Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/05/20 in all areas

 1. Här kommer en till som jag inte trodde jag skulle få fram. 1.
  2 points
 2. Den bleka lågt stående midvintersolen tar strax farväl
  2 points
 3. g.ö

  bebiskoja

  någon hade slängt en sprillans spjälsäng. jag ville inte veta varför. men den var för fin och ny för att ligga bland sopor och skräp. jag tog upp den och tvättade den trots att den såg oanvänd ut. den fick en nytvättad filt runt den lilla madrassen som också såg sprillans ny ut. ställde den på två stolar utan sits, så det blir plant, och fäste alltihopa med ståltråd runt ribbor och stolsryggar. en bordsduk sattes fast med häftstift som sänghimmel, så det blev lite koja samtidigt. Peps vill inte sova nån annanstans nu ! och mina fyra ICA-jyckar kom till användning till slut ! som vakthundar till Popson så han kan sova riktigt tryggt. ....som om han inte gjorde det innan joo...lite bortskämd är han nog..
  1 point
 4. Hämtade kameran när jag passerade Alvesta i jobbet för solen sken och vädret var underbart. Stannade i Bergkvara och där satt han, men idag var det svårt för vattnet forsade och jag låg på strandkanten helt platt så ibland snodde vattnet fokusen. Men dessa kramade jag iaf ur "rullen" 1. 2. 3. 4.
  1 point
 5. Rolf

  Nikon D850

  Skaffade en Nikon D850 och här är de första testskotten. Bilderna lämnar kanske en del övrigt att önska, men kolla skärpan på ögonen om det går fram i detta relativt lilla format bilderna är i. Som sagt, första testskotten med min nya kamera. Klicka upp! 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
  1 point
 6. Mr.T

  Nikon D850

  Absolut finns det mycket intressant att ta del av på nätet, vad det avses nämnda kamera och jag är inte förvånad över att du redan läst det jag länkat, men det är ju (som bekant), tanken som räknas 😉.
  1 point
 7. ToddeSwe

  Månen [samlingstråd]

  Provade något nytt idag. 66% i Bergkvara 1.
  1 point
 8. ToddeSwe

  Stjärtmesar

  Hittade några till mesar... 1. 2. 2.1
  1 point
 9. Tittade till kattugglorna idag. Tror iaf att det är två. De låg och sov, men så plötsligt kikade den ena till slut ut och undrade vilka besökarna var! Jasså, bara ett par fotografer igen! Då sover jag vidare tänkte den, och drog in huvudet igen
  1 point
 10. Mona

  Dagens fågel. Samlingstråd

  Det var inget dåligt besök cafét hade! Hoppas han inte åt för mycket....
  1 point
 11. Mona

  Varfågel

  I går fick jag för första gången se en varfågel! Vet inte hur unikt detta är, men skådarna som spanade var eld och lågor! Den flög lite hit och dit, men ville hela tiden sitta i dom högsta trädtopparna, så det blev ingen närbild, tyvärr. Bilden är hårt croppad. Men jag fick iaf en bild
  1 point
 12. Cope

  Träff våren 2020

  Det här ser jag fram emot och jag hoppas att jag kan ansluta när det väl är dags. Är ledig alla förslagna dagar. Måste bara kolla vilken som passar bäst för min del.
  1 point
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...