Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/19 in all areas

 1. 1 point
  Mona

  Betong!

  Rolf efterlyste bilder på min nya sommarhobby, betonggjutning! Det har inte blivit så många bilder ännu, eller betongalster, bara lite småsaker som ljuslyktor och krukor. Jag är fortfarande på nybörjarstadiet, men snart blir det lite större grejer jag ska göra och då kanske det kommer fler bilder! Detta är tre krukor för miniväxter som är gjutna i Pringlesrör. Nu ser man varenda engångsförpackning som potentiella gjutformar. Jag sparar allt
 2. 1 point
  Mathias

  Skrotbilar

  Då var man tillbaka i det analoga träsket igen! Luftade storformataren idag på Kyrkö mosse. Det var nog sista gången jag besöker detta ställe, ganska nergånget nu och det har börjat klottras på en del bilar så där finns inte mycket kvar att dokumentera! Dagen till ära var där en massa tyska turister och en hel hög med mygg, mest irriterande av dessa kan diskuteras Här följer dagens skörd. 1. 2. 3. 4. 5.
 3. 1 point
  sanne

  Besøg af en ballon inde hos naboen

  Så var jeg så heldig at opleve en ballon igen...Denne gang i forgårs..der landede en stor fin ballon inde ved siden af vores gård..ude på en ny slået græs mark..og det væltede frem med biler som skulle se ballonen lande og hente folk som havde været med på turen.Denne ballon kurv var ikke så stor som den sidste..der var vel plads til omkring 10-15 mennesker..den sidste jeg havde sendt ind var der 28 folk med. 1. 2. 3. 4. 5. 6.
 4. 1 point
  ToddeSwe

  Spindelstudie i svartvit

  I brist på annat så letar man upp en spindel som jobbar på sitt nät. 1. 2. 3. 4. 5.
 5. 1 point
  ToddeSwe

  Blomma

  Hade varit skoj om du gjorde det lite oftare.
 6. 1 point
  😄🙂 ja det kan være...men tror ikke jeg får taget mig sammen til det..kan jo ikke nytte noget hvis jeg vil ned efter 10 min ....:-)
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?
  Sign Up
×
×
 • Create New...