Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/15/19 in all areas

 1. 3 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Om någon nu skulle undra var bilden är tagen, så är det här. Kom hit idag, och tänker stanna i typ 10 dagar eller så. Och hemma är det bra eller. Klarblå himmel och solsken 😂 !?
 2. 2 points
  Jens Nilsson

  Himalayasalt och kryddmix

  Är hemma med en kraftig förkylning som inte vill ge med sig, har varit risig nu sen dagarna innan jul, lite av och till. Fördriver lite tid med att fortsätta mina trevande försök att stacka bilder, men blir inte nöjd. Missar lite här och där om man granskar resultaten, men nu tror jag att jag delvis haft för stor bländare men även att jag tog för få bilder. Bilden med kryddkornen består av 32 bilder och saltkornen av 18 bilder. Använde bländare f/4, men trpr att jag flyttade kameran lite för långt mellan vissa av bilderna. På´t igen vid tillfälle. Eller nåt... 1. Vet att vissa reagerar mot signaturer och liknande men nu kände jag för det, så då fick det bli så! 2.
 3. 2 points
  Mona

  Berlin Hauptbahnhof

  Rotar i arkivet i brist på nytagna bilder.. Detta är Berlins moderna tågstation. Så mycket linjer åt olika håll, så vet inte om det blir rörigt. Hur man än gör för att få raka bilder så blir det snett någonstans! Nästa gång jag kommer dit så ska jag ta lite mer (bättre) bilder på denna spännande byggnad. 1. 2. 3. 4.
 4. 2 points
  Mr.T

  Himalayasalt och kryddmix

  Instämmer till fullo i vad som redan sagts, jag tycker du har lyckats ypperligt med dessa bilder, såväl som med splash-bilden (i en anna tråd). Vad som också förbluffar är hur fina bilder du (och Todde), lyckas skapa med så enkla medel, som ni visat på i behind-the-scene, bilderna. Önskade att jag hade den kreativa ådra, men tyvärr är kag nog för insnöad på landskapsbilder.
 5. 2 points
  Mona

  Månen [samlingstråd]

  Anledningen till att jag tog en månbild var att jag var tvungen att kolla om jag fortfarande kunde fota med min Canon efter säkert ett halvårs uppehåll! Och jäklar!!! Hade glömt hur mycket jag älskar den kameran
 6. 2 points
  Jens Nilsson

  Månen [samlingstråd]

  Blev en måne i kväll, då den låg i bra läge och det dessutom var klart väder! 300 mm f/5,6 ISO 100 1/160 s på min gamla 550 d, dvs. cropsensor och bilden är saftigt beskuren.
 7. 2 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Räcker det med LITE fantasi !? Själv är jag rätt nöjd med tillvaron som det är just nu, det har varit sämre dagar om man säger så; Tänkte ge mig ut i plurret endera dagen, men det gäller att se sig för var man badar. Här ser det ju inbjudande ut, eller hur !? Fast kanske inte. Det fick en amerikansk turist erfara 2010; Dessutom finns dom på flera platser; Och en sak som är säker är att man vill inte komma för nära en saltvattenkrokodil. Dom kan bli 10 meter långa och väga uppemot ett ton, så där har man inte mycket att sätta emot; Det var det för denna gång, se till att få användning för fantasin, Cope 😂😂😂.
 8. 2 points
  Cope

  Fotoplaner för 2019!

  Jag har väl 2 planer som ligger i sin linda. Att åka på en fotorunda till Irland och att gå på en workshop i Stockholm med Jason Lanier. Men den går på 1500 dollar och håller på i 3 dygn så jag antar att jag själv får stå för boendet också. Därför är jag jäkligt osäker på om jag hoppar på det. Fast det hade varit riktigt roligt🙂
 9. 2 points
  ToddeSwe

  Fotoplaner för 2019!

  Den enda "plan" jag har är att försöka komma på en av era träffar så vi får ses IRL. OCH att bli bättre på att fota och redigera mina foton.
 10. 2 points
  Cope

  Dagens mobilbild

  Hehe....nu är det färdigfruset vid ständerna😳🤯
 11. 2 points
  Odie (Thomas)

  Jäklar....

  Då kan du passa på att lyssna på avsnitt 74 också som handlar om Canons nya spegel fria
 12. 2 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Jäklar....

  Hade jag haft Connys utseende hade jag också velat ha ett spegellöst hus.
 13. 1 point
  Jens Nilsson

  Himalayasalt och kryddmix

  Hehe, gör så!
 14. 1 point
  Jens Nilsson

  Xponerat på paddan!

  Jo jag minns att man kunde välja mobil eller datorversion på förra plattformen, men för mig blev det aldrig någon app... Och nu är det ju lite sent att grotta ner sig i det...
 15. 1 point
  Ove555

  Våga fråga...

  Sen en annan sak. Sverige lär vara det tredje bästa landet i världen på engelska. Och det tycker jag är ett stort problem för oss som varken talar eller förstår engelska så bra. Jag skulle tro att bland alla vuxna i Sverige så är det minst en miljon som inte behärskar så bra engelska eller nästan inte kan det alls. Men det verkar många av de med engelska som andraspråk inte bry sig om så mycket Man märker det bl a när folk ska länka till något osv då är det nästan alltid på engelska...
 16. 1 point
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tro mig, det är rätt gött faktiskt. En bild tagen från hotellets restaurang där jag är boende, in mot bungalowerna; Som sagt, jag har sett sämre dagar.
 17. 1 point
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Fotoplaner för 2019!

  Inga direkta planer men Tysslingen ihop med en erfaren fågelfotograf för det priset måste vara ett kap. #avundsjukmenintemissunsam.
 18. 1 point
  Cope

  Fotoplaner för 2019!

  Ja, jag hoppas verkligen vi kommer dit Hehe, sök på honom på youtube. Han är en av mina största förebilder för tillfället och det är han som har fått in mig på modellfotograferandet. Det är alltså bla hans fel att jag har fått köpa på mig en jäkla massa utrustning senaste tiden Lofoten hade jag också velat åka till. Och jag hoppas verkligen att det blir av för min del också innan det är dags att ställa tofflorna
 19. 1 point
  Jens Nilsson

  Våga fråga...

  Håller med, har man inte svaren själv så är ju de flesta frågor svåra, men kanske lätta för någon annan, och det är ju kul om man i bland kan vara till någon hjälp!
 20. 1 point
  Farsta (Hasse)

  Våga fråga...

  Fråga måste man. Här känns det tryggt att slänga ut även ganska enkla frågor vilket är väldigt fint.
 21. 1 point
  ToddeSwe

  Inaktiv

  Tack! Det är på g bort nu känner jag.
 22. 1 point
  Farsta (Hasse)

  Inaktiv

  Krya på dig. Och oavsett krämpor eller ej så går fotandet upp och ner.
 23. 1 point
  Cope

  Inaktiv

  Skönt att allt har gott bra och att du är på bättringsvägen igen. Känn ingen brådska med att hänga här. Vi finns garanterat kvar när du återvänder :O)
 24. 1 point
  Cope

  Dagens mobilbild

  Sant...men det är för långt mellan gångerna
 25. 1 point
  Odie (Thomas)

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Här en dagens Trädkrypare..
×