Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/08/19 in all areas

 1. 1 point
  ToddeSwe

  For your eyes only :)

  Stackars er, ny kamera och massor av bilder att ta som inte togs med den andra. Eftersom den nya verkar bättre på insekter så när det ändå regnar ute så tog jag med mig en fluga hem som jag hittade på golvet hos sista kunden. Detta är nog det närmaste jag kommit en fluga. Inte 100 kanske men snudd på.
 2. 1 point
  gerard ohman

  idolbild

  hehe....ni kan döpa om den här kategorin till "gerardfoto" ist f mobilfoto, ser jag. det är ju bara jag som postar här!!🙂🙂😄 eller "pepsfoto" för den delen....😁 jaja. hursom... här en ganska lyckad på lillkillen. och vinjettering är ju tabu, har jag förstått, men det struntar vi i. funkar här! tycker gerard! 🙂
 3. 1 point
  gerard ohman

  idolbild

  hmmmm.... du har rätt. brunare än vanligt. kan vara mobilens vinjetteringsfilter som ändrat färgen. eller så är det eftermiddagssolen som skojar med oss. här hans normala grå. också från idag.
 4. 1 point
  Rolf

  Waterfly

  Inte behöver du kasta in handduken, det finns gott om plats för dina bilder också!
 5. 1 point
  ToddeSwe

  Skäggdopping Kyrkviken ikväll

  Åkte en sväng till Kyrkviken ikväll. Hände inte mycket pga av ett Danskt scoutgäng som högg ved på ön som ligger mellan fåglarna och där m an fotar. MEN fick iaf testa nya kameran i lite sämre ljus och den är nog lite bättre på fokusen här. 1. 2. 3.
 6. 1 point
  Ulf Ekström a.k.a Himma

  Suddmesar

  Idag hade jag turen att få föreviga en grå suddsnappare.
 7. 1 point
  Varför ska dom dö på min balkong... 1. 2. 3. 4. 5. 6.
 8. 1 point
  gerard ohman

  vriden

  det är enklare att vrida skärmen på mobilen än på datorn. så att man ser hur bilden ser bäst ut. upptäckte att min gamla bild på Peps i höstskogen blir finare lite vriden åt vänster. tyvärrr så klipper redigeringen bort det som är utanför och bilden blir ju mindre. i PS kan man ju spara hela den vridna bilden. jag måste leta rätt på originalet, suck. var nu den kan vara....kanske finns det mer att 'ta' av på den.
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...