Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/15/18 in Posts

 1. 6 points
  A-L

  Dagens SPINDEL eller SPINDLAR!

  ...f-b anti-makro-vind att blåsa här... Blev inte perfekt, men ändå - & erkänner lite skamset att nästan allt jag kunde tänka när jag såg den var: "...stackars Fredrik kommer aldrig mer att kunna äta blåbär... "
 2. 6 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Jäklar....

  Hade jag haft Connys utseende hade jag också velat ha ett spegellöst hus.
 3. 5 points
  A-L

  Dagens udda/blandade småkryp

  ...det är mycket annat nu... Men när denna lilla trumpna varelse dök upp fick kameran komma fram: Det är huvudändan på en fjärilslarv - en vinbärsfuchs.
 4. 5 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Tänkte bjuda på ett skärmklipp som jag tagit med mobilen idag, så det håller sig inom trådämnet. Befinner mig i skrivandets stund på Hokkaido som jag tidigare nämnde att jag skulle åka till. Som jag brukar göra när jag åker längre sträckor blev det en tur med bl. a Shinkansen (bullettrain), och visst gör det skäl för namnet, observera maxhastighet; Det går som tåget, skulle man kunna säga. SJ har en del att lära, då punktligheten är på sekunden, (för det mesta).
 5. 4 points
  malinhalvarsson

  Dagens mobilbild

  Nu är det inte från idag men skyller på att jag legat i influensa senaste tiden. Denna bild tog jag när jag fick en hostattack och behövde gå ut för luft i fredags. Märkte då att det var norrsken som spelade sig på himlen och skyndade mig upp med mobilen. Det var riktigt magiskt och kan säga att det hjälpte att dämpa hostan!
 6. 4 points
  Cope

  Dagens bild

  Fick ett uppdrag att fota matchen mellan TV-laget och Oskarström ikväll. Så här såg TV-lagets laguppställning ut....
 7. 4 points
  Martin

  Dagens bild

  En av topparna på Stenshuvud dit familjeutflykten gick i lördags.
 8. 4 points
  NU är allt aktiverat. Var en del strul i någon basstation som hindrade färdigställandet. Äntligen, bara tagit 1,5 år från då det skulle ha varit klart.
 9. 4 points
  För att visa att det går att lägga upp amatörmässiga spindelbilder och få alla andra att framstå som riktiga proffs visar jag dagens fångst. En blomkrabbspindel. Denna blomman ska du ge f-n i, den är min och ska inte bli nån jäkla midsommarkrans.
 10. 4 points
  Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade småkryp

  I går på jobbet dök den här upp, ett litet oansenligt flygfä av något slag. Men då kameran ligger hemma så fick mobilen jobba igen, därav den taskiga kvaliteten.
 11. 4 points
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  ..av "mina" tre stamgästande hackare på Café Flax är fru Hacke den oräddaste.
 12. 4 points
  Mona

  Sonys nya ögonfokus

  I veckan släppte Sony en ny uppdatering till a7r III och a7 III så att dom nu även har ögonfokus på hund och katt. Idag testade jag! Och visst letade den upp ögat Sony a7 III + Canon 100/2,8L IS macro.
 13. 4 points
  Hehe, så skulle fågelfotograferna sett ut. Då skulle jag också kunna tänka mig att fota lite vattennära djurarter
 14. 4 points
  lillepv

  Dagens bild

  Fotat med min Sony kompakt.
 15. 4 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Om någon nu skulle undra var bilden är tagen, så är det här. Kom hit idag, och tänker stanna i typ 10 dagar eller så. Och hemma är det bra eller. Klarblå himmel och solsken 😂 !?
 16. 3 points
  Rolf

