (kanske är släkt med Conny?) Jag bryr mig nog inte om att skaffa en egen profil så ni får nöja er med lite bilder då och då om slöhusse hinner med i svängarna vill säga. Det jag gillar mest är att busa, leka och jaga saker och då helst ska det inkludera att välta omkull sånt som finns runt mig. Är även väldigt bra på att sova och vila intensivt men det är bara för att orka äta och rusa. Nu får det räck för denna gång, morsning korsning. Ps: Ett extra stort hej till Peps för han verkar vara coolast här på forat. Eder tillgivne, Steinar
 4. 6 points
  Hmmmm....... låta Conny fixa maten är väl ungefär som att låta vargen vakta fåren.
 5. 6 points
  Cope

  Dagens bild

  Inte riktigt dagens men jag tyckte den var rolig och värd att visas
 6. 6 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Time for a selfie

  Så här i början är det lite läskigt med nya ställen så man tar det lite försiktigt. Sen finns här en stor, vit fluffig sak som heter Ronja men den börjar jag få pli på bara jag fräser intensivt så flyttar hon sig (men det går sakta för den sölkorven). Men en liten selfie kan jag väl bjuda på ... men idag är det lördag och då är det party så då rockar jag loss lite x-tra. Trevlig helg kamrater och som jag alltid har sagt -Peps for president.
 7. 5 points
  Rolf

  Valet 2018

 8. 5 points
  Martin

  Dagens bild

  Var ute vid Flommen/Skanör med mina döttrar häromdagen. En promenad med frisk luft och såklart hoppades pappa lite på att få ett foto eller två på rovfåglar nu när rovfågelsträcket är igång. Dock dåligt med det - såg 3 sparvhökar men utom fotoavstånd. Så det blev att fotografera lite annat istället. Det skulle samlas in saker till kommande pyssel och det här fotot är rätt kul. Tänkte egentligen ta på den isolerade snäckan när det plötsligt dök upp en fot och en hand i bilden. Verkligen ett ögonblicks verk och jag lyckades dessutom att ha flytet att få helt rätt tajming.
 9. 5 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Dagens mobilbild

  Steinars nya polare. En av de fem hittekatterna har nu flyttat in till Steinar och Skärvelid. Vad han inte vet är att hon kommer att bestämma över det mesta framöver. Hon har fått namnet Katla för att hon spottade och fräste likt en ilsken drake när hon fångades in för några veckor sedan. Sen önskar hon visst att jag inte skriver mer utan ägnar all uppmärksamhet åt henne.
 10. 5 points
  Jens Nilsson

  Dagens bild

  Skickar väl upp en dagens också, och tro't om ni vill men det blir en makrobild... Skinnbagge, Coreus marginatus
 11. 5 points
  Cope

  Dagens bild

  Återvände till handikappsbryggan idag. Förutsättningarna var inte riktigt med mig och dom mörka molnen som sabbade kvällen avger nu blixtar och härligt regn. Därför klagar jag för en gång skull inte på vädret
 12. 5 points
  Cope

  Dagens mobilbild

  Nu är det behaglig temp i sovrummet 🙂
 13. 5 points
  VA???? Ännu fler katter??
 14. 5 points
  Martin

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Stockholm häromdagen hos syrran. Plötsligt kom en ganska utmattad rödstjärt hoppflaxande över gräsmattan. Grannen, som har holken den är uppväxt i tänkte först lägga tillbaka den men insåg att holken var tom. Gav vatten med pipett och ett par döda flugor och en larv som den glatt smaskade i sig. Verkade bli piggare och grannen ringde viltvårdare som meddelade att föräldrarna har pejl på den och matar ca var 10.e minut så låt den vara i en buske nära där ni hittade den så den inte ligger mitt ute på gräsmattan så att måsar och skator tar den. Vi får väl se om den klarar sig, men den låg fint i busken och fick mat av föräldrarna när vi lämnade.
 15. 5 points
  Mona

  Klotterplanket

 16. 5 points
  Cope

  Dagens mobilbild

  Ny kväll....nya utmaningar...
 17. 5 points
  Cope

  Dagens mobilbild

  Josefinelust på Kullaberg...
 18. 5 points
  Robert

  Klotterplanket

  Jo, kom som inte med i min lite enkla tanke. Alla kanaler är självklart bra men för mycket av ex. fb gör att man blir beroende av likes och riskerar att liksom tappa bort själva kärleken till fotandet. Det blir ett race om vem som får flest klick innan bilden är djupt begravd i flödet till skillnad mot forum där man relativt enkelt kan gå tillbaka samt där det hålls reda på vilka trådar man missat (oftast). FB är som radioteater medans forum är likt en bok när det kommer till att "gå tillbaka", något överdrivet.
 19. 5 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Nikonforum nedlagt!

  Vilken tur att det är så högt i tak här på Xponerat. Utan lite skämt så hade jag gett upp för länge sedan.
 20. 5 points
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Första barnakullen på Café Flax i år! Mitt under en svartmulen åskskur kom grönfinken med 4 gringnälliga ungar i släptåg...
 21. 4 points
  Odie (Thomas)

  Hoppas den räcker

  Har just fyllt år och skall bjuda på denna på mina jobb kompisar.
 22. 4 points
  A-L

  Månen [samlingstråd]

  ...jag är inte negativ - jag vet hur mitt liv brukar te sig... Som många märkte fanns det ju både moln & dis i vägen ikväll. Här fanns en liten skara nere vid stranden som liksom jag & maken satt och väntade & väntade från ca 21.30... Först vid ca 22.45 - 22.47 orkade månen ta sig igenom diset... 1 Var är den? 2 ...där är den ju! 3 Lite senare syntes även Mars som utlovat 4 Dagens måne! 2018-07-27 kl 23,20,09 100% måne (total förmörkelsen slutade kl 23.14)
 23. 4 points
  Fredrik H

  Tänk om......

  Önskar att Postnord lär sig detta. Gjorde en beställning på Amazon UK kl 17 på måndags kvällen. Betalade 80 kr i frakt. (varans värde 700kr) Och klockan 14.40 på tisdag har jag paketet i handen..😁 Så tog ca 12 timmar från beställning tills jag hade varan i handen... Helt otroligt.
 24. 4 points
  Thx C! ...man vet vilken högtid som närmar sig när termometern plötsligt visar på 11 plus & regnet vräker ner... Trevlig Midsommar! I ösregnet kan det vara skönt att ta en tupplur under altantaket på Café Flax...
 25. 4 points
  Rolf

  Lite fåglar och en ekorre

  Lite blandade bilder, klicka upp dom i lightboxen. 1. Nötväcka kolla om ett gammalt hackspettsbo kan duga som boplats, det kunde det. 2. Drillsnäppa. 3. Storskrake startar, här fick AF visa vad den gick för. 4. Hacke säkrar artens fortbestånd. 5. Här snickras det så spån och flisor yr. 6. Blåmes som flyttat in i ett övergivet hackspettsbo. 7. Gröngölingen poserar så snällt. 8. Även ekorren gillar övergivna hackspettsbon.
×