Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/21/21 in Posts

 1. Åkte till Dansjön igen fast med andra avsikter ikväll. När jag kom dit slog det mig MÅNEN Så det är INTE solen ni ser i högra hörnet. Så det blev till att göra något skoj av situationen så pojken fick lite frisk luft en stund. he he he 1. 2.
  1 point
 2. Om du kan tjäna pengar på dom bilderna du lägger på instagram vet jag inte. Men du har ju chansen att bli upptäckt för det du pysslar med och därmed få kunder som skulle vilja köpa bilder av dig. Och det behöver ju inte nödvändigtvis vara just dom bilderna som ligger på instagram.
  1 point
 3. Exaaakt ! DuckDuckgo (i Chrome). Högerklicka i ett webbläsarfönster och sedan inspektera, då får du upp den här sidan; Sedan klickar du på symbolen (i överkant på mitten av ovanstående skärmklipp), den blå symbolen (den som ser ut som en telefon/surfplatta). Därefter loggar du in på Instagram, klart ! Ibland fungerar det inte direkt, så då får du logga ut och in ett par ggr, alt. hämta sidan igen, men efter några försök fungerar det. Om allt fungerar som det är tänkt, blir muspekaren (på skärmen) till en svart boll eller prick om man vill det. Då kan man konstatera att du är korrekt inloggad och kan börja publicera bilder på Instagram, men genom datorn .
  1 point
 4. A-L

  Månen [samlingstråd]

  ...fick en skvätt regn här på kvällskvisten och efter regn kommer solsken månsken med lite kvarvarande dramatiska moln... 200627 kl 22,07 44,3%
  1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...