  Flæskestegen er kommet hjem

 17. 3 points
  gerard ohman

  idolbild

  hehe....ni kan döpa om den här kategorin till "gerardfoto" ist f mobilfoto, ser jag. det är ju bara jag som postar här!!🙂🙂😄 eller "pepsfoto" för den delen....😁 jaja. hursom... här en ganska lyckad på lillkillen. och vinjettering är ju tabu, har jag förstått, men det struntar vi i. funkar här! tycker gerard! 🙂
 18. 3 points
  gerard ohman

  musse

  jag hittade m pigg i återvinningsboden. tänkte göra en bildsökning för att kanske få veta vem som gjort den. inte lika lätt som på datorn. jag har ju bara mobilen. det ska visst gå med chrome i mobilen, men bilden måste laddas upp på nån sajt först, sen ska man visst trycka o hålla fingret osv.... testar väl.. edit: funkade! det är tydligen nån Wayne Thiebaud som gjort originalet. detta är ett eftertryck. ett ex sålt för 65 dollar! kan jag ha sån tur att jag hittat konst värt en femhundring i soprummet😃😃 eller är det en billigare kopia från gallerix värt en hundring? strunt samma. jag tycker om den!
 19. 3 points
  A-L

  Dagens bild

  ...fläder-skymning...
 20. 3 points
  Jens Nilsson

  Dagens udda/blandade småkryp

  Har jobbat en del i dag med vår lilla ramp till vårt cykelhus, men lite hann jag fota ändå. Bl a denna lilla geting och en berryfart med alla ben i behåll... (tror jag...) 1. Hade dock glömt att ställa om från ISO 800. lite väl högt när man fotar makro med blixt gissar jag... 2.
 21. 3 points
  ToddeSwe

  Spindel i motljus på nät.

  Inget att göra, så då blev det en spindel som är inneboende på uteplatsen.
 22. 3 points
  Rolf

  Uggla

  Då är ju saken biff. Vi träffas i Jonsered 04.00
 23. 3 points
  Mona

  Glad Påsk!

  Glad Påsk alla fotovänner
 24. 3 points
  Mona

  Månen [samlingstråd]

  Detta blev i alla fall kvällens nästan full måne :) 840 mm, 1/320, f/9, ISO 500.
 25. 3 points
  Mona

  Morotskaka

  Tack alla! Hoppas inte bilden smittar genom skärmen för nu har förkylningen övergått till att bli en manlig förkylning, och DET vet ni ju hur det är
 26. 3 points
  Jens Nilsson

  Dagens fluga...el flugor...

  Hittade en fluga i dag som solade sig på vårt staket, men den var ingen linslus så jag fick bara detta enda skott där skärpan inte sitter där den ska, eller snarare kanske det är skärpedjupet som inte räcker till, men den får hamna här ändå! Hoppas få se fler flugor snart!
 27. 3 points
  Cope

  Dagens mobilbild

  Idag blev det en Holy Shit Burgare med extra shit till middag🙂
 28. 3 points
  gerard ohman

  Dagens fågel. Samlingstråd

  jättrolig bild Torbjörn ! här en teori om vad som pågår. " jag ser ingenting alls........är det säkert att det var en brödbit du såg, Sebastian...?"
 29. 3 points
  lillepv

  Knölsvan

 30. 3 points
  Cope

  Grattis Cope!

  Tack så hjärtligt för alla glada tillrop mina vänner. Dagen till ära har gott av stapeln på Österlen med omnejd. Vädret kunde kanske haft mer att erbjuda men jag är mer än nöjd med dagen ändå. Imorgon bär det av hemmåt igen🙂
 31. 3 points
  Jens Nilsson

  Dagens mobilbild

  05.40. Ljuset börjar ta slut på månen, skuggan har i princip tagit över. Hoppas få se den riktigt röd och grann om en stund. Det är -12 ute, lite kallt om händerna.. Ska bli intressant att se i kväll när jag tar upp bilderna i datorn, det är lite knepigt att fokusera. Men det visar sig sen, måste ju tyvärr jobba i dag...😎
 32. 3 points
  Mona

  Berlin Hauptbahnhof

  Rotar i arkivet i brist på nytagna bilder.. Detta är Berlins moderna tågstation. Så mycket linjer åt olika håll, så vet inte om det blir rörigt. Hur man än gör för att få raka bilder så blir det snett någonstans! Nästa gång jag kommer dit så ska jag ta lite mer (bättre) bilder på denna spännande byggnad. 1. 2. 3. 4.
 33. 3 points
  Cope

