Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/17/21 in Posts

 1. Paparazzi

  Grattis Mona

  Idag går våra tankar till mamma extra mycket då hon idag skulle fyllt år 😢💖 Idag får hon fira med sina föräldrar och vi tänder extra många ljus idag🕯🌹🕯🌹🕯
  3 points
 2. Farsta (Hasse)

  Dagens bild

  En Berlinkonstnär gör konst i skogen. Denna bild har inget märkligt filter utan jag använde Olympus Pen-F black and white settings. Tycker statyn blev fin i svartvit. Står vid en skogstjärn.
  3 points
 3. Cope

  Dagens bild

  Tillbringade ännu en kväll vid stranden.. Denna gång i Nyhamnsläge.....Därefter klämde jag en hemmagjort räkmacka
  3 points
 4. sanne

  Annemone tid :-)

  1. 2. 3. 4. 5.
  2 points
 5. Håller med. Riktigt bra. Ibland - men vara ibland - tänker jag den ogudaktiga tanken att tänk om man bara skulle använda mobilen. Många begränsningar så klart men till slut skulle man nog bli ganska duktig på den. Men Inte aktuellt för mig fast mobil en livräddare många gånger när man inget annat har
  1 point
 6. Martin

  Grattis Mona

  Grattis Mona, och en fin tanke att hon firar med sina föräldrar. Tänder också ett ljus ikväll.
  1 point
 7. Martin

  Kärrhöksbonanza

  Fick tips om att Barsebäcks våtmark var bra mark för kärrhök, och det var det. Lade väl 45 minuter där och hade hök inom synhåll kanske 30 minuter. Överlag lite otur med deras passager utifrån var jag satt så generellt långa håll och en del cropping men lite blev det att visa tycker jag själv i alla fall... Alla bör vara brun kärrhök, hanar samt honor. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
  1 point
 8. ToddeSwe

  Kärrhöksbonanza

  Jag önskar dej lycka till så vi får se lite närbilder på denna underbara fågel. Jag går aldrig en runda i skogen utan 150-600 med mig.
  1 point
 9. Martin

  Söderåsen älgsafari

  Home Page (soderasensmoosepark.com) Ligger på Söderåsen men inte den delen man (jag) normalt är på, öppnade i maj i år så helt nyöppnad. Berättade även om åtelkamerabilder på Lodjur i Söderåsen. Troligen bara på genomvandring men rätt coolt ändå. Adressen är "Lierna 1371" om man skall slå in den på GPS. Jag vet inte om det är jag som är halvtrög men det tog en stund att hitta det på sidan
  1 point
 10. Rolf

  Kärrhöksbonanza

  Håller med Hasse. Riktigt bra bilder!
  1 point
 11. Farsta (Hasse)

  Kärrhöksbonanza

  Vad häftigt! Riktigt bra bilder med tanke på avståndet
  1 point
 12. Fin serie, Aeroseum är lite kul att knalla runt i.
  1 point
 13. Härliga bilder, du sparar smålänningen en massa pengar på resor med dina bilder.
  1 point
 14. Odie (Thomas)

  Skärfläcka m.fl.

  Tack Toddde! kul att de gillades. Tack för det fina berömmet Rolf! Tack Martin! Jag satt i ett fast gömsle vid Hasslarps dammar, det finns två stycken likadana ett står i öster och det andra står i väster, så man kan välja om man vill fota i med eller mot ljus, de är fritt att använda och de rymmer 4-5 personer (fast i covid-19 tider bättre med bara två), förutom gömslen så finns det flera dammar och mycket sly och buskar som lockar små fåglar. Gömslena är byggda och betalda av Helsingborgs kommun och Kullabygdens Ornitologiska Förening (KOF)
  1 point
 15. Skulle fota storlomen i Växjö ikväll för det sprack upp och blev fint framåt eftermiddagen. Så här gick det med den saken: 1. Nötskrika som inte var blyg för kameran. 2. Så kul att få en vettig bild på denna till slut. 3.
  1 point
 16. Odie (Thomas)

  Fjäderfän. Igen

  Kalas fina bilder! verkligen fina flygbilder, jag tror vi var ute samma dag och fotade fåglar.
  1 point
 17. Perjak

  Fjäderfän. Igen

  Äntligen en förmiddag utan blåst. Skyndade till fågelsjön och det var bra med fågel och inga människor. Bingo!
  1 point
 18. Odie (Thomas)

  Lidt skov stemning

  Fina bilder! Skönt att våren/foråret är på väg
  1 point
 19. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
  1 point
 20. Paparazzi

  Det räcker nu!

  Det är med ännu mer sorg i hjärtat jag skriver detta inlägg. Men eftersom ni är många som inte har lyssnat på mig och Rikard vad det gäller att lägga ut massa inlägg om mamma och bilder vilket vi har sagt nej till flera gånger. Och spekulationer om vad som har hänt. Så ska vi behöva hitta flera olika inlägg på olika hemsidor och grupper. Vi är tacksamma om detta upphör nu. Respektera att mamma inte ville vara en offentlig person speciellt under dessa omständigheter. Vi blir både ledsna, besvikna och arga på bristen på respekt för mammas skull och för hennes anhöriga.
  1 point
 21. Jens Nilsson

  Det räcker nu!

