Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/24/20 in all areas

 1. 1 point
 2. Så när man hade gett upp och fått sina vanliga bilder på gladorna i Huseby som cirkulerade på 250+ meter så dyker denna upp över ett fält och jag har som TUR väl inte ställt om kameran för eventuella rådjur på vägen hem som jag brukar. Hinner dra iväg en salva och lyckades få dessa skarpa när jag gått ur bilen så vill den ju sticka. 1. 2. 3.
  1 point
 3. Tack Jens, ja det gör det ju Synd att jag hade för lång slutartid för nästa bild när den ger sig iväg hade varit fin om den hade varit skarp.
  1 point
 4. ToddeSwe

  Större Hackspett

  Den här började föra liv när jag precis hade satt mig till ro med en kaffe. Så det blev att byta inställningar snabbt. 1.
  1 point
 5. Ja jag delar ju ibland lite tveksamma bilder, men det är för att jag har så bråttom. Hade jag väntat tills dagen efter kanske jag inte hade delat den men i huvudsak är man ju faktiskt nöjd och vill att andra ska få njuta av det också.
  1 point
 6. ToddeSwe

  Kajor

  Ha ha ha ... förstår precis! En gång glömde jag en soppåse utanför dörren och då kan du ju tänka dej vilket jävla liv det var utanför dörren på morgonen. OCH det var bara 4-5 stycken. Dom slog hej vilt om påsens innehåll.
  1 point
 7. Rolf

  Dagens mobilbild

  Akta så du inte fastnar med näsan i hålet!
  1 point
 8. Robert

  Dagens mobilbild

  Nedsänkning av pumpen i borrhålet tog en stund men gick förhållandevis smärtfritt.
  1 point
 9. Hmm, jag har också en svacka, fast min har varat betydligt längre, och du har i alla fall varit ute och fotat, det har inte jag gjort i någon större utsträckning... Men vill så det knakar.. Fin serie, de på fiskgjusen gillas lite extra, har ju fått se ett par uppe i Norrland men har ju för kort tele så jag har aldrig fått till så här bra bilder!
  1 point
 10. Finfina bilder. Ettan och tvåan knivskarpa
  1 point
 11. Finfina bilder från början till slut👍
  1 point
 12. Blev ju ett gäng som går att visa... 1. 2. 3.
  1 point
 13. Cope

  Dagens bild

  Möllan.....
  1 point
 14. Martin

  Dagens bild

  Tog en kort utflykt förra veckan för att lyssna på kronhjort men blev inga kronhjortar. Däremot överraskade den här gossen mig ordentligt mellan Vomb och Veberöd. iso25600 och redigerad och importerad till tfn direkt från kamera då jag inte skaffat ny dator än, men börjar komma i ordning i huset så det är väl snart dags...
  1 point
 15. Var hembjuden till kompis på grillmiddag igår. Tog flera bilder men denna lite extra kul. Visst ser elden ut som en hare ( eller nåt)?
  1 point
 16. Cope

  Dagens bild

  Har varit en bit uppåt i landet och här gästade jag Motala en snabb runda innan resan fortsatte söderut...
  1 point
 17. Cope

  Dagens mobilbild

  Packade ner kärringen, kanelbullar och kaffe... Just nu klagar jag inte av tillvaron😀
  1 point
 18. Cope

  Dagens mobilbild

  Åldern börjar ta ut sin rätt. I den här ihopfällbara kärran ska mina baguetter få åka sin sista resa. Och om plats finnes även övrig fotografisk utrustning såsom blixtar, stativ mm. Främst vid modellfotografering utomhus...
  1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...