Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/17/21 in all areas

 1. Det är såklart troligen fullt möjligt att uppgradera äldre modeller med vissa nya funktioner med ny mjukvara, och det kommer vi säkert se framöver också. Dock tror jag tillverkarna är för "smarta" för att införa "de bästa" grejorna/fördelarna med de nya kamerorna till för många av de äldre. Framförallt när det skiljer mellan spegel/spegellöst. De vill ju behålla sina användare men sälja nytt, och i vissa fall är det säkert som Conny är inne på tekniska begränsningar också utifrån hur det är konstruerat.
  2 points
 2. När jag säljer arkivbilder till företag så tar jag 1275:- plus moms per bild. Med bilden medföljer användningsvilkoren som är väldigt generösa. Gällande tavlor tänker jag annorlunda. I takt med att storleken ökar på tavlan så ökar även det inbakade priset. Annars blir ju små tavlor väldigt dyra och stora tavlor väldigt billiga. https://www.sfoto.se/radgivning-och-juridik/prisguiden/
  2 points
 3. Då du inte är den enda som försöker sälja printar på nätet så borde det gå att få en prisuppgift den vägen. Sen beror det nog på vilken kvalitet på printen du/kunden önskar. Ska den säljas inramad eller utan ram, vilken papperssort, papperskvalitet, akrylglas etc. Många faktorer att ta hänsyn till.
  2 points
 4. Har inte riktigt tyckt att mina fota har varit något att ha fören jag började få bilder på fåglarna vid matningen då dom är detaljrika och fina. Så med det sagt så har jag börjat fundera på hur jag ska kunna få in en extraslant och då på mina foton. Har gjort i ordning en flik på hemsidan: https://toddeswe.wixsite.com/toddeswe/prints?lang=sv Men den stora frågan är vad man ska ta för sina bilder... Vad tycker ni?
  1 point
 5. Håller med om att en semla ska vara med grädde och mandelmassa, inget annat krafs för min del. Däremot föredrar jag Zoegas kaffe men det har mer med ishockey än smak att göra.
  1 point
 6. Cope

  Dagens bild

  Från ett färglöst landskap. Sjöarna är frusna och kunde beträdas vilket var en lite annorlunda upplevelse.
  1 point
 7. Supertjusigt på denna underhållande fågel. Tänk att du behövde 780 underexponerade bilder, jag nöjde mig med 391 hyfsat rätt exponerade bilder till min serie.
  1 point
 8. Fina bilder allihop. Att trädkryparen inte ville ha nötter och solrosfrön har nog att göra med att den är en insektsätare.
  1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...