  Då ber jag så hemskt mycket om ursäkt för mitt inlägg med ljuset igår, det var absolut inte tänkt att det skulle upplevas så som det uppenbarligen gjorts, utan tanken var snarare menat att visa att jag bryr mig, och att hon har betytt mycket för mig. Jag har all respekt för både er och henne. Men förstår så klart att det blir för mycket, att det blev ett övertramp helt enkelt. Det är många som känner lika så det är väl svårt att inte försöka visa det på nåt sätt, men man inser inte hur fel det kan bli. Så jag ber åter igen om ursäkt, och jag har bett Rolf att ta bort tråden då man inte kan göra det själv, i annat fall får någon annan admin göra det. // Jens
  1 point
 22. Ett helt gäng bra bilder Sanne. Tvåan gillade jag lite mer än de andra, den såg mysig ut, även om de andra också är bra!
  1 point
 23. Härliga bilder på ett härligt djur.
  1 point
 24. Farsta (Hasse)

  Lidt skov stemning

  Våren personifierad genom tre bilder. Jättefint
  1 point
 25. Rolf

  Lidt skov stemning

  Vad många fina vitsippor.
  1 point
 26. Denna Trana får önska er trevlig Valborg. 1.
  1 point
 27. Martin

  Fjäderfän. Igen

  Dött lopp mellan 2 & 3, men 4 bra foton!
  1 point
 28. Jeg prøvede at give dit foto Haze Removal..det hjalp lidt..men nok svært at gøre så meget andet.
  1 point
 29. ToddeSwe

  Några blåsippor

  Det var inte igår Välkommen tillbaka! Gillade den med handen om handen hade varit i fokus också så hade den vunnit för mig. Men håller med Rolf om ettan.
  1 point
 30. malinhalvarsson

  Annemone tid :-)

  Jättefina bilder!! Vårigt och underbart
  1 point
 31. Farsta (Hasse)

  Annemone tid :-)

  Underbara bilder. Allihopa!
  1 point
 32. Rolf

  Annemone tid :-)

  Jättefina bilder, ettan gillas bäst!
  1 point
 33. Supersöt. Fina foton.
  1 point
 34. En riktigt angenäm bildserie. Jag gillar gamla militära platser av någon mysko anledning
  1 point
 35. ToddeSwe

  Husebymaden idag

  Efter att ha kört fast på en åker så åkte jag till maden för att prova lyckan. Men där är mest grågäss. Gick till en annan del av maden efteråt som iaf gav en fiskgjuse. 1. Strax före Huseby stod denna ensam och letade mat. 2. Många flyby av par förmodar jag. 3. Detta paret tog det lugnt och höll sig för sig själva. 4. Kom riktigt nära mig 5. Långt iväg fast man ser ju att det är en fiskgjuse iaf. efter hård beskärning. 6.
  1 point
 36. I morse körde jag till Hasslarp och hade hela våtmarken för mig själv, nåja det fanns en hel del fågel att skåda så helt själv var jag inte.. Här kommer ett ur val.... 1. Skedand (hane) 2. Skedand (hona) 3.Sothöna 4. Rödbenor 5. Och en okänd art, som jag har letat efter denna, kanske någon kan säga mig vad det är för en art. Jag var inne på Brushane??. 6. Samma som ovan.
  1 point
 37. Vilka fina bilder!
  1 point
 38. Odie (Thomas)

  Fiskgjuse

  Kalas bilder på Fiskgjusen
  1 point
 39. Perjak

  Fiskgjuse

  Hade förmånen att få en Fiskgjuse cirklande ett par varv nästan rakt över mig idag. Bilderna är tagna med Nikon 500/5,6 PF och TC-14E III på en D500.
  1 point
 40. Slängde ihop en räkmacka efter dagens strandbesök.... Den satt som en fläskläpp rätt i käften 😋
  1 point
 41. Cope

  Dagens bild

  Tack så mkt Martin. Haha... Jag måste erkänna att det var en slump angående färgexplosionen vid bryggan slut. Kan även erkänna att jag för egen del inte hade en tanke på att så var fallet😀
  1 point
 42. Martin

  Dagens bild

  En grupp dovhjortar. Ett gäng rumpor. Nästan lite zebraeffekt att de smälter ihop...
  1 point
 43. (går)dagens ormvråk
  1 point
 44. Cope

  Dagens bild

  Denna kväll avslutades på samma strand som igår. Dock ett par hundra meter längre söderut och dagen till ära ett nytt motiv
  1 point
 45. Tack för kommentarerna! Fortsätter med den här som jag också tycker har en känsla av overklighet:
  1 point
 46. Här är de månar jag fick ihop i mars. Tyvärr fick jag aldrig se 100%. 1.
  1 point
 47. Cope

  Dagens bild

  Det blev kväll idag också....nya förutsättningar men gammalt motiv.
  1 point
 48. Eftersom rådjuret inte får några kalvar utan kid så kan det inte vara kalvar från förra året. (lät mycket drygare än vad som är menat) Råbockarna fäller sina horn på hösten/vintern och nya växer sedan ut under sen vinter/tidig vår. Då är de täckta av basthud vilket fejas bort senare under våren.
  1 point
 49. Ove

  Dagens mobilbild

  Det här conditoriet var jag på i dag. Det var riktigt trevligt, men fick tyvärr inte sitta där inne och fika för där var redan 8 personer och fick inte vara fler.
  1 point
 50. Ett panorama över sjön Möckeln.
  1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...