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Den var inte lätt att få tag på men till slut lyckades jag få en bild på den numera rätt vanliga beer can chicken pippin som rör sig i Skåneland...
 34. 3 points
  gerard ohman

  Mobild

  ja...tyvärr så är jag numer helt av banan vad gäller systemkameran. mobilen ger mig helt okej foton. i alla fall i mina ögon. andra kan ju ha helt korrekta åsikter om kvalitet, men de duger på min planhalva. här lite första snön. och lillkillen fick ett eget rum igen...han gillar kojor, jag gillar att göra dem
 35. 3 points
  Martin

  Dagens mobilbild

  "Såg ni big bang?" "Nej, det var bara Conny som tog ett foto". Ser grymt ut Conny!
 36. 2 points
  sanne

  Regntid nej ikke lige pt.

  1.Billederne er flere måneder gamle..nu er det jo alt sammen høstet som er på marken .Parably har vi bestemt ikke brugt meget af..men en parasol ville være godt.. 2.
 37. 2 points
  Rolf

  Flæskestegen er kommet hjem

  Glada grisar är goda grisar!
 38. 2 points
  Mona

  Gränna med omnejd!

  En gång är ingen gång Annars kan du ju alltid tugga i dig ett salladsblad
 39. 2 points
 40. 2 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Sjukt farliga djur

  Vet inte ens om det räknas som en sport men men .... Tog med mig sambon och kameran på en liten åktur häromdagen. Styrde kosan mot Hamneda där det skulle vara hästpremiering. Vi kom dit bara en liten stund innan det var slut men med tanke på vilka livsfarliga djur som visades så räckte det. #1 Ett av momenten var tydligen att rusa runt med nån i personalen. #2 Hade turen att få se hästen som blev vinnare denna dag. #3 I väntan på hemfärd fick den här kusen beta lite av det Småländska gräset. #4 Tävlar man på hemmaplan så får man gå hem. #5 När markservicen brister å det grövsta får man väl försöka hälla ut lite hö själv.
 41. 2 points
 42. 2 points
  Här samlar jag alla bilder på detta årets häckning. Håller på tills jag ser några ungar. Tog med mig en termos med kaffe och satte mig och väntade. 1. Pappa kommer hem från jobbet ... 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11 12. 13. 14. Pappa drar iväg igen 15. Slut
 43. 2 points
  Cope

  Ottenby

  Himma vet vad han snackar om och jag håller med honom till fullo🙂
 44. 2 points
  lillepv

  Dagens bild

  Årets första men knappast den sista.😊
 45. 2 points
  Mr.T

  Himalayasalt och kryddmix

  Instämmer till fullo i vad som redan sagts, jag tycker du har lyckats ypperligt med dessa bilder, såväl som med splash-bilden (i en anna tråd). Vad som också förbluffar är hur fina bilder du (och Todde), lyckas skapa med så enkla medel, som ni visat på i behind-the-scene, bilderna. Önskade att jag hade den kreativa ådra, men tyvärr är kag nog för insnöad på landskapsbilder.
 46. 2 points
  Eftersom du bor i södra Sverige så hade jag tagit en dagsutflykt till Malmö och lämnat in den hos Kamerateknik. Dom tar 269:- för en sensorrengöring och du behöver då inte heller vara utan kameran mer än den timmen dom vill ha på sig Dom har rengjort mina kameror 3 ggr till full belåtenhet.... http://www.kamerateknik.se/
 47. 2 points
  gerard ohman

  God Jul

 48. 2 points
  Mona

  Höstfärger

  Längesedan??! Absolut inte! Allt är relativt
 49. 2 points
  Cope

  Höstfärger

  Härliga bilder med en känsla som förmedlar en ålder som t.o.m känns äldre än Rolf
 50. 2 points
  lillepv

  Dagens bild

  Dagens förmiddagsfika.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...