Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/22/19 in Posts

 1. 6 points
  Mona

  Dagens bild

  Liten och söt!
 2. 4 points
  ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Då får jag ju inte vara sämre... kvällens 70% Egentligen testade jag ISO bländare och exponeringstid i skymningen för bättre rådjursbilder. Så ISO är väl onödigt högt här.
 3. 3 points
  A-L

  Dagens fågel. Samlingstråd

  ..av "mina" tre stamgästande hackare på Café Flax är fru Hacke den oräddaste.
 4. 3 points
  Gott var det. Det smakade väldigt gott. Du är nog som jag då. En rejäl köttbit så är middagen räddad. Men detta var faktiskt gott. Tack. Undras vad som inte skulle gå ner utan bedövning i ditt fall. Tusen tack för det betyget. Tack Thomas. Kan avslöja att förutom pajdeg och äggstanning så innehöll den nässlor, kirskål, tomat och ost.
 5. 3 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Dagens mobilbild

  Ska genast ta upp detta med lillpajken, han jobbar extra på Donken. Spelar även hockey ihop med den lokala chefen i Ljungby så jag räknar det här som i stort sett klart. BIGmac ska vara STOR.
 6. 3 points
  Mr.T

  Dagens mobilbild

  Inte tagen idag, men i alla fall. Så här skall en Big Mac se ut;
 7. 3 points
  Cope

  Dagens bild

  Efter dagens hårda slit med att rengöra fiskdammen så behövde jag vila upp mig och känna lite lugn och ro. Det gjorde jag vid kusten trots att det saknades moln på himlen.... Tog en bild och åkte hem igen.... Nu blir det ryggläge i soffan ett par timmar....
 8. 3 points
  Martin

  Dagens bild

  En bild jag tänkt ta länge... men var inte optimalt objektiv och var nog längre avstånd än jag trodde/tänkte. Men här är den i alla fall, del av Cityskyline Malmö i solnedgång.
 9. 3 points
  Martin

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Gott om fasaner på gårdagens tur.
 10. 2 points
  Whynot

  Påsk helg och gatufoto

  Påsk helg och mycket folk ute är perfekt för lite gatufoto. Fint höstväder så mycket folk i rörelse och uteserveringarna fulla. Här kommer ett litet plock av dom bilderna jag fick. Tycker själv att dom har ett lugn över sig
 11. 2 points
  lillepv

  Dåligt med vatten.

  Var i Västergötland och fotade Tors-Lörd. i Silverfallet var det dåligt med vatten.Hoppas ni får bättre förutsättningar i Ramhulta.
 12. 2 points
  A-L

  Månen [samlingstråd]

  ...när jag ändå hade framme kameran så...
 13. 2 points
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Stadsvandring

  Tack Todde. Ska jag vara helt ärlig så var det två älgar där.
 14. 2 points
  Cope

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Tjusigt Rolf👍 Snyggt Martin och Grattis till nykomlingen👍
 15. 2 points
  Mathias

  Årets pinhålsdag

  Här kommer några bilder på kameran. Kameran kör på 120-film som ger 8 bilder i 6x9-format på negativen. 1. Före och efter ombyggnad. (Har ett par till jag ska bygga om) 2. Med "slutaren" stängd 3. Med "slutaren" öppen
 16. 2 points
  Martin

  Morotskaka

  Aha! Så du stod i kön? Trodde bara du var en betraktare men då skall jag genast släppa fram dig, flit skall belönas! Och uthållighet!
 17. 2 points
  Nix, det blir man inte I stora drag är det bara Kungen som jag är road av att fotografera och som jag kan lägga lite energi på att få fast på sensorn. Och även en och annan grillad kyckling kan jag väl också lägga lite energi på
 18. 2 points
  Mona

  Morotskaka

  OMG!! Hur ska jag komma ur det här nu då.... Har ju inte riktigt samma driv längre som då... Jag ska jobba på det
 19. 2 points
  Har tom tagit reda på hur en kungsfiskare låter ikväll. 😃
 20. 2 points
  Martin

  Bokeh

  Då blir det ett försök från dagen, den här borde vara ganska ok om jag hängt med på hur du tänkt.
 21. 2 points
  Mona

  Glad Påsk!

  Glad Påsk alla fotovänner
 22. 2 points
  Mona

  Fasaner och annat

  Jag säger det igen! Ni skåningar bor mitt i ett zoo! Ni kan bara gå ut och fotar random djur Jag har tur om jag ser ett rådjur långt bort på ett gärde ifrån bilen! Fasanen hör jag dock varje dag nu, och ibland kommer den och hälsar på. Fin serie Martin där hjortarna vinner
 23. 2 points
  Skönt man har en gammal kamera så att man inte behöver fundera så mycket på det hela jag tänker mig att det bör vara bra att ha mer än en fokuspunkt men en mindre grupp för fågelfoto för det borde ge lite marginal vid framförallt flyktbilder. Uppfattar att det är så de flesta av er som skrivit här kör.
 24. 2 points
  Rolf

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Rödhake som försöker gömma sig.
 25. 2 points
  Mona

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Tog en liten sväng ikväll till ett fågelställe där det brukar finnas enkelbeckasiner, men det hade tyvärr inte kommit någon ännu, så utdelningen blev inte så stor. Där fanns mest gäss än så länge.
×